EL Women | Final Eight | Galatasaray Odeabank: 66 - Fenerbahçe: 68

Kendi kendimize maçı verdik . Diyeceğim hiçbirşey yok şu an. Sancho inadını geçtim , Nevriye yerine Bahar tercihi bile kötüydü açıkcası. Sanırım Nevriye'de bir sıkıntı çıktı . Bu arada Sancho hakikaten çok ama çok kötüydü. Resmen eksik oynadık bugün

68-66 kaybettik. Senin yüzünden kaybettik Sancho. Senin yüzünden. Öyle son hucum mu kullanılır ? 10 saniye var. Sol tarfta bir oyuncumuz boş. Sen zorluyorsun. Zehir ettin zehir.

Son hücumu maç boyu bekleneni vermeyen Sancho üzerinden kullanmak yanlıştı. Neyse, yapılacak birşey yok. Mücadeleleri için tebrikler Sultanlar. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

Sezon boyunca kafamızı kemiren, bizi düşüne düşüne bitiren rotasyon sorunu tek çeyrekte etkisini gösterdi. Çok üzgünüm ama oyunculara ve teknik heyete de bir şey diyesin gelmiyor. Kızamıyorum. En iyi ihtimalle 3.lük maçına çıkacağız. Şu maçı alsak 1 yabancı fazlamız olsa final maçına çıkacaktık. Yönetime sevgilerle.

Gerçi FB kaybedip biz kazanırsak lidermişiz ama sanmıyorum kaybedeceklerini.

Her şeyi geçtim. 10 saniye kala Sancho nasıl o topu zorlar onu anlamıyorum. Dışarıda bomboş biri var ki pas açısı çok müsait. Hala aklım ermiyor. Bu maçla liderlik gitti ki F4'a kalırsak Ekaterinburg ile eşleşeceğiz herhalde . Bu kötü oldu işte.

Bu skor iyi olmadı.
Kaski'yi yenmemiz lazım. Kaski'nin elenmiş olması avantaj olur mu acaba? Fenerbahçe garantilediği için son maça rahat girecek. Yenilebilir. Son topta Sancho'nun zamanlaması rezaletti.
Bu arada Yakubu iki periyodda faul aldıramadık. İçeriyi zorlayacak güçlü oyuncumuz yoktu.

3. Çeyrek hariç iyi oynadığımızı düşünüyorum.Son topu daha iyi kullanabilirdik ama olmadı.Yarın Kayseri'yi yenip son 4 e kalmamız lazım.Açıkcası yensek çok iyi olurdu.Finalde karşılaşmak çok daha iyi olurdu Ekatarinburgla.Çok fazla üzülmeyelim.Kızlar ellerinden gelenin en iyilerini yapacaklardır.

Ah be Sancho, 3/12 şut yüzdesi nedir :(

Kendi kendimizi vurduk, Işıl'a faul yapılmışken ve top bizdeyken Shavonte'nin teknik faul alması maçı bir anda 8 sayı farka getirdi. Ama yine kopmadık döndük oradan.

Yarın Kaski'yi yenersek yarı finaldeyiz. Eğer Spartak Feneri yener ve biz Kaskiyi yenersek o zaman lider çıkıyoruz gruptan.

Hep söylüyorum yine söyleyeceğim; 1-2 oynayabilen Işıl ve Shavonte'yi 10 dakika dinlendirebilecek bir yabancı oyuncu daha almayıp resmen ihanet etti yönetim bu takıma. Taş çatlasa vereceğimiz para 100.000 bin dolar olurdu. Çok ama çok yazık!

Herkes iyi oynadı, Sancho oyuna bi türlü adapte olamayınca ciddi zaaf oluştu hücumda. Son topta da boşuna zorladı ve kaybettik. Sağlık olsun güzel mücadele ettik.

Alba ve Sancho biraz daha katkı verselerdi kazanmıştık ama ne yapalım, mücadelemiz bile yeter, şu takıma inanmayıp oyuncu takviyesi yapmayan yönetimi suçluyorum ben, başta Ekrem hoca olmak üzere kızlar ellerinden geleni yapıyor, tamam bu maç Alba, Sancho, Şebnem iyi katkı vermemiş olabilirler ama sezon boyunca verdikleri mücadeleden dolayı kızmıyorum

1 oyuncu ya 1 oyuncu, alınabilecek 1 oyuncu bile fark yaratabilirdi

Yarın rahat kazanırız, ama fb'nin rahat kazanacağını hiç düşünmüyorum, Spartak fb'yi kaç sayıyla yenerse biz lider oluyoruz...

Ben yarın rahat kazanacağımızı sanmıyorum, biz gruptan çıkmak için kasacağız, Kaski ise nasılsa elendik diye çok rahat olacaklardır, ha umarım rahat alırız ama bakalım göreceğiz