EL | USK Prag 70 - Galatasaray MP 78

Bu kural bu yılmı çıktı?
Çünkü geçen yıl bunu çürütecek örnekler var.
 
Mantikli olalim, boyle bir kuraldan bahsediyorsak ve gecen yil uygulanmamissa elbette bu yil cikmistir.

Bu arada FIBA regulasyonlarinda yarim saattir ilgili kurali ariyorum ancak henuz bulamadim. Buldugum an sizlere de gostermek istiyorum.
 
kazandik ama hala korkutuyor bu takim beni
her mac insallah biri cikar kurtarir bizi diyoruz.fener macinda tina bu macta alba
bu prag takimindan daha güclü deplasmanlara gidecez orda bu oyunu oynarsak felaketimiz olur
sevindim bu galibiyet cok önemliydi ama s.o.s veriyor takim
 
37 yaşındaki kadın 19 sayı 10 ribauntla oynamış, pivotlarının attığı 3'lükler de dikkat çeken başka bir nokta.

Bizde, kupa maçının yıldızı E.P ve Bahar'ın ortalarda olmadığı, (Şaziye'yi demeye bile gerek yok) Taurasi'nin faul yüzünden 2 periyot oynamadığını sayarsak bu sonuç iyi ama ribauntlardaki zaafımız devam ediyor.
 
78-70 kazandık bu zorlu deplasmanda.Alba yıldızlaştı.23 sayı,6 asist,4 top çalma,2 ribaund.

Taurasi'nin iyi oynamadığı maçlarda kazanmamız iyiye işaret.İnanılmaz bir come-back yaptık son periyotta.Yalnız hareketli uzunları olan takımlara karşı Euroleague'de sıkıntı yaşayacağımız açık.Matic'le olmuyor gibi sanki.(Her ne kadar 11 sayı üretse de)

Tebrikler kızlara..
 
bu deplasman maçını kazanmamız özgüven açısından çok iyi oldu.şu ribaundlara nasıl bi çözüm bulacağız bilmiyorum.ribaundlar dengeli olsa maçı rahat kazanacaktık inş ilerde onuda hallederiz alba da kocaman bi alkışı haketti
 
deenin kötü şut attığı bir günde alba çıktı fitili yaktı ve maçı getirdi. 11-0 başlayan maçta dee de 3/15 şut atmışken kazanmak güzel. son çeyreği müthiş oynadık.
 
yabancılarımız çok kaliteli. önemli maçlarda muhakkak yerli oyuncularımızdan katkı almamız lazım. maçı izlemedim yerli oyuncularımız neler yaptılar bilemiyorum ama kötü başladığımız maçı oyuncu kalitemizde kazandık mutluyuz önümüzdeki maçlara bakacaz:D
 
Geçen sene 28 sayı fark yediğimiz deplasmanda galip gelmek güzel, sonraki maçlar için önemli bir galibiyet. Maçlar oynandıkça bu deplasmanın ne denli zor olduğunu göreceğiz.

Ama görünen bazı eksikler var mutlaka üstüne gitmeliyiz.

Maçı zaman zaman izleyebildiğim kadarıyla ciddi bir ribaunt sorunumuz var. Tina 39 dakika oyunda kalmış. Geçen sene Slyvia'da yaşanan örneği yine yaşıyoruz. Yönetim fedakarlık yapıp adam akıllı bir avrupalı uzun almalı eğer ciddi başarı istiyorsak. Oyuncu yok laflarına katılmıyorum artık. Geçen sene Fener Angel'ı nasıl aldı? Bastırdılar parayı getirdiler buraya. Matic ile daha zorlu maçları geçemeyiz.

Yine izlediğim süre zarfında hucum ediş şeklimizi hiç beğenmedim. Oyuncular nerede duracağını, nereye gideceğini bilmiyor. Mutlaka daha çok çalışmak lazım hücum üstüne. Aynı şekilde özellikle savunma ribuntlarında ciddi yer tutma problemi var. Tabiki takım yeni ve oyuncular birbiriyle yeni oynama başladı, zamanla bu problemler çözülecektir.

Diana' nın vasat oynadığı bir maçı kazanmak güzel. Alba müthişti bugün. Sadece bir yada iki oyuncunun eline bakmayışımız kadronun kalitesini gösteriyor.

Haftaya Ekaterinburg maçı içerde. Mutlaka iyi hazırlanıp kazanmak lazım.
 
Tam 2 yıl sonra dış sahada, hem de geçen sene 28 fark yediğimiz bir deplasmanda, bir de 11-0 geride başlamamıza rağmen kazanabilmemiz güzel.

Henüz çok iyi olmadığımızın farkındayım ama bu durumda Fenerbahçe'yi ve Prag'ı yenebilmek güzel.

Işıl'ın Fransa maçından sonra bir kez daha maç şutunu sokabilmesi güzel. Ms. Big Shot? :)

Alba Torrens çok güzel.

Hücum ribaundlarını leblebi gibi vermemiz, bunu yapmamak için Matic-Tina'ya döndüğümüz dakikalarda Milton Jones karşısında ayaklarımızın yavaş kalması güzel olmayanlar.

Ama sonuna kadar umut var. Bu da en güzeli.
 
tores-23
tina-18
taurasi-10
matic-11
prince-6


68 sayı yabancılardan yerlilerden 10 sayı gelmiş yerli kalitemiz biraz daha yüksek olsa biz bu kupayı kesin alırız.
 

Üst