ELW Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray 66-57 UMMC Ekaterinburg

Saatlerdir spordaydım bugün maçı izlemeyeceğim diye totem yaptım ancak dayanamadım 2. Çeyrek ortalarında skora baktım telefonumdan çift hane öndeydik. Spor bitene kadar maçta biter diyerek devam ettim ve skora tekrar baktım önce şaşırdım sonra çok büyüksün Ekrem hoca çok büyüksünüz kızlar dedim kendi kendime. Helal olsun. Rusya'da elensek bile bu galibiyete takımımızın ihtiyacı vardı hem sezonun geri kalanı hemde play off için.

Eşleşmeler nasıl belirlenecek arkadaşlar Final Four için?

Eslesmeler :
FB-Wisla (2-0) / Nadezhda-Kursk (2-0) -> FB - Nadezhda
Ekat-GS (1-1) / Schio-USK Prag (0-2) -> GS - Prag :)

Kursk gibi guçlu bir takimi eledi Nadezhda, korkunç basketbol oynuyorlar. Su saçma sapan Schio takimi Istanbul'da ilk maçta bizi eksik buldu, FB yatti gittiler 2. oldular, Prag'dan iki maçta da fark yediler. Normal sartlarda belki de Kursk 2. olup Prag'la eslesecekti.

Benim kupa favorim sahsen Prag yine.

Helal olsun maçta bulunduğum için kendimi şanslı hissediyorum daha fazla dolması lazımdı. Çok iyi mücadele ettik bütün maç boyunca Loyd'a hiç muhtaç olmadan maçı götürdük uzunlarımız çok iyiydi hem skor hem ribaund yönünden. Acayip dağınık oynuyolar şu kadrodan faydalanamamak büyük yetenek ister bu kadar boş koç görmedim umarım böyle devam eder Griner kötüydü ama bir tane bile kıza sırtı dönük top indirmediler, bizim sırtı dönük oynadıklarını taktirde tutmamız imkansız bence ama böyle devam etsinler dış atışlarla. Bu arada 2 sezondur yaratıcı kısa almıyan kimse burdan çok çok selamlar geçen sezon fenere Eurolig playoff zamanı kısa almadık elendik bu sezonda aynı bazı yerlerde tıkanıyoruz acayip sezon başında veya en kötü playoff başlamadan yapsaydık çok başka şeyleri konuşurdu herkes en azından öyle yaratıcı bir kısamız daha olsaydı 2 sezondur Eurolig gruplarında çok daha sağlam yerde bitirebilirdik. İnşallah üçüncü maçı kazanırız tekrardan helal olsun.

Tebrikler Sultanlar. Maçı kaznmak önemliydi ama turun favorisi hala Eka... Olur da orda galip gelip, turu geçersek, yine kupayı alabiliriz.

Ekrem Memnun,Ergin Ataman ve de Fatih Terim gibi imparatorlarımız olduğu sürece galatasaray hiçbir zaman pes etmez etmeyecektirde futbol takımınin bu takımdan ibret alması gerek..Helal olsun kızlar..

Paranız ödenir, hakkınız ödenmez.
Yüreğinize sağlık.
3.maçı kazanır mıyız onu bilmem ?
Ama şunu çok iyi biliyorum ki Ekrem Hoca ve bu müthiş takımı sonuna kadar mücadele edecek.

Ekrem Memnun,Ergin Ataman ve de Fatih Terim gibi imparatorlarımız olduğu sürece galatasaray hiçbir zaman pes etmez etmeyecektirde futbol takımınin bu takımdan ibret alması gerek..Helal olsun kızlar..

Ekrem Hoca ve Ataman'ı anlarım da Fatih Terim kiminle beraber şuan ? Atla şike yapan, evrakta sahtecilikten ceza alan şikeyi aklayan tüp kafayla. O paranın efsanesidir korkmayalım yazalım.

Bana göre tek İmparator EKREM MEMNUN

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elenelim şampiyonluğu kaçıralım ne farkeder. Bu takımın, Koç Ekrem Memnun'un kredisi sonsuz.
Ayrıca bu Eka'nın hocası tam montofon. Forumdan 3-5 kişi çıksak biz daha iyi yönetiriz Eka'yı.

Ekrem Hoca ve Ataman'ı anlarım da Fatih Terim kiminle beraber şuan ? Atla şike yapan, evrakta sahtecilikten ceza alan şikeyi aklayan tüp kafayla. O paranın efsanesidir korkmayalım yazalım.

Bana göre tek İmparator EKREM MEMNUN

Korkmayım. Yazıyım o zaman. Sen dünyayı anlamak için bir 20 sene daha geçir. Böyle konulara ondan sonra yorum yap. Gördüğüm kadarıyla, böyle konular senin boyunu aşıyor fazla fazla. Bahsettiğin takım Türk milli takımı. Demirören'in babasının takımı değil.

Sırf maç sonunda ''Avrupa'daki tek temsilcimiz Final Four'da'' görseli paylaşmak için, 50 küsür maçlık galibiyet serilerini göz ardı edip Schio'ya yattı Potanın ''kraliçeleri''.

Bu duyguyu da tattırmadık ''kraliçe'' ve ''saygıdeğer'' yönetimine.

Eka'da Lange'nin bu yönetimi bana Ceyhun Yıldızoğlu'nun harcadığı o kadroları hatırlatıyor, Işıl, Prince, Taurasi, Tina, Fowles, Alba... öncesinde Tamika, Augustus, Fowles, Ceyhun hocada bòyle kadrolarla ligde bile şampiyon yapamadı takımı, bi daha gelmez böyle kadrolar herhalde...
Eka da oynamayanlardan bir beş çıkar final four yapar...

3.maçı hakemler + kalite farkıyla muhtemelen kaybederiz ama son ana kadar mücadele edeceğimizi gösterdi gene kızlar, helal olsun hepsine, ne desek az size.