Ekrem Memnun

Çok güzel niyetler. Bunun için bir çaba harcamak lazım. alt yapı yok, tesis, salon ve işe bilen insanlar yok. Nasıl olacak peki. Olmaz; olmuyor zaten. Bir bayan takımına bile 2-3 senedir sponsor bulamıyor koskoca Galatasaray kulübü. Çok bir şey istemiyoruz. Hepimiz basketbol birimini iyi yönetecek insanların gelmesini bekliyor. Bu olduğunda zamanla diğer beklentilerimiz olacağını inanıyorum. Salon projesinde bile takmışlar 10.000-12.000 kişiliğe. Ya yer belli; maksimum yapılacaklar belli. Niye zorluyorsun ki projeyi. Kaç sene kaybettik. Yapılsa idi şimdi belli bir gelir gelir di. Bir bina yaparken bile ilk önce temel iyi olması gerekir. Nasıl yöneticilik yapıyorlar bir türlü çözemiyorum.
Para olmayınca hiçbir şey yok.Devlete karşı mecburiyet olmasa salon zaten yapılmaz. Ben yine yakın zamanda bir gelişme olacağını sanmıyorum, yapılsa bile takımların seviyesi böyle olursa kim gider maçlara.Kadin voleybol maçını 50 kişi bile seyretmiyor salonda. Maçlar Anadolu'daki bir şehirde oynansa en azından salon dolar
 
Ekonomi kötü üstüne covid ve Galatasaraylı iş adamları Fenerbahceliler gibi değil hepsi tamam ancak Galatasaray gibi bir camia ve marka gücü 2.5-3 m euro bütçeyi nasıl oluşturamaz hayret ediyorum.
Kurumsallaşma zayıf olduğu için Ekrem Memnun gibi kulübü sahiplenen ve iş ahlakı düzgün profesyonellere daha çok ihtiyaç duyuyoruz.
Umarım başarılı olur.
Bu arada hocanın yardımcıları belli mi değişiklik var mı?
 
Yeni yönetim gelmeden sözleşme uzatılması yanlış karar. 10 gün daha bekleyebilirlerdi.. neyse geçiş dönemindeyiz o yüzden kalması bir şey değiştirmez benim için, zaten 2 sene sonra gerçek imparator geri gelecek diye umut ediyorum :)
 
Belki henüz erken ama yıllar sonra beni heyecanlandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum. Ocak'ı şubatı martı işaret etmeden, popülist söylemler ve edebiyattan uzak durarak sadece 'hoca'lığını yaptı ve ortaya harika bir eser çıkarmış. Hoca etkisi dediğin böyle oluyor işte. Takımı çok güzel harmanlamış. Umarım başarılarını katlayarak gider. Bu bir başlangıçtı yalnızca.
Sadece merak ettiğim; sorabilen varsa eğer, Göksenin'e 2 yıllık sözleşmeyi veren kendisi mi yoksa başka birileri mi ? Pek Ekrem Memnun kararı gibi durmuyor zira.
 
1. Ligteki en kalitesiz koç ve bizim takımın başında bulunması içimi yaralıyor. Ne kadar kısa sürede yollarımız ayrılırsa sezonun geri kalanı o kadar iyi geçer.
 
1. Ligteki en kaliteli koç ve bizim takımın başında bulunması içimi rahatlatıyor. Ne kadar uzun süre takımda kalırsa sezonun geri kalanı o kadar iyi geçer.
 
Geçen sene sonu ve bu sene itibarıyla oyun tarzımızda bir değişiklik yapmadı. Hücumda zaman zaman içeri top indirmek dışında herhangi bir koç dokunuşu hissedilen en ufak bir organizsyonumuz yok.

Hasılı kelam oyuncularımızın canı ne isterlerse ona göre takılıyorlar hücumda.
 
Hoca iyi hoş güzel ama sertlik yönünde biraz daha baskın ve aktif olması gerekiyor bence. Özellikle DAP ve Bost'un sokakta değil kulüpte oynadığını hatırlatması lazım. Basit gibi görünüyor olabilir ama resmî olarak oynadığımız 3 maçta 30 tane Bost'un saçmalamasını sayabilirim. Bunlar özellikle maçın kritik anlarında ciddi ivme veriyor rakibe.
Özetle; oyunculara karşı daha sert ve agresif olup, pozisyon pozisyon hatalarını törpülerse onların; çok daha kusursuz bir Galatasaray izleriz parkede. Misal dün Bost'un 3 vs 2 pozisyonunda el üstü üçlük denemesinden sonra Ergin Ataman olsa anında kenara alıp kalayı basmıştı. O oyuncu da bir daha o olayı deneyemez. Hocanın yaptırım ve caydırma agresifliği koyması lazım biraz daha. Tabii bunlar zamanla olacak şeyler.
 
Yine koçluk konusunda sınıfta kaldı. İkinci çeyreğin sonunda 5 yerliye dönmesi maçın kırıldığı an oldu bizim için. Sonra geriden gelip kovaladık kovaladık ama nefesimiz yetmedi. Bu kadro eksikleri olsa bile bu kadar düşük seviye koçluğu haketmiyor.

Bütçenin düşüklüğünden haklı olarak şikayet ediyoruz ama Ege, Göksenin ve Kravish'e boş yere harcanan 5 Milyon TL'nin başka nasıl kullanılabileceğini düşünmüyoruz. Karşımızdaki Bahçeşehir Koleji'nin bütçesi bizden biraz fazla ama boşa atılmış 1 Lirası yok. Biz işe yaramayan oyunculara Milyonlarca TL dökmeye devam ediyoruz.
 
Yine koçluk konusunda sınıfı geçti. İkinci çeyreğin sonunda 5 yerliye dönmesi maçın kırıldığı an oldu bizim için. Sonra geriden gelip kovaladık kovaladık ama nefesimiz yetmedi. Bu kadro eksikleri ancak onun gibi bir koç ile kapatılırdı ve çok daha iyi oyuncuları hak ediyor.

Bütçenin düşüklüğünden haklı olarak şikayet ediyoruz ama bu paralara ancak Ege, Göksenin ve Kravish gibi oyuncular alınabilirdi. Karşımızdaki Bahçeşehir Koleji'nin bütçesi bizden iki kat daha fazla. Biz işe yaramayan oyuncuları az paralara oynatmak zorunda kalıyoruz.
 

Üst