EL Women | Final Eight | Galatasaray Odeabank: 66 - Fenerbahçe: 68

Avrupa da sadece rotasyon farkı hepsi bu. Ligde Biz bu sene ŞAMPİYON olacacağız. Ayrıca bir tane oyuncu takviyesi yapmayan yönetime de selam olsun.

3. ceyregin tek aciklamasi rotasyondur . Ligde neysede avrupa'da rakip yabancilarini kullanarak ekstra avantaj sagladi .. Zellous'un yanına skorer bir kısa daha monte etmeliyiz ..

ekrem hoca maçın 3.periyodun sonlarında ve 4. periyodun başlarında baharı oynattı baharın bir basketi var orta mesafeden 2 basketide vardıki çok kolay kaçırdı hele bir tane boş turnikeyi kaçırdı baharın yerine nevriye olsaydı bbu basketleri sayıya çevirirdi bahar atışları kaçırdı fakat savunmada iyiydi ve bizim baharın atışlarına ihtiyaçımız vardı savunmasına degil.

Bu maç lig şampiyonluğu için umutlarımı bir kat daha arttırdı. Fenerbahçe ligde kullanamadığı oyuncularını da kullandı, buna rağmen son topta ancak kazanabildiler. Bu sene bizim için lig şampiyonluğu EL'den daha önemli. EL'de Ekaterinburg varken şampiyonluk zaten kaf dağının ardındaki bir ihtimaldi. Şahsen ne bizim ne de Fener'in oynadığı basketbolun Ekaterinburg'u alt etmeye yeteceğini sanmıyorum.

Bu EKA sizi nasıl da korkutmuş böyle ya ne bunlar öcü mü yarın bi 1.çıkalım da görürsünüz dediğimi

Aynen sana katılıyorum kardeşim, hiçbir takımdan fark yiyeceğimizi düşünmüyorum, Ekrem hoca ve takıma güveniyorum, her takımı yenebiliriz, oyuncular sahada savaştığı sürece bu mümkün, bugün kazanabilirdik, Sancho'nun kötü tercihinden dolayı kaybettik, Bide bugün Sancho kötü gününe dek geldik, alacağımız maçı verdik sonuçta, biz bu gruptan çıkarız, inş spartak fb'yi 5 sayıyla yenerde biz lider çıkarız, ama ne olursa olsun rakip kim olursa olsun kızlarımız son topa kadar savaşacak eminim, lligde Şampiyonluk gelecek artık eminim, ligde 8 yabancıları yok, geniş rotasyonlarıda yok, saha avantajlarıda yok ve karşılarınsa onlardan daha iyi bir takım var. Bu arada fb'nin spartak maçı istanbuldaki f8'de çok rahat yeneris diyip kaybedip elendikleri Rivas maçını hatırlatıyor bana...

Kaski iddiasız çıkmayacak bizim maça eğer Spartak yenilirse. Onlar da 8 farkla yenip gruptan çıkma peşinde, orayı düzeltelim. Ellerinden geleni yapan takıma teşekkürler, yarın Spartak yorgun Fb'yi yenerse lider çıkarız, imkansız değil bence Spartak galibiyeti.

Bu sene her şeyin en güzelini hak ediyor bu takım. Bu maçı ucuz kaybettik; ama nihai sonuç basit olmayacak öyle.

Bu maçın mağlubiyeti maalesef Ekrem hocanın son periyotta Nevriye'yi kenarda unutmasından kaynaklandı. Oysaki Nevriye iyi oynuyordu.

Bir daha ne Sancho bu kadar kötü oynar ne de bu kadar iyi Zelleous yakalayabiliriz. 20 dk içinde yaptığımız 9 sayı farkı 3. çeyrek başında 3 dk içinde kaybettik. Standart yakalayamıyoruz. Takımın rotasyon darlığı nedeniyle yorulduğu başta Işıl'dan belli oluyor zaten.

Üzülmemek elde değil. Final kapısını açacak maçtı. Şimdi Ruslardan bir galibiyet beklemekten başka çare yok. 3lü averajda lider yapabilir bizi.

Öncelikle Takımımızın yüreğine sağlık diyorum.Bizim sorunumuz rotasyon Zellous ve Işıl artık bayıldılar.Ama yapacak birşey yok.Tüm güclerini kullanarak son topta yendiler.Ama sancho orda şut atacağına solda zellous'tu sanırım ona verse daha iyi olurdu neyse ama gruptan kaski'yi yenip çıkarız.Fakat UMMC Ekaterinburg Rüya takım olduklarını zannediyorlar tamam favoriler en iyi onlar ama yenilmeyecek değiller.Nevriye ve Alba'dan dün iyi katkı alsak galiptik.
BEKLE BİZİ FİNAL FOUR.

Bahar bunca yıldır Galatasaray'da, daha basket atmayı bilmiyor kızsam mı:& gülsem mi:D Git istediğin takımda oyna! Bu kadar sabır yeter!

Feneri sindirmişken akıllarına galip gelmeyi biz getirdik.

Spartak'ın Fener'i 5 farkla, bizim de Kayseri'yi yenmemiz durumunda Spartak ve biz mi çıkıyoruz?

Edit: İsmail Şenol yayında yanıtladı :)

Kaskiyi yendiğimizi kabul edersek:
Bizim şu an +5 averajımız var
Spartak +5den fazla atarsa onlar ve biz çıkıyoruz
Spartakın +12 farklı galibiyetine kadar biz gruptan lider çıkarız diye hesapladım. Kaskiyle yapılan maçlara bakılacak mı?

Pondexterın kaçırdığı serbest atışa muhtaç olurlar umarım

ikili averajda iki takım arasındaki maçlara bakılıyorsa 3lü averajda 3 takım arasındaki maçların skorlarına bakılıyor olması lazım.

FB'nin Spartak'a kaybetmesi pek olası değil. Hesap kitap işine girmeye gerek yok. Avrupa'da 16/16 yaptılar. İşi ciddiye aldıkları an Spartak'ı çaresiz bırakıyorlar. Kaybederlerse bakmak lazım.

Ne kadar kötü oynasalar da kaliteleri ve rotasyonları kaybetmelerine izin vermiyor. Biz ne kadar kaliteli olup, iyi oynayıp mücadele etsek de rotasyonsuzluk bir tık daha yukarı çıkmamıza izin vermiyor. Turnuvanın özeti bu oldu. Lider olamadıktan sonra ne olmuş ne bitmiş çok mühim değil. UMMC'ye elenir 3.lük maçı oynarız.

Fb 1 sayıyla kazandı rotasyonları iyi.Ama ilersi olmaz ummc var sonucta yine finalde giderler ama oraya gelmekte büyük iş.Bir Guard olsaydı Zellous ve Işılı yedekleyen final oynardık.
Whalen
Işıl
Zellous

Bu rotasyonda Whalen yedeklerdi ışıl ile zellous'u :)