ELW Çeyrek Final 3. Maç / UMMC Ekaterinburg 86-66 Galatasaray

Keşke fenerin (bilerek) yenildiği takımdanda biz evimizde 25 sayı fark yemeseydik de 3. olsaydık. Malum fener famila ya (bilerek) yenilmeseydi de biz 4. oluyorduk bi şey değişmiyordu.

17 sayı fark yedik şike yapmadık, en büyük tokadı yediğimiz takım zorda kalsın diye maç satmadık.

Ayrıca o günkü kadroya bir göz atmanızı tavsiye ederim takım ne durumdaymış, kimler oynamamış falan?

Ha bu arada Eurolague Şampiyonluğunu soktuğumuz yerden hala çıkaramadıklarını ve çıkaramayacaklarını söylemiş miydim? İşte yaptıkları bütün bu pislikler, maç satmalar falan hep onun eseri ;) Genlerinde var şikeci sahtekarların.

Kızlar bence ellerinden geleni yaptılar. Bu kadroyla (yabancılar) (hem kantite, hem kalite açısından) Avrupa şampiyonu olmak mucize olurdu. Bir yerde bitecekti. Sağlık olsun. Yerel lig'te de bana göre yaşatılanlardan sonra şansımız yok. Umarız seneye daha iyi bütçe sağlayan ve yine ödeme problemleri de yaşatmayan bir yönetim seçilir. ( Adnan Sezgin'in ilgili açıklamaları benim hoşuma gitti) Yerli kadromuzu koruyarak, bazı yabancılarımızı değiştirerek yola devam ederiz.

Sezonun diğer iz bırakan olayıda. Fenerbahçenin şikesidir. Şaşıranlar olabilir ben hiç şaşırmıyorum. Fenerbahçe hep buydu. Kendi ahlaksızlıklarını gizlemek için yürüttükleri cambaza bak propagandaları hiçbir zaman hiçbir dğer ifade etmedi (Bizi suçlamaları). Ülkenin sporuna yerleşmiş vebadır, kanserdir Fenerbahçe. Hep buydu dedim. Bilmeyenler olabilir. Bu yaptığının benzerini, cilalısını açık açık (bu seneki örtülüydü) 1955'te yapmıştı.

Türkiye'de Şikenin Tarihi böyle başladı