ELW Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray 66-57 UMMC Ekaterinburg

Korkmayım. Yazıyım o zaman. Sen dünyayı anlamak için bir 20 sene daha geçir. Böyle konulara ondan sonra yorum yap. Gördüğüm kadarıyla, böyle konular senin boyunu aşıyor fazla fazla. Bahsettiğin takım Türk milli takımı. Demirören'in babasının takımı değil.

Yorum yapmak için 40-50 yaşında mı olmak gerekiyor. İstediğim zaman yorum yaparım kimseyi de bağlamaz. Size göre imparator bana göre biatçının önde gideni. Şerefsizlerin haysiyetsizlerin olduğu milli takıma zaten saygı bile duymuyorum ırkcısı şikecisi evrakta sahtecisi küfürbazı arkadaşına silah dayayanı orada. Fatih Terim adaletin olduğu yerde vardır. Demek ki adalet Demirören'in yanında.
Sonsuz saygı duyduğum iki adam Ekrem Memnun ve Sedat İncesu'dur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ekrem hocam yine şapkadan tavşan çıkarır mı bilmem ama şunca gelişen olumsuz olaya rağmen gösterdiği karaktere saygı duymamak elde değil. Oyuncuların paralarının ödenmemesi, parkede kazadıkları maçın masada verilmesi vs vs !
Bunca soruna rağmen oyuncuların final 4'ü çok istemesi ve sahaya karakter koymaları çok olumlu gelişmeler.

Maçı sonradan izleyebildim ve uzun zamandır sahip olduğumuz o inatçı savunma ve karakter yine sahadaydı. Maçı Kizer'in leblebi gibi şutlarıyla kazandık esasında ama ben en çok payın Ann Wauters'ta olduğunu düşünüyorum. Petra Kulichova ile kıyasladığımızda ayak çabukluğu, pota altında pas paylaşımı kesinlikle devrime uğramış geçen maç.
Zaten biz uzun zamandır kaliteli 4-5 numaralar ve onları iyi besleyen gardlarla belli başarıları elde ediyorduk. Umarım bundan sonrası da bizim için böyle şiir gibi geçer.

Ayrıca UMMC gerçekten son derece kötü bir takımmış, Grinner falan hikaye, bir insan nasıl olur da Sancho Lyttle'ı kadroya almaz... Turu geçseler de final göremezler bence. Şampiyonluğun en büyük adayı Prag gibi görünüyor yine.

Maçı sonradan izleyebildim ve uzun zamandır sahip olduğumuz o inatçı savunma ve karakter yine sahadaydı. Maçı Kizer'in leblebi gibi şutlarıyla kazandık esasında ama ben en çok payın Ann Wauters'ta olduğunu düşünüyorum. Petra Kulichova ile kıyasladığımızda ayak çabukluğu, pota altında pas paylaşımı kesinlikle devrime uğramış geçen maç.
Zaten biz uzun zamandır kaliteli 4-5 numaralar ve onları iyi besleyen gardlarla belli başarıları elde ediyorduk. Umarım bundan sonrası da bizim için böyle şiir gibi geçer.

Ayrıca UMMC gerçekten son derece kötü bir takımmış, Grinner falan hikaye, bir insan nasıl olur da Sancho Lyttle'ı kadroya almaz... Turu geçseler de final göremezler bence. Şampiyonluğun en büyük adayı Prag gibi görünüyor yine.
Kulichova'nın yerine Sancho bizde olsaydı bu sene çok farklı durumda olurduk. Umarım herşeye rağmen bu senede kızlarımız en az bir kupayla sezonu kapatır ve Ekrem hocanın mutluluğunu görürüz. O mutlu olursa bende mutlu oluyorum.