EL | Seat Györ 82 - 106 Galatasaray MP

3 Kasım Perşembe
19:00 Macaristan
Yayın: GS TV (Canlı)

Euroleague'deki 4. maçımızda Macaristan deplasmanına konuk olacağız. Rakibimiz Seat Györ, Euroleague'in yeni ekiplerinden. Bu sene oynadıkları 3 maçta 2 kez mağlubiyet aldılar. Sonuçlar şu şekilde; Györ:63-Ros Casares:80, Györ:86 - Lotos:76, Bourges:87-Györ:68. Dördüncü haftada 3. kez ev sahibi konumunda maça çıkacaklar böylece ve sonraki fikstür onlar için iyice zorlaşacak, zaten kendileri için çok şanssız bir grupta yer almaları yeterince zorlayıcıyken. Ligde ise çıktıkları 6 maçı da kazanarak, Pecs ile zirveyi paylaşıyorlar.

Takımın en önemli oyuncusu Renee Montgomery, geride bıraktığımız günlerde takımdan kovuldu. Maaşının ödenmemesi, ceza derken kulüple anlaşmazlık yaşamış Amerikalı oyuncu, onun bu takım için fazla bir isim olduğundan bahsetmiştik grup için ilk analizi yaptığımızda. Hollingsworth mevcut kadronun en dikkat çeken ismi. Amerikalı pivot, Euroleague'de 16.5 sayı-11.5 rib.-0.5 blok ortalaması ile oynuyor.

Montgomery ile bile rakip kolay gözükürken, şu halleri ile sahada bir rekabet olmaması gerekiyor. Sorunsuz ve artık kilit rollerdeki oyuncuların dinlendirilebildiği bir maç olması en büyük dilek. Galatasaray son iki yıldaki Euroleague katılımlarında 4'er galibiyet alabilmişti, bu maçı kazanması halinde ilk 4 maçında bunu egale edecek.

Takımımıza başarılar, galibiyetle dönüşlerini bekliyoruz.
 
GSTV nihayet diyoruz.

Rakip zayıf, baştan işi sıkı tutup iyi başlarsak son maçlarda fazla süre alan Işıl, Tina, Dee birazda olsa dinlendirilebilir.
 
maçı izleyebilmek için link verecek olan var mı
 
Hollingsworth ve Montgomery'den yoksun Györ fazla zayıftı, ilk çeyrekteki kısa bir süreç dışında da takımımız rakibine bize göre çok zayıf kaldıklarını söyledi zaten.

Maçın en sevindirici yanı, hemen her oyuncumuzun birçok istatistikte iyi rakamlar yakalaması.

Yasemen Saylar aramıza döndü. Geçmiş olsun ve hoşgeldi tekrardan aramıza.

Cora ilk sayısını buldu Euroleague'de ona da tebrikler.

Kadınlar Euroleague'de 100 sayı barajını aşan ilk takım olduk bu sezon.

4/4 ile başladık Avrupa sezonuna, son iki katılımımızda bu rakama 12 maç sonunda ancak ulaşabilmiştik.

Ve tebrikler tabii...
 
izlemesi çok keyifli bir maçtı..yüksek tempolu bu maçta bence de yabancılara gereğinden fazla süre verdi Ceyhun Hoca..ama sonuçta ligin başındayız..takımda rollerin tamamen oturması açısından mecburuz bir anlamda..ilerleyen haftalarda süreler daha kısılacaktır..
 
Keyif. Bugün takımın bize verdiği duygunun tam anlamıyla karşılığı buydu. İstediği şeyleri yaparken takımımızı izlemek o kadar keyifli ki, insan hiç bitmesin istiyor maçların. 4/4 başlamak kolay değil, tebrikler takımımıza.

Sezon başında da dedik, sezon ilerledikçe demeye devam edeceğiz; bütün kupaları istiyoruz.
 
Yasemen süre almış. Charles dinlenmiş. Taurasi da eh çok fazla süre almamış. Olumlu bir görüntü verdi istatistiklerden maç. Umarım devamı gelir.

Edit: Gerçekten bakıyorum da süreler muazzam ayarlanmış.. Gerçekten çok mutlu oldum, teknik heyete teşekkür ediyorum, süre konusunda çok eleştiriyordum..
 
Sezon başı bu kadarını beklemiyordum.Gözlerimden uyku akarken maçı bitirmeye çalıştım.Kaliteliyiz,keyif veriyoruz.
Prag maçından sonra bu maçta da inlemiş salon.Avrupalı Galatasaraylılar deplasman yaşatmayacak bu sezon takıma. :)
 
F8 ev sahipliğini alıp katılmayı garantiledikten sonra bir gevşeme olur diye korkuyordum ama maşallah kızlar dolu dizgin gidiyor. Umarım bozulmaz bu seri.

Ivanka Matic yaptığı iyi istatistiğe rağmen (15s 8r 4a) çok sırıtıyor. Her maç sonrası söylüyorum ama F8 de iyi işler yapmak istiyorsak mutlaka değiştirmemiz lazım.

GSTV' yi netten izlemeye çalıştım ama sürekli takılıp durdu. 3. periyotta bıraktım izlemeyi. Bol bol küfür yediler benden.
 
Ceyhun Hoca beni şaşırtmaya devam ediyor...
İnşallah hep böyle gider ve bende kendisi hakkında sezon başlamadan söylediğim tüm laflarımı afiyetle yerim...:)
 

Üst