Ekrem Memnun

Göksenin'le kontrat yenilemesine ve Ege'nin geri dönmesine izin vermesi Galatasaray Erkek Basketbol takımı için büyük hedefleri olmadığının, sezon içinde yetersiz saha içi yönetimiyle kaybettiği maçlarda erkek basketbolundan ne kadar uzak kaldığının bir kanıtı. Eğer Burak Elmas yönetiminin yeterli parası varsa 6. yabancıdan önce yeni bir koç için harcaması lazım. Yoksa o parada kendisinin yetersiz koçluğu altında çöpe gidecek. Ama sezon boyunca tavırlarına bakınca üzülerek görüyorum ki yönetiminde bu takım için büyük hedefleri yok. Erden Timur'un sponsorluğu olmasa bu takım bırak play-off'a girmeyi küme düşmemek için sezon boyu çırpınırdı.
 
Saha kenarından maç izleyerek iyi Başkan olamazsın. Bu takımın çok bariz olan eksiklerini gidermezsen ısrarla, takımı en güzel yerden izleyen başarısız bir Başkan olarak takılmaya devam edersin. Bu takımın bariz eksikleri var her şeyi Erden Timur’dan beklemeyin ya elinizi cebinize atın ya da Erden Timur’un atmasını sağlayın eğer öyle bir yaptırım gücünüz varsa Başkan olarak:)

bu takıma acil olarak kaliteli bir pivot, duruma göre bostu rahatlatacak guard ve Ekrem hocayı severim ama parkede farkını hissettirecek bir koç gerekiyor.
 
Hiç kimse kusura bakmasın, Göksenin gibi bir zavallıya bu kadar uzun süre veren koç, koç falan değildir. Bu kadar basit... Ekrem hocam, sen bir kulüp efsanesiydin ama maalesef artık bu özelliğini kaybediyorsun yavaş yavaş. Anlaşıldı ki sen artık basketbolu bırakmışsın kafanda veya erkek takım hocalığı birkaç gömlek fazla geliyor, senin için bu saatten sonra en iyisi, olsa olsa bir kadın takımında koçluk yapmaktır.
 
Sezon başında yazdığım gibi Süper Lig'in en kalitesiz koçu. Selçuk Ernak kadar koçluk yeteneği olsaydı şu an en az 1 galibiyet farkla süper ligde liderdik. Kendisinden ligde ve Avrupa'da hiçbir beklentim yok. Bu sezon alınacak herhangi bir kupa benim için mucizenin de ötesinde bir olay olur.

Gerçekten Galatasaray'ı seviyor olsaydı 2 ay önce "Kadın Basketbolda Efe Güven çok başarısız 3,5 yıl geçirdi. Bu sezonda takımı felaket hale getirdi. Ben kadın basketbolun başına geçiyim benim yerime yabancı bir koç alın." diye yönetime tavsiyede bulunurdu. Ama hem Burak Elmas yönetimi hem de kendisi "Küçük olsun bizim olsun" zihniyetiyle yaşadıkları için, erkek basketbol takımımız da kadın basketbol takımımızda sezon içinde hedefsiz kaldı ve sezon sonunda bir kupa bile kazanamayacak.
 
Erdal her konuyu abartmayı sevdiğin gibi burada da abartıyorsun, her kaybedilen maçtan sonra buralara üşüşmek yakışmıyor. Beğenmeyebilirsin Ekrem Hoca'yı, doğaldır ama ligin en kötü koçu ne demek ya, ligdeki koçlara bir bak istersen.
Sonu iyi biter, kötü biter, sonrasında ona göre yol haritanı çizersin ama bu sezonu bitirmek Ekrem Hoca'nın çok net hakkıdır. Sezon sonunda duruma bakılır, daha iyi bir seçenek varsa ona gidilebilir, orası ayrı konu.
 
Sıralamada ilk 8’de bulunan takımlarla yapılan 9 maçta alınan 7 mağlubiyet durumu özetliyor.

Kadro kalitemize yakın takımlarla yaptığımız maçlarda bu kadar mağlubiyet almamızın sebebi kenardan coach katkısı alamayışımız.

Bu arada yenildiğimiz Bahçeşehir 3 gün önce İngiltere’den döndü
 

Üst