G
Guest
Misafir
ELveda Forum 24 Ekim 2007 Çarşamba 18:50:41
--------------------------------------------------------------------------------
çok değerli forum dostlarım sevgili (alpaslan abi)
sevgili kadir abi sevgili halil ibrahim sevgili serhat sevgili ali akça.
yaklaşık 1haftadır yüksek ateşten tedavi altına alımıştım sonuç benim için çok vahim oldu,
hayat bazen insana hayatın en tatlı yerinde faul yapıyor 27aralıkta baba olmayı beklerken büyük bir acı yaşıyorum
yaklaşık 2.3yıldır sizlerde iyi kötü anılarım oldu içinizde bana karşı kırgın dargın olan olabilir şu fani dünyada kalp kırmak olmasın umarım bana dagın küs olanınız varsa beni affetsin ben sizlere hiç kırılmadım.
fazla uzatmak istemiyorum yazdıklarımı eşim görmesin istiyorum 2ay sonra doğum yapacak.
arkadaşlar ben kan kanseriyim doktorun koyduğu teşhis bu
yazacak bir şey bulamıyorum
sizleri çok seviyorum
SELAHATTİN UĞURKUTU
ultrAslan Antalya sorumlusu.
---------------------------------------------------------
uA.com forumunun emekçilerindendir kendisi, bir çok katkısı vardır tribünlere...
Kısaca HAYATI GALATASARAY'DIR LÜTFEN DESTEK OLALIM...
Desteğimizi kalbimizi sevgimizi yollayalım Selo'ya......
carizmam_carizmam@hotmail.com
Msj larınızı eksik etmeyin!
--------------------------------------------------------------------------------
çok değerli forum dostlarım sevgili (alpaslan abi)
sevgili kadir abi sevgili halil ibrahim sevgili serhat sevgili ali akça.
yaklaşık 1haftadır yüksek ateşten tedavi altına alımıştım sonuç benim için çok vahim oldu,
hayat bazen insana hayatın en tatlı yerinde faul yapıyor 27aralıkta baba olmayı beklerken büyük bir acı yaşıyorum
yaklaşık 2.3yıldır sizlerde iyi kötü anılarım oldu içinizde bana karşı kırgın dargın olan olabilir şu fani dünyada kalp kırmak olmasın umarım bana dagın küs olanınız varsa beni affetsin ben sizlere hiç kırılmadım.
fazla uzatmak istemiyorum yazdıklarımı eşim görmesin istiyorum 2ay sonra doğum yapacak.
arkadaşlar ben kan kanseriyim doktorun koyduğu teşhis bu
yazacak bir şey bulamıyorum
sizleri çok seviyorum
SELAHATTİN UĞURKUTU
ultrAslan Antalya sorumlusu.
---------------------------------------------------------
uA.com forumunun emekçilerindendir kendisi, bir çok katkısı vardır tribünlere...
Kısaca HAYATI GALATASARAY'DIR LÜTFEN DESTEK OLALIM...
Desteğimizi kalbimizi sevgimizi yollayalım Selo'ya......
carizmam_carizmam@hotmail.com
Msj larınızı eksik etmeyin!