Teodosic ve Kirilenko'nun acildigi kareografiyi gorunce mac oncesi " eyvah " dedim. Hani Kirilenko'ya emzik verip, Teodosic'i yara bere icinde koreagrafi yapip, butun dundaya izletip, o maci kazanmak ve ustelik uzun bir seri yapmis bir Cska'ya karsi kazanmak, yapsa yapsa 2000 ruhlu oyuncular yapabilir ve bizim takimda o ruhu gordum. Abdi Ipekci'de 2000 ruhu, inanmislik, taraftar ve oyuncunun birlesmesi. Galatasaray deplasmanda gostermis idi Cska ile basa bas oynayabilecegini, orada belli olmis idi Abdi Ipekci'de kazanabilecegimiz. Goksenin, Teodosic'e harika savunma yapti, macin baslama dudugu ile. Josh Shipp mukemmel bir mac cikardi. Bildigimiz savunmasina, secerek sut secimleri korkmadan atmak ve rakibi olan Kirilenko'yu alt etmek. Iste boyle bir mac idi. Josh Shipp'in icinde bunun oldugunu biliyordum. Eger o gun hissederek kullanir ise sutlari, cemberin onun icin devlestigini ve onu durdurmanin cok zor oldugu bir oyuncu Josh Shipp. Ender'in kritik uclugu, hakemin son pozisyonlar sacmalamasina ragmen kazanmamiz, ilahi adaletin var oldugunu gosteriyordu, en azindan bu kural o gun icin gecerli idi. Bizim hakkimiz idi, ve hakemin de bizi yenemiyecegini, Teodosic kacirdigi serbest atis ile gostermis idi. O gun Galatasaray kazanacak, taraftar sevinecek, decibel rekoru kirilacak idi ve oldu. Galatasaray adini altin harfler ile yazdirdi. Yenilmez denilen Cska'yi yendi. Bu gurur en cok bize yakisir idi. Bir gun Galatasaray bu kupayi kazanacak ise, Cska galibiyeti baslangic olacak, belki de Olympiakos galbiyeti. Tesekkur etmek icin geldim aslinda bu basliga. Galibiyette emegi gecen Oktay hoca ve yardimcilari, buyuk yurekli oyuncularimiz, muhtesem taraftar tesekkurler. Daha cok guzel gunler yasayacagiz, bir gun bizde bu kupayi kazanmanin gurururnu yasayacagiz, ben o isigi goruyorum.