EL | Galatasaray 51 - Fenerbahçe 73

Takımımız iyi değil ama bu kadar önemli maça az seyirci gitmesi içime çok oturdu..İnternet olmadığından maçı Fbtv den izliyordum ve salon boş denince şok yaşadım...Maça gitmek isteyenleri engelledim demek nasıl bir mantık bilmiyorum ama bizim taraftarımız maça gideni engellemez sonuç ne olursa olsun takım ne olursa olsun yanına fazladan biir kişi daha alır öyle gider.Ayrıca Galatasarayın adının geçtiği yerde umut vardır sözü boşa söylenmemiştir..

Onların boş dedikleri salonda 3 tane Caferağa' yı dolduracak kadar insan vardı. fbtv gibi seviyesi herkes tarafından bilinen bir kanalın her dediğine inanmayın. Ayrıca bence gayet iyiydi seyirci, hele ki Caferağa ile kıyaslarsak. Maçın başlarında biraz küfür oldu ama maç sırasında ben hiç duymadım. Sonlara doğru sahaya birkaç torpil atıldı o kadar. Ayrıca maçtan sonra bence sinip kalan ve sanki savaşın ortasındaymış gibi kaçarcasına soyunma odasına koşan rakibe de kızlar maçtan sonra ayaklarına kadar gidip tebrik ederek büyük bir ADAMLIK örneği gösterdiler. Aynı şeyi onlar yaparmıydı bir düşünün.

Madem bu kadar tribün tecrübesine sahipsiniz, maça gelenleri gel veya git diye organize edebiliyorsunuz yada forumlarda yetkiniz,yönlendirme veya organize yapabilme durumuz var bence birbirinizle hiç uğraşmayın.Oyuncuyla, teknik adamla falan uğraşıp boşuna vakit harcamayın.Ne kadar başkan o kadar yönetim, ne kadar yönetim o kadar teknik ekip ve kadro !!!

Tek yumruk haline gelin ve başkan ve yönetimi buradan göndermek için ne yapılabiliyorsa, taraftar olarak yapılabilecek ne varsa onu yapın....Yapabileceğiniz en güzel hareket bu olur .Arma yerinde durmuyor şu sıralar malesef.

Yahu Ummc veya spartak moscowaya elenseydik bu tepkiler böyle olacak miydi ?? Fenerbahce siramayi 1. bitirdi biz ise 16. olduk elenmemiz normal degil mi ?

Elenmemiz normalde karşındaki senin ezeli rakibin olunca pek hoş olmuyor birde resmen ezilince herkes çatlıyor sinirden... Hoş fener bize çıkınca herkes sevinmişti...

Fenerin yabancı koç atağına bizde daha iyi bir koçla yanıt vermeliydik. Koçları sürekli avrupa kupaları oynayan takımlar çalıştırmış 4 tane eurolig şampiyonluğu falan var bizim Ceyhun koç un ne gibi bir kupası var? 2 defa TR ligini kazanmış daha önce çalıştırdığı takımlar Botaş -Mersin Bizim hedeflerimizin koçu kendisi değil ama artık lige başladı bitirmeli.

Yahu Ummc veya spartak moscowaya elenseydik bu tepkiler böyle olacak miydi ?? Fenerbahce siramayi 1. bitirdi biz ise 16. olduk elenmemiz normal degil mi ?

Tepki elenmiş olmaya değilki.Bu takımın sezon başından beri iki maçını izleyen herkes zaten eleneceğimizi biliyordu.Tepki ezilmemize,sahadaki ruhsuzluğa,karaktersizliğe yoksa elenmekte sorun değil fark yemekte sıkıntı değil.

Fowles bence sen bu takıma yakışmıyorsun!Ne yapıp edip F.bahçe'ye gitmenin bir yolunu bul.Sen gidersen %99 Avrupa Şampiyonu olurlar.Sen de bir kupa kazanmış olursun böylece.Nasıl olsa biz 20 farklara alıştık.İçimiz acısa da...Bari git kendini kurtar.Koltuk sallanmakta beyler...Bazılarına duyurulur.

Ya kimseye çatmak istemiyorum ama bu yazdığınız bu siteye yakışmıyor Musa bey. Galatasaray kaçıp gidilecek bir yerse siz neden Galatasaraylısınız. Fowles aldığı maaşı haketmek için çalışmaya devam etmelidir. Kontratı bitince ne yaparsa yapsın kendi tercihi.

Fowles bence sen bu takıma yakışmıyorsun!Ne yapıp edip F.bahçe'ye gitmenin bir yolunu bul.Sen gidersen %99 Avrupa Şampiyonu olurlar.Sen de bir kupa kazanmış olursun böylece.Nasıl olsa biz 20 farklara alıştık.İçimiz acısa da...Bari git kendini kurtar.Koltuk sallanmakta beyler...Bazılarına duyurulur.

Hoşgeldin iyi gün dostu VOL.bu sıralar bende kestiremiyorum sayınızı..

GSBasket'e üye oluyorsunuz ve ilk mesajınız bu mu oluyor? Ben "neden Fenerbahçe'ye gidiyormuş" diye bir düşündüm, siz "ben niye ceza aldım" diye düşünmeyin diye bu satırları yazıyorum. Geri döndüğünüzde, buranın önce Galatasaray'a hizmet ettiğini anlamış olursunuz umarım.

Bakıyorum şöyle bir geriye, maçın üstünden 3 gün geçmiş ve ardında kalan onlarca yorum. Fazla görüşümü bildirmek istemedim, bu seri bir çok şeyi de belli etti nihayetinde. Galatasaray'ı sevmenin en güzeli üzgünken derlerdi de hayatta inanmazdım ama içinde bulunduğumuz tablo bu cümleye sonuna kadar bağladı beni. Evet basketbol anlamında ortaya bir şey söyleyemeyeceğimiz şekilde elendik, evet Ceyhun hocanın belli bir kesim tarafından gönderilmek isteniyor vs. ama dönüp bir de işin duygusal yönüne baktığımda içler acısı bir tablo önüme çıkıyor.

Bu sezon elimizden geldiğince bütün maçları takip ettik ve bugüne kadar geldik. Fenerbahçe yenilgisi öncesi forumda görmediğim kişiler mevcut idi. Ancak 2-0'ın gelmesinden sonra bir çok insanın eleştirilerini (bazıları %100 hakaret kokuyordu) söylediklerini gördüm. Ancak eleştirinin yapıcı çizgisini yakalayamayan bir çok kişinin olması gerçekten üzücü. Her maç yanında durduğum kişilere (isim vermeyeceğim onlar kim olduğunu biliyorlar) aklın, mantığın almayacağı laflar söylendi. Her şeyden önce bu başlı başına bir ayıptır. İki kişinin düşüncesi farklı olabilir ancak farklı diye de insanın eline hakaret etmesi, belli etiketleri yapıştırması gerekmez. Bir çok eleştiriye bende katılıyorum ancak bu gelen iki yenilgi sonrası gelen yorumlar bu forumun kalitesine kesinlikle yakışmadı.

Takımımızın durumu elbette beni de memnun etmiyor ancak bir de dönüp kendimize bakıyorum. Başarı/taraftar sayısı endeksi gerçekten kuvvetli ancak bu durumdan çok bağımsız bir şekilde rezil bir durumdayız. Bu takım artık Fenerbahçe maçını bile 3000 kişiye belki oynamaktadır, diğer maçlardan söz etmeye gerek yok zaten. Bütün bu rakamlardan ziyade kim olduğunu bildiğimiz çok belli bir kitle var, onlara erkek maçlarından sonra neden salonu terk ettiklerini açıklamalarını istiyorum. Bu noktadan bir çok şey anlaşılır zannediyorum.

Takıma diyecek sözüm yok, bende cuma günü her sayı yediğimizde daha da fazla bağıran kişilerdendim. Ancak bundan hiç bir şekilde pişman değilim. Bu takım her maçına yenilse bile desteği sonuna kadar hak ediyor ancak sahada Galatasaray armasının olduğu halde bunu çözemeyen kişiler mevcut.

Cumartesi günü bench arkasında görüşmek üzere.