Elveda Forum(Selo'ya destek)

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
ELveda Forum 24 Ekim 2007 Çarşamba 18:50:41
--------------------------------------------------------------------------------
çok değerli forum dostlarım sevgili (alpaslan abi)
sevgili kadir abi sevgili halil ibrahim sevgili serhat sevgili ali akça.

yaklaşık 1haftadır yüksek ateşten tedavi altına alımıştım sonuç benim için çok vahim oldu,

hayat bazen insana hayatın en tatlı yerinde faul yapıyor 27aralıkta baba olmayı beklerken büyük bir acı yaşıyorum

yaklaşık 2.3yıldır sizlerde iyi kötü anılarım oldu içinizde bana karşı kırgın dargın olan olabilir şu fani dünyada kalp kırmak olmasın umarım bana dagın küs olanınız varsa beni affetsin ben sizlere hiç kırılmadım.

fazla uzatmak istemiyorum yazdıklarımı eşim görmesin istiyorum 2ay sonra doğum yapacak.

arkadaşlar ben kan kanseriyim doktorun koyduğu teşhis bu

yazacak bir şey bulamıyorum

sizleri çok seviyorum
SELAHATTİN UĞURKUTU
ultrAslan Antalya sorumlusu.
---------------------------------------------------------
uA.com forumunun emekçilerindendir kendisi, bir çok katkısı vardır tribünlere...
Kısaca HAYATI GALATASARAY'DIR LÜTFEN DESTEK OLALIM...

Desteğimizi kalbimizi sevgimizi yollayalım Selo'ya......

carizmam_carizmam@hotmail.com

Msj larınızı eksik etmeyin!

Okuyunca tıkandım birden ya..Bazen yatmadan hayal mi desek kabus mu desek bilmiyorum çok görürüm böyle şeyler..Özellikle de üzgün olduğum zamanlar..Bu yazıyı görünce de donakaldım birden..Sanırım yapabileceğimiz şey sevgimizi göstermek..En azından çalışmak..Allah'ım sen acil şifalar ver..

Lütfen herkes destek msjı atsın cesaretlendirelim kardeşimizi!

Çok üzüldüm tanımasamda beyefendiyi böyle durumlar cok acı.Umarım bir an önce düzelir.Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız.

Okurken şok oldum. Çok acı bir durum gerçekten. Hele de çok büyük bir mutluluğa az kalmışken böylesine acı bir haber almak insanı çökertir. Kendisini tanımıyorum ama Eyüp abinin de dediği gibi çok büyük bir Galatasaraylı olduğu aşikâr. Herşeyden önce bir insan. Selahattin abiye acil şifalar diliyorum. Umarım herşey bir an önce yoluna girer...

Re: Re:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":62dcd]Okuyunca tıkandım birden ya....Allah'ım sen acil şifalar ver..

Aynen bende öyle oldum abi ya :? Allahım sen yardım et Selo Abime her türlü desteği vermemiz gerekir.Arkandayız Selo Abim.[/quote:62dcd]
işte galatasaraylı olduğumuz nerden belli oluyor yaa

İnsan ömrünün en zor anlarından biri olsa gerek... Ama ne olursa olsun yılmak yok... Artık tıp çok ilerlemiş durumda, kansere de çare var... Kardeşimiz yeterki kendini bırakmasın, moralli olsun; eşini, doğacak çocuğunu düşünsün. İnşaallah bu sıkıntı önünde-sonunda geçecek... Buna inansın... En önemli şey bu hastalıkla mücadele edebilmesi...

Kimsenin dargınlığını, kırgınlığını düşünmesin. Böyle bir durumda herkes onun yanındadır. Dualarımız onunla...

Cenab-ı Hakk tez elden şifa ihsan eylesin. Yar ve yardımcısı olsun...

Sevgiler...

Kendisi kıdemli uA.com(uA.org'dan beri) müdavimidir...
Basket takımımızada Mersine falan gittiğinde org yapmıştır kısaca iyi bir Galatasaray'lıdır!!
Hele A.KOÇ hakemlere geçen sene küfür ettikten sonra Koç'a boykot fikrini ilk atanlardandır vede aylarca o konunun en aktif takipçisi olmuştur bende o zaman samimiyeti ilerletmiştim...
Şimdi ağlamamak için kendimiz zor tutuyorum, lütfen mail atalım cesaretlendirelim renkdaşımızı!

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Abim mesaj atıyoruz fakat ya hanımı bu e maillerti görürse daha kötü bir durum değil midir ?
Böyle düşünmemiştim hiç!
Aylradır offline imiş zaten... ne yapsak bilmiyorum????

Eyüp abi bir fikrim var. İmkanı olanlar şöyle bir toplanıp Antalya'ya gitse, Selahattin abimizi bir ziyaret etse güzel olmaz mı? İnanıyorum ki birçok kişi gidecektir abimizi ziyarete. Abimizin yanında olduğumuzu gösterelim, O'na destek olalım, hastalığını yenmesi için elimizden geleni yapalım...

ultrAslan.com u ara sıra takip ediyorum Selahattin beyide ordan azda olsa tanıyorum

Bu olaydan şimdi haberim oldu inanılmaz üzüldüm diyecek birşey bulamıyorum gerçekten

Ayıp be abi, bizleri iyi gün insanları olarak mı gördün?

Bir insan kendinden büyüklere böylemi davranır?

Küçüklerine böylemi örnek olur?

Abi, yapma böyle Birbine kenetlenmiş insanlar zincirini hiçbir kuvvet bozamaz, bırak izin ver kenetlenelim..

İleride bu yazdıklarınla pişman olucaksın evladına anlattığında ben böyle birşey yaptım diye başlıcaksın..

Aman haa, Yenilmicek bir illet değil bu, Örnek mi istiyorsun? Şafak kardeşim?izi hatırla..

yapma be selahattin abi.

Tribünümüze her branşta yıllardır emek vermiş birisidir kendısı.

Pes etmek yok savaşıcaz!

ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM KARDEŞİMİZE SÖYLEYECEK BİR SÖZ BULAMIYORUM UFAKLIK BİR DÜNYAYA GELSİN GÖR BAK ONUN VERDİĞİ DESTEKLE SAVARSIN ABİM AZRAİLİ BAŞINDAN