EL | Galatasaray 83 - 66 VICI Aistes

yarın sabah gelecekse yorgunluk,jet lag filan olsa da biraz oynaması lazım, en azından tehlike anında camı kırınız şeklinde bencte olsun.
 
Fenerbahçe maçı öncesi son prova.Takımın Abdi İpekçi'de buluşma (sezon açılışı) günü.Tina çok büyük ihtimal bu maçta olmayacaktır olsa bile ne kadar katkı verir bilemem Zaza gibi olabilir.Aistes takımı fenerbahçeyi hazırlık maçında yanlış olmasın 76-73 yenmiş olması gerekiyor.Yenmiş olması demek olmuyor ki fener'i yendiler onlardan iyiler.Asla değil fenerbahçe'nin yabancı oyuncuları ile Aistes'in yabancı oyuncuları arasında fark yoktu o maçta (Penny-Angel HARİÇ).Biz euroleague maçına çıkarken fenerin ilk haftayı bay geçmeside büyük talihsizlik de olabilir büyük avantajda.
Kendi şahsım adına bu maçın zor geçiceğini düşünüyorum.İnşallah kazanırız...Eğer kötü oynarsak hiççç aaa uuu seslerinin çıkmaması lazım bu takım bu sene avrupa'nın en iyi takımıdır ve burada bize düşen görev destek yapmaktır kızlara...
İlk önce Aistes Sonra fenerbahçe galibiyetleriye başlarız inşallah sezona.Haydi kızlar güveniyoruz sizlere...
 
yaa dostlarım maçı gs tv de izliyemicem.internetten izleyebileceğim bir yer warmı lütfen bu konuda bana yardımcı olun
 
tina akşam takımlaymış.o olamasada maçı kazanırız ama tina nın gelmesi mükemmel oldu.hem müthiş oyuncu hemde inadına sevimli.umuyorum herkes çok sevecek.takıma süper elektrik verecek.
 
Arkadaşlar bu takım fenerbahçeyi yendiğinde,iki tarafın kadroları nasıldı ? Fenerin yabancıları yok diye düşünüyorum peki rakibin o kadrosu nasıldı bilen arkadaşlar yardımcı olur mu??

Birde anlamadığım betsson 20 handikap varmış karşı tarafa burda ki yorumlarla taban tabana zıt. Bir taraf fena yanılıyor.
 
fener in avrupalı yabancıları vardı.penny ve angel yoktu.nevriyede fazla süre almadı sanırım.esmeralde yoktu.fazla önemli bir takım değil. rakip olamaz.heyecan yapmayın fark olur maçta.taurassi izlicez.yıldız nasıl olur yakından görelim.sonuçta galatasaray için oynayacak taurassi diye bir lider olacak takımda.
 
çok merak ediyorum yerli oyuncu kangrenimiz ne zaman son bulacak..Ne zaman bir tane yerlimize güveneceğiz..Bu pota altıyla fenerbahçe karşısına çıkarsak bizi duman ederler açık ve net..2 tane tauraside kurtaramaz bizi
 

Üst