Prokom bir deplasmandi kazandik,Kazan iyi bir takimdi,tecrubeliydi son eurocup sampiyonuydu kendi elimizle maci verdik...
Ancak Siena deplasmani apayri euroleague`in en zor deplasmanlarindan.Senelerdir suregelen bir istikrar,sistem,tecrube,kaliteli isimler ve gercek bir seyirci baskisi ve hakeme baski...
Yanliz su da bir gercek ki Siena`nin ligdeki baslangici pek ic acici degil.Gecmis senelerde 20`den asagi gondermedikleri takimlara karsi zorlaniyorlar hatta iceride Pepsi Cesarta`ya yenildiler yanilmiyorsam ki Siena`nin Italya liginde evinde aldigi son maglubiyeti ben hatirlamiyorum.Euroleague`de son 17 ic saha macinda 16 yapmislar.
Nerede oldugumuzu gorucez bu mac.Skordan ziyade oyunumuzu ne kadar rakibe kabul ettirebilicez,Siena`nin ilk yaridaki deli baskisina nasil bir cevap vericez?
Galibiyet beklemiyorum acikcasi ama sahaya karakterimizi ve mucadelemizi koymamizi bekliyorum.Takimin gecmis senelerdeki Efes yada Fener gibi sinmesini ve ilk yaridan kafalarda maci bitirmesini beklemiyorum boyle birseyin olacagini da sanmiyorum.
Orda gidip maci alabilirmiyiz,keskin sekilde hayir demekde hem bu takima hemde klubun gecmisine haksizlik olur.
Euroleague`de Siena deplasmanina cikiyoruz takimimizin kazanacagindan degil ama kendini gostereceginden suphemiz yok bu durumda karamsar degil aksine umutluyum ben,ortaya cikacak skordan bagimsiz.Hadi bakalim...