EL TOP 16 6. Maç | Olympiakos 88 - 81 Galatasaray MP

Gordon çıkınca ihale Lakovic'e kaldı. En yapmaması gereken işleri yapmak zorunda kaldı. 1 getirdi 2 götürdü maalesef Jaka. Canları sağolsun dicem de bu kadar kötü oyun yakışmadı.

ihale sadece gordonu kaldığı maçlarda oldu ve baş etti bununla jaka birebir kalınca rakip guardlarla dağılıyor oyun kurma özelliği zayıflamış tek başına oynayamaz 1 numarada yanında muhakkak 2. oyun kurucu olmalı ki etkili olsun

Bugünkü kötü oyunumuzu şu an olay taze olduğu için konuşmak yersiz olur.Bugün yapmamız gereken tek şey Oktay Mahmuti,ekibi ve oyuncularımıza teşekkür etmek olmalıdır.Teşekkürler Aslanlar.

helal olsun aslanlar..hepinizle gurur duyuyoruz..

ancak çok net birşey söyleyebilirim ki spanoulis i al olin edirneye koy euroleugue de oynarlar özetle o derece..

Seneye buna yakın bir kadro yaparsak f4 yaparız

1)jament gordon-tutku-ender
2)lucas gordon-göksenin
3)Shipp-Yeni 3 numaralı yabancı..
4)Lavrinovic-İlkan-Cevher
5)Furkan-Andriç

Zaten teşekkür edecektik, ediyoruz.

Mağlubiyet almak ve elenmek üzer tabii ki. Üzüldük neticede.

Şu maçı oynamak bile hayaldi bizim için bu sene. Galibiyet için, Son 8 için oynadık. Emindik, emin olmalıydık çıtayı daha da yükseltmek için; ama basketbolda her şey var.

Helal olsun bize bu gururu yaşatanlara.

Seneye, son 8 takım arasına girememek başarısızlık olur. Fazlasıyla bunu ve daha iyisini hak ediyoruz.

Alın terinize yaşattıklarınıza herşeyinize teşekkürler aslanlar son periyotta Gordon olsaydı biraz da şans olsaydı olmayacak iş değildi ama daha çok yeni uzun bir marotonumuz var önümüzde . Yarın karşılamaya gelen var mı yoksa ben tekde giderim var mı öyle bir organizasyon ?

Fikrim değişmedi!..

Oktay Mahmuti ve ekibine,
J. Shipp,
Jaka Lakovic,
Göksenin Köksal,
Caner Topaloğlu
P. Shumpert,
Tutku Açık
Luksa Andric
Haluk Yıldırım
Evren Büker,
Sertaç Şanlı,
Furkan Yıldırım,
J. Gordon
Ender Aslan,
Cevher Özer,
B. Savovic

SONSUZ TEŞEKKÜRLER...

teşekkürler bizim gruptan çıkmama nedenimiz efesin yüzünden oldu bizden kaynaklı değil ben olaya bu açıdan bakıyorum gruptan çıkmak için yeterli galibiyeti aldık normal şartlarda

Üzülmedik mi tabiki de üzüldük. Ama sadece bir kaç gün üzüleceğiz. Daha sonra dönüp geriye baktığımızda bu sezonun bize kattıklarını göreceğiz ve o sevinci anlatmak, tarif etmek çok zor. Herşey için bir kez daha değil bin kez daha #TeşekkürlerYenilmezArmada

Nerdeyse 10 sene olmustu avrupa da hayal kurmayali

mutluyum valla ne yalan söyleyeyim

Euroleague i kazansanız ne olacak yarin patron yarim saat izin mi vericek? ya da Restaurant da hesabimi almayacaklardi ?

Euroleague de kazansaniz bu geceden az biraz daha mutlu olacaktim yataga giderken ama daha fazla gurur duymayacktim sizlerle