EL 10. Hafta | Regal Barcelona 79 - 50 Galatasaray MP

Formalite maçı ama Aslanlarıma yine de güveniyorum umarım bu maçtan hakettiğimiz galibiyeti alırız ama Siena mağlubiyetinden sonra daha da bastıracaklardır .

Barcelona'nın son siena maçını kaybedip, yenilmezlik ünvanını yitirmesi bence bizim için iyi oldu. Eğer yenilgisiz olsalardı eksta biz motivasyonla oynayacaklardı bizim karşımızda. Elbette gazoz maçına çıkmayacaklar kazanmak isteyeceklerdir, umarım güzel bir maç oynar son topa kadar maçın içinde kalırız.

navarro sakatlıgı sebebıyle bu macta olmayacak ama pek etkıleyecegını sanmıyorum..formalıte macı bu hani barca genclerı oynatsın tecrube ıcın dıcem ama adamlarda tecrubesız kımse yok:)galıbıyet yüzyılın surprızı olur bızım ıcın..

Barcelona yenilirse 2 mağlubiyeti olacak. Siena'nın da 2 mağlubiyeti var. Bilmiyorum averajla kim önde ama Barcelona yenmek isteyecektir..Bizim için önemsiz, onlar için önemli maç. Yenersek gruptan çıkışımızı taçlandırırız...

Öncelikle tahminim kesinlikle kaybederiz.Navarro yokmuş ama Lorbek,Huertas falan olmasa da yine kaybederiz.Maalesef kalite farkı çok yüksek.Gazozuna maç olduğundan belki kafa kafaya gider ama kafa kafaya giden maçı kaybedersek umarım Barca ile kafa kafaya oynadık biz iyiyiz falan mesajları görmeyiz.Takımın eksiklerini hepimiz biliyoruz.Bu eksikler giderilse bile bu takımlarla bile başa çıkabileceğimizin garantisi olmadığını da biliyoruz.En iyi oyuncuları Navarro,Eidson,Lorbek vs vs bizim en iyi oyuncumuz rakipte fazlalık kabul edilip gönderilen Jaka Lakovic.(Küçümsediğimden değil sonuçta bildiğimiz bir gerçek) Ciddi bir maç olsaydı kaybederdik.Beşiktaş maçının etkisinden dolayı bir şeyleri ispat maçı olarak görülüyorsa belki o zaman bir şansımız olur.Gerçekçi olmakta fayda var :)

Gruptan çıkmışken bir de Barcelona'yı yensek büyük moral olur takım için üst sınıf takımları da yenebileceğimizi göstermiş oluruz. Gerçi buradaki maçta 20 sayıdan gelerek bunu göstermiştik zaten

Bu maçla ilgili içimde garip bir his var kazanacağız diye, hadi hayırlısı diyelim. Beşiktaş maçından sonra mücadele anlamında en üst seviyeye çıkacağımıza eminim.

Bu maçın kazanılması yerine top16 daki ilk maçın kazanılmasını yeğlerim. Öyle kesinlikle kaybederiz gazozuna maç falan gibi gereksiz söylemlere girmeyede gerek yok. Göz var nizam Barcelona isterse bu maçı kazanma ihtimali daha yüksek. Benim merak ettiğim ise bu maçta tartışılan isimlerin (Ender,Tutku,Songaila ve Cevher) neler yapacağı.