EL | Galatasaray 51 - Fenerbahçe 73

Maça giden çoğu kişiyi engellemeye çalıştım. Başarılı olduklarım da var teşekkürler alıyorum. Maalesef alıyorum.
Ruhlarının olmadığını Caferağada göstermişlerdi, müneccim olmaya gerek yok zaten bunu görmek,bilmek için. Kılımı kıpırdatmam bu takım için. Tabi takımsa eğer, benim bildiğim takım aynı amaç için oynayan yardımlaşabilen insanlardan oluşuyor.
Oyunu,taktiği geçtim armanın,Galatasaray formasının ne olduğunu bilmeyen Türk oyuncularımız var.
Daha önce söyledim, bu seriden önce arkadaşlarımız,abilerimiz moral için takım idmanına gittiler.
İyi ki gitmişler, gitmeseler sonuç çok vahim olurdu, düşünemiyorum...
Daha nasıl vahim olur onu hiç düşünemiyorum...

Boş ver düşünme zaten, maça gidenleri engelleyen biri olarak anlayamazsın. Her şey karşılık için yapılmaz, helali hoş olsun yedikleri. Sen onlara takılma, önümüzdeki maçlara gelecekleri nasıl engellersin ona yoğunlaş.

Boş ver düşünme zaten, maça gidenleri engelleyen biri olarak anlayamazsın. Her şey karşılık için yapılmaz, helali hoş olsun yedikleri. Sen onlara takılma, önümüzdeki maçlara gelecekleri nasıl engellersin ona yoğunlaş.

Yalnız kalmayı hakediyorlar onlar. Ne kadar rahatsınız yahu sanki Fenere 2 maçta da ezilmemiş bir takımdan bahsediyoruz. Bazı şeyler olmayabilir elbet ama mücadele olmak zorunda. Bize boş beleş sözler verip sahaya çıkınca rakibi karşısında aciz duruma düşen takımın adı Galatasaray olamaz. Herşey karşılık için yapılmaz doğrudur ama hayatta onur,gurur için herşey yapılır...

Onlar yalnız kalmayı hak edebilir ama sen bu takım hakkında yorum yapmaya hakkın yok bir kere. Ben 38 derece ateşle kalkıp o antrenmana, dedemin cenazesinden 2 gün sonra da şu maça gidiyorsam bu takım hakkında ben konuşacağım, sen değil. Önce kendi payına düşeni yap, sonra eleştir takımı.

Yaptığın ayıbı buraya marifetmiş gibi yazıyorsun, bir de aferin mi bekliyordun?

Bu konuda ben de sana katılmıyorum Tugay.

Bu takım nerelerden nerelere geldi. En basitinden şu takım 2.ligdeydi, o zaman bu takımı kaçımız takip ediyorduk? Eurocup Şampiyonu oldular, gündeme oturdular, taraftarın özel ilgisi oluştu sonra.

Biz bu takıma sırtımızı dönemeyiz, taraftar önce görevini yapacak, o salonu doldurabildiği kadar dolduracak ki bizim o salonu istediğimizde nasıl doldurduğumuzu biliyoruz, ondan sonra takımdan birşeyler bekleyecek.

Haftaya Fenerbahçe maçımız var yine. O maçta kim Galatasaray'ı, kim kupaları seviyor ortaya çıkacak zaten.

Onlar yalnız kalmayı hak edebilir ama sen bu takım hakkında yorum yapmaya hakkın yok bir kere. Ben 38 derece ateşle kalkıp o antrenmana, dedemin cenazesinden 2 gün sonra da şu maça gidiyorsam bu takım hakkında ben konuşacağım, sen değil. Önce kendi payına düşeni yap, sonra eleştir takımı.

Kimseden aferin falan beklediğimiz yok. Forumda yönetici olman sana ukalalık hakkını vermez.
Şu yazdıklarını biz yazsaydık Galatasaraylılık sorguluyor olurduk. Ayrıca hangi şartlarda maça veya antremana gittiğin de beni ilgilendirmez. Payımıza düşen nedir acaba ? Burada gittiğimiz maçların listesini mi vereceğiz ?

Burada mesaj silmekle, polyannacılık oynamakla falan idare sağlanmıyor. Ona sus, buna sus, ileti sil, konuya kilit. Herkesin aynı şeyi düşünmek zorunda olmadığı gibi kendi düşüncelerini kurallar çerçevesinde buraya yazmaya hakkı var.
Yazdığım şeyde ne bir hakaret var ne de birilerini hedef alan kelimeler.
Önce kendi sorgulamanı yap, sonra benim yazdıklarıma cevap verirsin. Oldu mu ?

9bin mesaj yazan bir üye maça giden çoğu kişiyi engellemeye çalıştım diyorsa, benim gibi sezon boyunca sadece 1 maç kaçıran biri 100 mesaj yazdığı için kendimden utandım. Ortalığı boş bırakırsan her türlüsü türer. Var mı böyle bir yaklaşım, ne demek maça gidenleri engellemeye çalışmak. Biz Caferağa'ya gidemezken 10 kişi gelsin yada isterse hiç gelmesin Fenerbahçe taraftarına yer ayrılması kadar büyük bir utanç yoktur. Bu konuda birşeyler yazıp ardından maçla ilgili birşeyler söylemeyi düşünüyordum ama ne gerek var. Şu siteye girince kızların yenilmelerine üzülemedim çünkü bu kızların Fenerbahçe galibiyetiyle sevinmeyi hak eden bir taraftarı olmadığını gördüm! Bizim gibi her maçta kızların yanında olan taraftarlar için üzücü olacaktır ama kızlar malubiyet serilerini sürdürüp bu TARAFTARLARA galibiyet sevinci yaşamayı nasip etmesinler. Tabii galibiyetine değil malubiyetine seviniyorlar diye düşünmüyor da değilim.

Hani şu destek verip vermeme konusu güzel tartışılırda,

Yukarıdaki mantık tam bir komedi yahu:p Ozaman futbol bölümündede bir tek Sühan Abi konuşacak,basket bölümünde Sühan Abi ile Eyüp Abi konuşacak,yüzme takımıyla ilgili ben konuşurum,20 tane şubemizle ilgili kimsenin konuşmaya hakkı yok geçelim onları,şehir dışındaki arkadaşlar zaten çenesini açmayacak.(nokta)
:p
Böyle çocukça bir mantığı kabullenebilirim ama benim 6 yılımı verdiğim bir forumun yöneticisinin bu mantığını kabullenmem mümkün değildir!

Bu konuda ben de sana katılmıyorum Tugay.

Bu takım nerelerden nerelere geldi. En basitinden şu takım 2.ligdeydi, o zaman bu takımı kaçımız takip ediyorduk? Eurocup Şampiyonu oldular, gündeme oturdular, taraftarın özel ilgisi oluştu sonra.

Biz bu takıma sırtımızı dönemeyiz, taraftar önce görevini yapacak, o salonu doldurabildiği kadar dolduracak ki bizim o salonu istediğimizde nasıl doldurduğumuzu biliyoruz, ondan sonra takımdan birşeyler bekleyecek.

Haftaya Fenerbahçe maçımız var yine. O maçta kim Galatasaray'ı, kim kupaları seviyor ortaya çıkacak zaten.

Gazanfer, birbirimizi az-çok tanıyoruz. Benim daha önce böyle birşey düşündüğümü, herhangi bir konuda bu şekilde yazdığımı gördün mü ?
Bu takım 2. Ligden çıktı, kupa getirdi lakırdılarını artık bir kenara bırakmanın zamanı gelmedi mi sizce ?
Fenerbahçe ile oynuyoruz ve deplasmanda takınılan o vurdumduymazlık, mücadeleden yoksun tavırlar mı beni tribüne itecekti ?
Bizi rezil etmeye hakları yok, fark yemelerinde değilim. Teslimiyet ve rakibi karşısında aciz kalmak rahatsız olduğum konular.
Salonu doldurmak değil orada 100 Bin kişi olsa parkede ter dökülmedikten sonra tribünde ne yapsan alamazsın maçı.
Ben bunları bilerek nereye neden gideyim ?

kim haklı haksız girmeye gerek yok.tugay beyde bana göre kısmen haklıdır.ama buraya yorum yazmaya hakkın yok demek olmamıs sankı. ultrAslan foruma ne uye oldum ne gırmıslıgım var ama neler oldugunu duymustum.aman oralara donusmesın.

Hani şu destek verip vermeme konusu güzel tartışılırda,

Yukarıdaki mantık tam bir komedi yahu:p Ozaman futbol bölümündede bir tek Sühan Abi konuşacak,basket bölümünde Sühan Abi ile Eyüp Abi konuşacak,yüzme takımıyla ilgili ben konuşurum,20 tane şubemizle ilgili kimsenin konuşmaya hakkı yok geçelim onları,şehir dışındaki arkadaşlar zaten çenesini açmayacak.(nokta)
:p
Böyle çocukça bir mantığı kabullenebilirim ama benim 6 yılımı verdiğim bir forumun yöneticisinin bu mantığını kabullenmem mümkün değildir!

Mantığım açıktır, Galatasaray'ın Fenerbahçe maçına gelecekleri engelleyecek adam benim olduğum yerde ahkam kesemez. Kabullenemiyorsan üzgünüm, ama bil ki sorun bende değil.

Maç'a gitmek isteyenleri engelledim diye başlayan bir mesajı sırf arkadaşına destek olsun diye savunabiliyorsan değil bu foruma 6 yıl 60 yıl versen nolurki?

''Asıl gaf'' güzel tartışılır ama Tugay benim arkadaşım şimdi onun yaptığı gafı geçelim...Sana gelelim,sen şöylesin,bu görüşün böyle,sen nasıl bunu söylersin...

Sonra ne ben samimiyim,hadi ordan canım sende...

Hadi şimdi sıra bende. Bana da yapıştırın Fenerli yaftasını, bekliyorum.
İnsanların düşüncelerini yazması neden bu kadar ayıplanır, rahatsızlık verir anlamış değilim.
Evet, gitmelerini istemedim. Çevremde, sevdiğim insanların,arkadaşlarımın oraya gidip rezil durumu izlemelerine gönlüm el vermedi. Verecekleri yol paralarına acıdım. Üzülmelerini istemedim. Şimdi açıklayıcı oldu mu ? Benim de kendime göre sebeplerim bunlardır, gerisi ise saygıya kalmış...

Aras Kafkaslı, kimseye ahkam kestiğimiz yok. Düşüncelerimizi yazdık ve saygı bekledik sadece. Aynı şekilde düşünmeyebilirsin ama daha önce de söylediğim gibi yönetici sıfatının arkasına saklanıp burada kimseye direktif veremezsin.

Ne demektir yahu 'benim olduğum yerde konuşamaz' demek.Simanızı bilelim ozamanda olurda aynı ortama girersek ayağa kalkalım ozaman.Ne güzel dünya.Adminlik verildi diye ne kimseyi sınıflara,rütbelere ayırabilirsin nede aynı bu şekilde kendine ayrı bir sınıf edinebilirsin. Adam gelir burada kendini fikrini söyler gider,sen onu onaylamak mecburiyetinde değilsin ancak bu şekilde yeremezsin,sınıflandıramazsın,kendini üste onu alta koyamazsın.

Kerem Bozgeyik,sen zaten her lafı olmiyacak yerinden anladığın için ne senle polemiğe girmek nede her hangi bir açıklamaya girmek istemiyorum.He he öyle diyip geçiyorum seni ve yazdıklarını.

Her ikinize de özel mesaj attım, yanlışınızı sürdürmek isterseniz oradan devam ederiz.

-Buradan sonrasını genele yazıyorum- Şunu eklemek istiyorum, şu "yönetici" dramasını beni bıktırdı. Bizim sizinle bir şey konuşmaya hakkımız yok mudur? Bir yanlışınızı düzelttiğimizde, bir kompleks oluyor sanırım. Ne mesajınızı siliniyor ne de ceza alıyorsunuz ama karşınızdaki insanın yönetici olması size dokunuyor galiba anlamıyorum. Ben ve hiçbir arkadaşım kimseyi ezmeye veya engellemeye çalışmıyor, bu başlıkta gün boyunca 1 mesaj silinmiş o da yanlışlıkla üst üste 2 kere giden bir mesaj. Bizlerle tartışmalarınızda veya bizim size katılmadığınızı düşündüğünüz konularda, olayı şova dökmenin, yazardım ama silenecek tarzı gereksiz yaklaşımlara girmenizin lüzumu yok. Nelere izin verilmediğini, nelerin silindiğini çok iyi biliyoruz hepimiz. Ama iyi yönetici olmak, katılmadığımız görüşlerle "hee hee" diye dalga geçip, her tersimize gidene ceza vermekle oluyor herhalde. Beni eleştiren sevgili Doğan, nedense Kerem'e böyle davranıyor çünkü. Eğer ben yönetici olmasaydım, benim de lafı olmayacak yerlerimden anladığım ortaya sürülecekti demek ki istemediğiniz bir şey söyleyince.

Ben forum kurallarının dışında davranışlar haricinde bir şeye ceza vermiyorum ve bu şekilde de devam edeceğim, hakeza bir Galatasaray taraftarı olarak beni çileden çıkaran yazılara da bu şekilde karşı çıkmaya da. Kendisi şu anda kaile alınmayan Kerem Bozgeyik, bana yeri geldiğinde özel mesaj yoluyla ayar da vermiş, işimi daha iyi yapmam konusunda uyarmıştır. Kendisi söylesin bir kere ters bir cevap almış mıdır? Bir şey yazarken içiniz rahatsa, bu ortama yakışan, belli bir mantık dahilinde yazıyorsanız bunları yaşamayız zaten. Ben her konuda gayet açığım. Ama kişisel kompleksleriniz ve egolarınız sizi ezmeye çalıştığımı filan hissettiriyorsa size, yanılıyorsunuz ve çok üzgünüm sizin için yapacak bir şeyim yok. Ne kendimi ne de bu takımı stres topu olarak kullandırtamam kimseye.

Son zamanlardaki konularla ilgili ilk ve son mesajım. Anlamak isteyen anlar, istemeyen kendi bilir.

Biz burada kimseye insanları eleştirmeyin demiyoruz. Eleştiri geldi diye de mesaj silip ceza vermiyoruz. Ama alaycı, tahrik edici, hakaretle dolu ve içi boş yapılan eleştirilere de hiçbir şekilde izin vermiyoruz ve vermeyeceğizde. Burası yenildiğimiz maçlardan sonra gelip mastürbasyon yapıp kendinizi tatmin edeceğiniz bir yer değildir. Burası bir Galatasaray forumudur ve herkes haddini bilmek zorundadır. Ya adabınızla yazarsınız yada yazamazsınız. Neymiş efendim forum moderasyonu oyunculara yada teknik kadrodan birine eleştiri yapılmasına izin vermiyormuş. Oyuncu ve teknik ekiple ilgili konulara girin bir bakın bakalım, adam gibi eleştiri yapılan mesajlar var mı yok mu? Bol keseden sallamayın. Bu yazdıklarımı isteyen istediği şekilde üstüne alabilir. Ama bundan sonra bu konularla ilgili yazılan bütün mesajlar silinip yazan içinde gereği yapılacaktır. Sonra sakın ağlamayın eleştiri yapınca siliniyor ve ceza veriliyor diye. Sıkıntısı olan bana özelden mesaj atabilir. Burda daha fazla bu konuyla ilgili geyik yapılmasına izin vermeyeceğim.

Hic 2.ligden geldik, daha sabir gostermemiz gerek falan denmesin. Ikinci lige dusmeden once de yenilmez armadaydik o zaman..

GS yonetimi cok beceriksiz bir yonetimdir. Adam gibi bir sponsor ve de dogru hocayi (minimum Cem Hoca ama aslinda Ratgeber'in karsisina onun kalibresinde birini cikarmak lazim en azindan) bulmadilar. Daha cilemiz bitmedi, kupada ve ligde ve playofflarda da bu kafayla gidersek 4-5 kez yenilecez.. Fbye bir bransta ayni sene icinde yenilme rekoru kiracaz..

Dun de gorduk 4 gun once de, bizim takimda fowles disinda oyuncu yok, melisa da fena degildi. seimone de dun yoktu. hicbir atisi girmedi.

Bu GS yonetimini bakalim tarih nasil affedecek.. Yaziklar olsun..

Takımımız iyi değil ama bu kadar önemli maça az seyirci gitmesi içime çok oturdu..İnternet olmadığından maçı Fbtv den izliyordum ve salon boş denince şok yaşadım...Maça gitmek isteyenleri engelledim demek nasıl bir mantık bilmiyorum ama bizim taraftarımız maça gideni engellemez sonuç ne olursa olsun takım ne olursa olsun yanına fazladan biir kişi daha alır öyle gider.Ayrıca Galatasarayın adının geçtiği yerde umut vardır sözü boşa söylenmemiştir..