Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EL 8. Hafta | Galatasaray MP 63 - 67 Montepaschi Siena
kaukenas lavrinovic ve mccalebb oynamıyacakmıs maçın basından sonuna kadar iyi bir savunma yaparak kazanmamız lazım bence kesinlikle kazanmamız gereken bir karsılasma
kaukenas sezonu kapadı.
lavrınoviç belinden ameliyatı oldu ne zaman döneceği belli değilmiş,sezon kapadı diyebiliriz.
mc calebb ise haftasonu cantu lig maçında sakatlandı ve bu maçta oynamayacak.
Şimdi kazanmamız gereken bir maç durumuna düştük bu eksikler yüzünden.
Siena'yı tam kadroyken yenebilecek kapasitedeyken, şimdi çok daha dar kadrolu bir Siena ile oynayacağız.
Kazansak bile o kadar ses getirmeyecektir.
Halbuki tam kadro gelselerdi galibiyetimiz çok ses getirecekti.
Yine de Siena'nın bir sistem takımı olduğunu unutmamak lazım. Sistem takımlarında eksikler mutlaka doldurulur. Önemli olan bizim bu eksikler yüzünden motivasyonumuzu kaybetmememizdir.
İnşallah dolu tribünler önünde güzel bir galibiyet alırız.
Siena kesinlikle bir sistem takımı geçen senede Bo sakatken çok iyi işler yaptılar.Ayrıca Rakocevic,Zizis,Andersen,Moss,Stonerook gibi çok iyi ve tecrübeli oyunculara sahipler onun için bence halen burdan çıkartacağımız galibiyet çok çok değerli.Kolay bir maç gibi görünmesin.
Bu maci kazanacagimizi dusunuyorum..Siena'nin sakatliklari ve seyirci faktoru bunu bana soyluyor. Hem Top-16 oncesi rakiplere korku salma adina bu galibiyete ihtiyacimiz oldugu kesin.
Andersen disinda pek sorun cikarabilecek oyuncu olacagini tahmin etmiyorum.. Zizis cogu zaman acemice oynuyor, Rakocevic ise malum..Avrupada kendine oynayan,takim duzeneginden ayri hareket eden oyunculardan biri..
Kaukenas ve Lavrinoviç önemli eksikler gerçekten ancak Mc calebb, Siena için çok ama çok önemli bir oyuncu onun olmaması Siena'nın tüm dinamizmini alıp götürüyor. Arkadaşların dediği gibi yine de Siena bir sistem takımı ve ayrıca Kazan'ın gerisinde kalmamak için bizi yenmek zorundalar. Yani kimse kesin yeneriz demesin.
Ancak onları bu kadar eksik yakalamış iken yenmemiz lazım. Yenemesekte canları sağolsun
bi kere de allah rizasi için bastan sona rahat bi maç izleyelim
10+ farkla kazanalim su maçi. gerçi simdi kotu oynamamiz daha iyi, top16'ya kalinca gerekli transferleri yapip ve hatalardan ders çikarirsak daha basarili oluruz.
Derbiler tarihinin en ezici en dominant oyunu ile kazanmşız ve 8 aralıkta Abdi İpekçi dolmayacak ha gülerm Takımımız ritmnde dolu tirbünler önünde sienayı 10 + geçecektir Bu maçta nedense Cevherden patlama beklıyorum artık yapması gerekıyor 3 maçıda alıp 6-4 yapablirz neden olmasn Top 16 ya % 99,9 kaldık zaten iyi bir kura içerde 3 te 3 le Top 8 neden olmasın 1-2 takviye elbette lazım ama gruplar bittkten sonra daha saglıklı düşünceler ortaya çıkacaktır Türkiyedir GALATASARAY