ELW Çeyrek Final 3. Maç / UMMC Ekaterinburg 86-66 Galatasaray

Bu sene yönetime yazılan bir tane daha kaybedilmiş kupa. 2 tane adam gibi oyuncu ile herkes farkındadır neler olacağının bir bizim ahmak yönetim hariç. Yazık.

Sezonu bitirdik artık. Teşekkürler Ekrem hocaya ve kızlara.

Şu takıma bir skorer kısa alamayan yönetime selam olsun.

Biz Eka ile eşleşelim diye bilerek maç veren şikecilere de selam. İnşallah yine kaybederler kupayı!

Her şey için teşekkürler Galatasaray'ın en güzel takımı..

Gücümüz yetmedi.Ben 2-0 biter diye düşünüyordum,3.maçta bile 3 çeyrek umut vardı ortadaydı maç belki bir ihtimal dedik.Çünkü bu takım bize bunu alıştırdı.Hocam Ekrem Memnun kaç kurtar kendini böyle bir yönetimle nasıl sabrediyor çok şaşırıyorum.Eka'yı verseler hocaya üst üste 5 sene falan EL de maç kaybetmez herhalde.
Çok değil Wauters sene başı gelse bu grubu lider bitirirdik biz.Sağlık olsun.

Yenmemiz çok zordu zaten. Ama bu kadar fark beklemiyordum.

Artık Kizer oynayamayacağına göre, onu yollayıp lig için guard transferi yapabilir miyiz?

Anlamıyorum gerçekten, bir tane kısa alamayacak durumdamıydık!
Ligden düşmeye oynayan Aski Shavonte'yi aldı, ya gidip Taurasi'yi Maya 'yı, Whalen'ı felan alın diye beklemedim, şu takımda Ajavon, Ivory Latta yada Lacy'iden biri ile olsaydı çok farklı olurdu herşey, bu seviyede bir kısa bile getiremiyorsak yazıklar olsun yönetime!!!

Yönetimin vurdum duymazlığı beni deli ediyor çok az bi paraya neden bir takviye yapılmaz delirmemek elde degil.Ayrıca acaba diyorum eurocup'tan devam etmek daha iyi olmaz mıydı ?

Seriyi sonuna kadar getiren kızlarımıza ve teknik ekibimize ilk önce teşekkür etmeliyiz. Takım oma olgusu, mücadele bunlar takım sporları için önemli şeyler ama kalite farkı çok fazla olunca belli bir yere kadar götürebiliyorsunuz. Seriyi Rusya'ya bile taşıyamayacağımızı düşünüyordum. Ligde de şansımızın düşük olduğunu düşünürsek artık gelecek sene için şimdiden hamlelerimizi yapmalıyız.