EL 8. Hafta | Galatasaray MP 63 - 67 Montepaschi Siena

Kaybetseydik birbirimizi kandırmayalım büyük kalabalık olur ama full olmazdı.Şimdi bu gazla kızların maçı kalabalık seyirciye erkekler ise full salona oynar.Çok bir şey değiştirmicek olsa da ciddi bir maç kazanmak lazım.Umarım kazanırız.

İtalya'daki yapmacık üzüntülerinizi mumla arayacaksınız,yerini gerçek üzüntüler alacak zira.
Keyif kaldığı yerden devam etsin.

ben şu an takıma yapılması zorunlu olan minimum 1 ideali 2 takviyenin bu maçtan çok daha önemli olduğunu düşünmekteyim.hariçten 1 maç.amacı yok.rakip eksik.açıkçası bu maçta suni bir fark olursa pek sevinmem.olası transfer hamlelerini pembe hayallerle ertelemsinden dolayı

Thornton Siena'da

Sakatlıklar sonucu zor durumda kalan Montepaschi Siena, eski Efesli Marvis Thornton'u transfer etti.

Thornton 2003/05 and 2007/08 sezonlarında da Siena forması giymişti.

biletix maç günü internet üzerinden satış yapmıyor.bittiğini sanmıyorum.barcelona maçında bile salonun önündeki gişeden bilet alanlar vardı.

Grupta ortalama 78 sayı atan bir takımın 42 sayıyı atan 3lüsü yok.. RKG'si en yüksek 3 oyuncu bu isimler.. Bu şekilde yakalamışken sağlam bi öpücük kondurup göndermessek ayıp olur.. Net bir galibiyet alacağımıza inancım tam

Zizis ve Rakocevic ile oynayacaklar büyük bölümü...
ne olursa olsun Rakocevic gününde olduğunda winner bir oyuncu ve bu kadar eksik varken onun eline bakacaklardır, onu ritme kesinlikle sokmamalıyız...
eğer Rakocevic'i devreye sokamazlarsa +20 olur demedi demeyin...

Biraz önce bende biletixden 2 bilet aldım.Eğer salona 5-6 gibi gelirseniz bence salondan da bilet bulabilirsiniz.Ancak 6dan sonra iş çıkış saatleriyle birlikte biletler hemn biticektir. 7den sonra bilet bulamazsınız ,hemen biletleri almaya bakın.

Zizis ve Rakocevic ile oynayacaklar büyük bölümü...
ne olursa olsun Rakocevic gününde olduğunda winner bir oyuncu ve bu kadar eksik varken onun eline bakacaklardır, onu ritme kesinlikle sokmamalıyız...
eğer Rakocevic'i devreye sokamazlarsa +20 olur demedi demeyin...

gordonum rako'ya top göstermez, savunmada ki sabrımız maçı belirleyecektir. Topu sürekli döndürüp boş oyuncuyu arayacaklar,biz savunmada sabır gösterirsek ,dengeli durursak iş bu sefer rako'nun birebirlerine kalır.

Rakocevic ve Zizis ikilisinden acaip çekiniyorum ben ya. Hele Rakocevic ritmini bir yakalarsa durduralamaz bir oyuncu. Naumoski'ye çok benziyor stili. Havasını bulursa el üstünden bacak arasından nerden potayı görse atabiliyor. Çok dikkat etmemiz gerek bu adama.