EL TOP 16 4. Maç | Galatasaray MP 68 - 64 CSKA Moskova

Görüşe saygı elbette var ama dediğim gibi iddialı olmuş bence. Teodosic tarzı delici değil de oyun kurucu guardlar arasındaki en iyi oyuncudur bence. Asist özelliğinin yanında sayı opsiyonu da ideal derecede. Bir de istatistik paylaşmak gerekirse

Teodosic 8,8 sayı 4,7 asist %39 üçlük
Diamantidis 10 sayı 5 asist %47 üçlük
Huertas 8,7 sayı 4 asist %45 üçlük
Jaka 10,2 sayı 2,8 asist %40 üçlük şeklinde bir değerlendirme ortaya çıkıyor.

Bunun yanında bu dört oyuncu arasındaki en genç oyuncunun (açık ara farkla) Teodosic olduğunu düşünürsek bana kalırsa bu dörtlü arasındaki en önemli oyuncu olduğunu söyleyebiliriz.

Kendisi zaten EL'nin süperstarlarından biri, dünya çapında süperstar olması için de NBA yapması gerek ama bana kalırsa böyle bir şey yapmaz.

Kısacası Teodosiç iyidir :)

Ben Teodosic'i tartışacak durumda değilim şu günlerde..Bence galibiyetin zevkini çıkaralım...Bunun gururunu yaşayalım. Ama 2 cümle söylemek gerekirse, bu istatiskleri kaynağı neresi bilmiyorum ama Navarro'nun bunların içinde olmadığını gördüğümde şaşırdım. Açıkçası Lakovic var birde..

Bana göre Süperstar bir oyucu 3/1 serbest atış atmaz..Neyse gereksiz bunlar..

Galatasaray muhteşem bir oyunla favori takımı yenmiş bazı kanı bozuk şaklabansporlular hala bu takıma ve taraftarına laf yetiştirmek için bahane arıyor.Böyle bir taraftarın yok bari saygı göster be çekememezliğin bu kadarı avrupa gelip belgesel yapıyor ama onlar hala rezillik peşinde acıyorum şu hallerine onların yazık...

Ben Teodosic'i tartışacak durumda değilim şu günlerde..Bence galibiyetin zevkini çıkaralım...Bunun gururunu yaşayalım. Ama 2 cümle söylemek gerekirse, bu istatiskleri kaynağı neresi bilmiyorum ama Navarro'nun bunların içinde olmadığını gördüğümde şaşırdım. Açıkçası Lakovic var birde..

Bana göre Süperstar bir oyucu 3/1 serbest atış atmaz..Neyse gereksiz bunlar..

Navarro SG olduğu için almadım listeye, Lakoviç de hem bizde oynadığı, hem de EL için önemli bir oyuncu olduğu için orada.

İstatistikler Eurobasket.com'dan alınmıştır, bu yıllık ortalamalardır.

Maçın sonundaki 5 atıştan üçünü kaçırdı ama kaçırdığı son serbest atışı hücum ribaundu için kaçırdığını zannediyorum. Fakat yine de serbest atış yüzdeleri çok düşük, evet.

Maçtan gelince oturup televizyondan tekrar izledim. Murat Kosova'da efsane maç anlatmış. Kendisi hangi takımlı bilmiyorum ama maçı resmen damarında kanında hissederek anlatıyor. Söylemeden edemedim.
Kendisine de bu maçı ayrı bir şekilde anlamlı kıldığı için teşekkür etmek lazım.

1.2 Gb boyutu ve tüm maç az önce indirdim. kendi siteme ekleyeyim rapid vs ile uğraşmadan indirin :) 1 saate hazır olur. Tek parça halinde sıkıştırıyorum. Sonra uploadı başlatıcam.
Eğer link paylaşmak serbest ise buradan yazarım.

İkinci partı indiriyorum ben, ancak tek parça isteyen arkadaşlar için iyi bir paylaşım olur.

Tekrar teşekkürler.

kimse kimseyi kandirmasin cskayi kimse yenemez avrupa da su an.zorlayabilecek tek takim barcelonadir.ha brose baskets son topta kaybeti falan iyi hosta o salonda brose baskets de zor yenilir.almanyada yasadigim icin izliyorum maclarini sürekli.

maca gelecek olursak kazanmamiz icin cok olagan üstü seyler olmasi gerekir.cska taraftardan falan etkilenmez.teodosic siskauskas kirilenko ne maclara ciktilar elleri titremedi burda da titremez.taraftarla olacak sey degil bunlar ben inanmiyorum böyle seylere.elbet de katkisi vardir ama öyle maci cevirmeye yetmez.az daha boku bokuna olimpiyakosa yenilcektik o atmosfere ragmen

allah yardimcimiz olsun insallah mucizeyi basarabilriiz.diger sayfada birisi daha yazmisti eger kazanirsak önümüzdeki 5 sene acilir diye.kesinlikle katiliyorum

yeterki konsantrasyon

Renkdaş Galatasaraylı olduğun halde bizim taraftarı tanıyamamışsın, Yada hiç Abdi İpkeciye gelmedin, Hatta tvde maçı bile izlemedin sanırım. Çünkü Broseyi bizden önde göstermişsin. Kusura bakma ama bu sonuç sanada iyi ders oldu.

Yazdıklarının hepsi çöpe gitti. Teodosic'i nasıl kitledik gördük.Kirilenko nasıl blok manyağı oldu gördük. Hatta Takımın en skoreri Kaun oldu. 87 sayı ortalaması olan takımı 63'de bırakıyoruz.

İtalyan hakeme etki etmesse fark daha çok olurdu.

Bu maça dair ne denebilir ki kelimeler anlatamaz duygularımızı.....

Muheteşemsiniz çocuklar gidebildiğimiz yere kadar aynı karakterle SON TOPA KADAR... Peşindeyiz sürekli GALATASARAY....

Brose baskets taraftarlarının belgeseli çekilecekmiş de yollarını şaşırmış yetkililer :) yani karşılaştırılabilecek bir çok kulüp taraftarları varken Almanyanın banviti olini gibi şehir firma kulüpleri gibi takımların taraftarlarıyla karşılaştırılmak da harbi küfür yani

ben indirdim izledim 273 mblik vardı onu indirdim idare ederlik.ama murat kosova süper anlatmış heleki ''italyan şaşırmışın'' deyişini ömrüm boyunca unutmam herhalde...

İtalyan Şaşırmışın :) :) Gerçektende Oyunculara Oktay Mahmuti'ye Taraftarlara Teker teker bize bu galibiyeti yaşattıkları için Teşekkür ederken Benim gibi maçı evden izlemek zorunda kalanlar içinde Murat Kosova'ya binlerce kez teşekkür ediyorum. Mükemmel anlattı yaşadı maçı İTALYAN ŞAŞIRMIŞIN lafıda benim için unutulmayan arasına girdi.