İyi ki Ekrem Memnun var,iyi ki Ekrem Memnun'a sahibiz.Kadın basketbolda ülkemizde gelmiş,geçmiş en iyi koç.Allah senin ve oyuncularımızın yardımcısı olsun,bu sene Eurocup'ı seninle kazanmak nasip olsun.
Şampiyon olursa maliyet karşılanmaz .Benim anlamadığım neden hocaya daha güçlü bir kadro verilmiyor, sponsorluk konusunda destek alınması konusunda daha fazla çaba sarfedilmez; Hoca net sampiyon yapma kapasitesi ve kalitesinde ama etki bir yere kadar tabi.
Doku uyuşmazlığı var . hocanın yöneteceği takım böyle olmamalı.resmen günü kurtarma bu sezonda böyle idare edelim modunda yönetiliyor şube.ekrem hocanın kariyerine, adamlığına,Galatasaraylılığına kimse itiraz edemez.Benim bildiğim Ekrem Memnun ve bu takım hiçbir şekilde uyuşmuyor.
Aynı duygular içinde olduğumuzu düşünüyorum. hocada sıkıntı yok.hocaya verilen malzeme ortada.Benim bildiğim Ekrem Memnun ve bu takım hiçbir şekilde uyuşmuyor.
Başka koç olsa aynı şeyi söylemem ama Ekrem Hoca'ya biraz zaman vermek gerekiyor. Ben toparlayabileceğine inanıyorumMaalesef prime zamanlarından çok uzak. Buna yorgunluk mu doymuşluk mu diyebiliriz bilmiyorum ama eski ağırlığı yok. Eskisi gibi takımı hazırlayamıyor. 2014'teki haliyle şimdiki hal arasında çok fark var. Elbette kadro farkı da var ancak kendisi de eski Ekrem hoca değil.