EL | Seat Györ 82 - 106 Galatasaray MP

F8 ev sahipliğini alıp katılmayı garantiledikten sonra bir gevşeme olur diye korkuyordum ama maşallah kızlar dolu dizgin gidiyor. Umarım bozulmaz bu seri.

Ivanka Matic yaptığı iyi istatistiğe rağmen (15s 8r 4a) çok sırıtıyor. Her maç sonrası söylüyorum ama F8 de iyi işler yapmak istiyorsak mutlaka değiştirmemiz lazım.

GSTV' yi netten izlemeye çalıştım ama sürekli takılıp durdu. 3. periyotta bıraktım izlemeyi. Bol bol küfür yediler benden.

GSTV internet konusunda çok şikayetim var benim de. Kulüp iletişime de yazdım. Her maç aynı problem. İlk yarı biraz iyiydi, ikinci yarı neredeyse izlenemedi, 2 saniyede bir takılıp duruyordu. Bu sadece bu maçla ilgili değil, normal yayınlar bile çok takılıyor.
 
Takım maç boyunca disiplinden hiç çıkmadı aynı ciddiyetle maçı bitirdi.Böyle oluncada keyifli ve farklı oyun geldi.Kim oyuna girse aynı ciddiyetle başarılı oynadı.Gerçekten tebrikleri hak ediyorlar.Ayni ciddiyetle devam edildikçe rakip tanımaz bu takım.
 
Seat Györ çok hafif kaldı bize. Çok yoruma gerek yok.

Kağıt üstünde müthiş bir takımız. Ancak arka arkaya alınan başarılı sonuçlar sahadada takım olduğumuzu göstermekte. Öyle olmasaydı sadece Dee, Tina, Albanın kadromuzda olması bu istikrarlı sonuçları yaratamayabilirdi. Tabiki takım uyumu ve oyunu konusunda gidilecek çok yol var. Ancak takımımız kesinlikle euroligi bu sene kazanacak potansiyele sahip.
 

Üst