EL 7. Hafta | UNICS Kazan 72 - 61 Galatasaray MP

Bu macta tribunlerde olacagiz .. Carsamba gunu Oktay Mahmudi ve aslanlarini desteklemeye gidiyoruz.. Zaten Oktay Mahmudi ve ekibinin oldugu her yerde variz..Bu ister burasi,ister Kazan ister Afrika olsun boyle oynadiklari surece,Zaza gibi, Gordon gibi aldiklari paralarin hakkini verdikleri surece ( Futboldan ornek vermek gerekirse Hagi'li gecen seneki takim olmadiklari surece,Mustafa Sarp vs..) bizler asla yanliz birakmayiz Moskova'li Aslanlar olarak.. Mactan once Oktay Mahmudi'yi bulup otelde zafer sozu isteyecegiz..Mac onceside Zaza basta olmak uzere tum takimi teknik ekibi cagiracagiz yanimiza..Kazan tek kelime ile taraftar gorecek..Bu yol amac ugrunda gerekirse her turlu seye haziriz...Bekle bizi Domercant biz geliyoruz...O soyledigi sozleri sana yutturmaya kendi taraftarlarin onunde..Tribunde bizler,sahada yenilmez armada SALDIRMAYA hazir olacak..

Gerekirse oyunu durdururuz konfeti atip sahaya durmadan ki macin ilk basketini attigimiz zaman sahaya konfetileri atacagiz ve ondan sonra tribun show baslayacak...Burada Turk polisi yok..Havali korna konfeti eger gizlice sokabilirsek maytap...Kazani yakalim gerekirse..Galatasaray ugruna deger..

Gerekirse oyunu durdururuz konfeti atip sahaya durmadan ki macin ilk basketini attigimiz zaman sahaya konfetileri atacagiz ve ondan sonra tribun show baslayacak...Burada Turk polisi yok..Havali korna konfeti eger gizlice sokabilirsek maytap...Kazani yakalim gerekirse..Galatasaray ugruna deger..

Kazan'da çok Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yaşıyor mu ?

ilk periyot çok önemli. ilk maçı kaybetmemizin ana nedeni iyi şut atamamız ve ribaundları alamamız. ikili oyun savunmasını iyi yapan ve ikili oyunları da iyi oynayan bir takım unics. uzun rotasyonundaki oyuncuların şut verimliliği oldukça düşük. ikili oyunlar sonrasında pota dibinde pozisyon bitirmek dışında sayı atan uzunları yok atladığım herhangi bir oyuncu yoksa. tamamen dış adam savunması ve ribaundlar önemli savunma açısından. hücum anlamında ise 5 numara üzerinden değil de 4 numara üzerinden ikili oyun oynayabiliriz. ben cevherin unics salonundaki pota türlerini sevdiğine inanıyorum:)::) o tür potalarda şut yüzdesi yüksekdir cevherin. biraz ironi yaptım ama neyse:):) bir de lakovic çok önemli. trabzon maçında ilk kez kıpırdadığını gördüm açıkçası. onun savunmayı dengesiz hale getirmek için yapacağı hücumlar ve vereceği pasşar çok önemli. değişik varyasyonları yakalamamıza neden oluyor lakovicten beklediğim de bu zaten. çünkü lakovic üzerinden bazı oyunları oynadığımız zaman 3-4-5 numaralı oyuncuların hepsi doğru pas açıları ile buluşurlarsa hücumdaki sayı opsiyonlarımız çok ama çok artar. bir sözümde gordon için. gordon çok ağır bir oyuncu gibi gözüküyor ama çok delici bir oyuncu. son maçlarda gösteriyor bu özelliğini. sık sık kullanmalı bu deliciliğini. ama bu deliciliğini bitirmek için değil doğru pası vermek için kullanmalı. ribaundlar ve picn and roll savunmasını yaparsak maçı alacağımızı düşünüyorum. oyun kurucularımızın hareketliliği ve doğru oyunu oynayıp oynamamaları 70 sayı barajını geçmemizde çok önemli olacaktır. çünkü takımın potansiyeli 70 sayı üstü

Gordon'ın Domercant'ı sahadan sileceği maç olacak. Bu maçı 5 farkla kazanıp, en azından grup 3.lüğünü büyük ölçüde elde edeceğiz. Ayrıca içimden bir ses, Shumper'tın 20 sayı ve üzeri atacağını söylüyor.

Kazan'da çok Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yaşıyor mu ?

Kazan'da bayagi var... Burada Insaat sektorunde faaliyet gosteren bir cok Turk firmasinda calisan Turkler, ve Ruslarla evlenmeye gelen Turkler Moskova basta olmak uzere Krasnodar,St.Petersburg,Kazan ilk 3 sirada.. O yuzden buyuk bir taraftar toplulugunu 1 aydir organize ediyorum..Yaklasik 200 kisi olursak yeter bize..Herkesin elinde birer konfeti ilk basket sonrasi sahaya atiyoruz ve cosuyoruz...Kazan'i seyirciler tribunde oyuncular sahada ya yenecek ya yenecek..

Kazan'da bayagi var... Burada Insaat sektorunde faaliyet gosteren bir cok Turk firmasinda calisan Turkler, ve Ruslarla evlenmeye gelen Turkler Moskova basta olmak uzere Krasnodar,St.Petersburg,Kazan ilk 3 sirada.. O yuzden buyuk bir taraftar toplulugunu 1 aydir organize ediyorum..Yaklasik 200 kisi olursak yeter bize..Herkesin elinde birer konfeti ilk basket sonrasi sahaya atiyoruz ve cosuyoruz...Kazan'i seyirciler tribunde oyuncular sahada ya yenecek ya yenecek..

Helal size...Cimbombom'um her yerde...

peki kazan taraftarı nasıl?salon dolu olur mu?

Salon dolu olur...Siena macindan sonra bayagi havaya girdi Tatarlar..Ozellikle Unics seyircileri bu mac icin yogun bi mesai harcamayi dusunuyorlar forumlardan vs gozuken kadariyla...Maca Rubin'de oynayan Gokdeniz ' de gelecek..Hatta Gokdenize bir gun Galatasaray'da futbol oynaman icin dua ediyorum diye dileklerimi belirtecegim Kazim'dan kurtulmamiz adina.

Salon full de olsa bos ta olsa yaklasik 200 Galatasaray taraftari icin farketmez.. 200 kisinin 2000 kisi efekti vermesi icin tum calismalarimizi yaptik 1 ay boyunca..Bu maci almadan hakem son dudugu calmayacak,caldirtmayiz gerekirse (konfetiler sagolsun)...

Salon dolu olur...Siena macindan sonra bayagi havaya girdi Tatarlar..Ozellikle Unics seyircileri bu mac icin yogun bi mesai harcamayi dusunuyorlar forumlardan vs gozuken kadariyla...Maca Rubin'de oynayan Gokdeniz ' de gelecek..Hatta Gokdenize bir gun Galatasaray'da futbol oynaman icin dua ediyorum diye dileklerimi belirtecegim Kazim'dan kurtulmamiz adina.

Salon full de olsa bos ta olsa yaklasik 200 Galatasaray taraftari icin farketmez.. 200 kisinin 2000 kisi efekti vermesi icin tum calismalarimizi yaptik 1 ay boyunca..Bu maci almadan hakem son dudugu calmayacak,caldirtmayiz gerekirse (konfetiler sagolsun)...
harikasınız be kardeşim.galatasaray taraftarını kazan da birebir gorsun şahid olsun

Ben bu lafları Zenit St. Petersburg maçından önce de hatırlıyorum sanki, büyük fos çıkmıştı. Emir Kalyoncu iş başında diyebilir miyiz ? :) :)

Taraftar desteği çok önemli.Kazanalım şu maçı çıkalım bir üst tura kendi işimizi kendimiz halledelim.Eğer bu maçı da kaybedersek ne anlamı kalacak Prokom maçının ? Ben takıma güveniyorum.Onlardan daha iyi oynayabilecek kapasitedeyiz.Yeter ki tüm takım savunma ribaundları konsantre olsun.Maçın başından sonuna kadar Domercant'ı Jamon Lucas veya Shipp tutsun.Lakovic sorumluluk alsın bbu maç bizim olsun !

Kendi sahamızda şansız bi şekilde kaybettik bu maçı alıp rövanşı almalıyız kesinlikle gruptan çıkma ve grup 3.lüğü için gerekli bu. Aslında savaşsınlar yeter.

Rakibin burada yaptığı gibi maçı bir adım geriden takip edip rakibi uyutmakda etkili bir yöntem olur ama kafalarına vura vura yenebileceğimiz bir takım bakalım nasıl bir strateji izleyecek Oktay hoca

Sporx' te bir yorumcu hem Zaza'nın hem de Furkanın oynamayacağını söyledi. Bilginiz var mı gerçekten de böyle mi acaba? Hem Zaza hem de Furkan yoksa maçı kazanma şansımız da yok açıkçası.