Ekrem Memnun

Erkek basketboluna geldiğinde kendisiyle ilgili ciddi soru işaretleri taşıyordum ancak, kadın takımıyla yaşadığı başarılardan dolayı pozitif bir algı olduğu için oluşan sinerjiye hürmeten bir şey yazmadım.

Ancak takımın başında geçirdiği maçların ardından anlaşılıyor ki, başarılı olduğu alan olan kadın branşında kalsa çok daha iyi olurmuş kendi kariyeri ve Galatasaray erkek takımı için...

Galatasaray takımının söylendiği kadar kötü bir kadrosu yok, rakiplerin de öyle büyük bütçeleri ve kaliteli kadroları yok ancak, sahada ne yaptığını biliyorlar genel olarak.
Galatasaray son 30 yıldaki belkide en kötü basketbolu oynuyor.
Bu kadar inançsız, bu kadar özgüvensiz bir Galatasaray takımı izlemedim.

Sadece Göksenin Köksal'ı şu haliyle geldiğinden beri her maç 30 dakika oynatan koça sırf bu sebepten dolayı bile güvenmem.

Galatasaray koç tercihinde Ergin Ataman sonrası hep sınıfta kaldı. Aliağa'nın başındaki Kemzura kadar bile bir koç bulamayan şube böyle kümede kalmayı sevinç adledecek duruma düşer.
 
Mac esnasında resmen beyni duruyor. Aynı kadro ile devam ediyor , hiç oyun planı, değişiklik yok. Son periyot asem-jefferson yapsa mac bizimdi.
 
Biz bunları baştan söyledik. Böyle haddini bilmeyen, ne olduğundan habersiz bir kitle varken gelme hocam dedik. Bak şimdi tukaka oldun, basketbolu bilmez oldun. Çünkü herkes senden daha iyi biliyor hocam. Yazık ettin kendine.

Saygılar.
Ekrem hocaya saygımız sevgimiz sonsuzda ne oluyor hocam madem sen bizi bilgilendir sana zahmet? Coach'un Erkek Basketbol branşı için uygun bir profil olmadığını gün geçtikçe daha iyi görüyoruz. Allah aşkına dermisin kendisinin geldiğinden beri takıma iyi yaptırdığı olumlu bir özellik lütfen?
Savunma,hücum,set,geçiş hücumu,liderlik, oyuncuların takıma/gelişim etkisi hangisi?
Peki geriye giden oyuncuları hazırlayabildi mi, oyuna etkisi yeterli mi, eline topu alan yabancıların boş şut arayacak oyuncuları aramak yerine her seferinde kendi şutunu zorlaması, topun nedense hiç dönmemesi?
O gün iyi oynayan değilde ezbere yavancılara sarılması, kritik hücumlardarın bilinçsizce kullanılmasına kafayı sallamaktan başka tepki koymaması, anlamsız basketbolu sadece hücum sanan takıma aidiyet duygusu olmadığı ortada olan Motum ısrarı, peki ya otorite sonuçta herşey ortada loserlığa alışmış bir takımdı bir gelişme yok.. Evet takviyelerle biraz daha oyunu forse eder hale geldik ama oyun aklımız yok yetersiz maç kazanmaya yetmiyor, hücumla maç kazanılmıyor bunu en iyi coach bilir ama olmuyor işte..
Başarı desen yok 14 ocakta göreve gelmiş performans 3G 7M takım sondan 3. ve düşme potasında sen şimdi geçmişe mi bakacaksın yoksa böyle garip ironilerle mi vakit kaybedeceksin? Bırakım bu popülist taraftar yaklaşımlarını gün takıma sahip çıkma günü..
 
Son düzenleme:
Crawford'a nasıl dayanıyorsun ? ya da sınırsız özgürlüğü sen mi veriyorsun koç ? oyun içi disiplinimiz hiç yok, eminim pierre gelmese macon kalsaydı crawford vs macon izletirdin bize. 2021'nin avrupa basketbolunda disiplinsiz sokak basketbolu izliyoruz. gerekirse alt yapıdan bir isimle oyna ama crawford gibi isimlere 1 saniye süre verme koç. disiplin koyacaksan da bu tarz adamlar yok eder.
 
Son düzenleme:
Bu sorumluluğu aldıysa eleştiririz ve hakkımızdır. Kendisi normal şartlarda galatasaray erkek takımında koçluk yapacak kapasitede değildir. bu zor zamanlarda kendisine şans geldi ve şuana kadar etkisini göremedik. bir koç bir görevi kabul edip aldıysa etkisi olmalıdır, sonuçta kendisi oyuncu grubunu biliyordu ve 2 tane de transferler yapıldı kendisine. maalesef sınıfta kalmıştır.Büyükçekmece maçında mesela biraz o çok övdüğünüz koçluk meziyetlerini gösterse maçı kazanmıştık ama göremedik. Crawford'un o oyununa izin vermesi benim için pasif ve takım üstünde etkisi olmadığını da gösterir. Zaten 4/0 veya 4/1 yaparız, orman ve fethiyenin insafına kaldık. Umarım kümede kalırız ve seneye yeni yönetim ve yeni koçla güzel günleri tekrar görürüz.
 
Son düzenleme:

Üst