ELW | ESBVA-LM 62-66 Galatasaray

20 Ocak Çarşamba

nLlqZR.png

Z73y4k.png

Biletlerimizi aylar oncesinde aldik ve orada olacagiz. Fransizlar arasinda sesimiz çikamasa da en azindan içerden onlari negatif enerjiyle sindiririz :)
Zor maç olacak, Bahar'in olmamasi savunma açisindan sikintili bir durum.

Galatasaray yönetiminin takımı sabotesine rağmen kazanacağımızı düşündüğüm maç, kazanmalıyız.

Kazanırsak evet 4.lük garanti olacak ama 4.olursak Ekataterinburg ile eşleşeceğiz.
3.olmanın yolu da çok zor.
Hayırlı sonuç ne işe o olsun inşAllah.

Eka öyle kıvamda ki aslında, tam oynamamız gereken zaman. Tam Brittney Griner'ın Ekrem hocaya pas atacağı zaman. :)

Kazanıp yolumuza devam edelim, boğulacaksak büyük denizde boğulalım.

Yolculuk keyifli geçmişe benziyor . :) Cansu son haftalardaki performansi kadar güzelligiylede mest ediyor .. :cool:
attachment.php

Ekli dosyalar

• CZGLQiTUkAAiWWh.jpg
    CZGLQiTUkAAiWWh.jpg
    57.3 KB · Görüntüleme: 123
Maçi şuan izliyorum müthiş bir taraftar desteği var maalesef biz bunu sağlayamiyoruz ayrica baharin eksikliği çok hissediliyor petra ile olmuyoda olmuyo sancho nerdesin veya bone nerdesin levander 18 sayi 18 ribaund bu arada

Ben de izlerken aynı şeyi düşündüm. Salon tamamen dolu sanırım ve çok da güzel destek var. Tamam bizim taraftarlar da gittiğinde desteklerini gösteriyorlar ama gittiklerinde!!!! Kıskandım şahsen

Famila mağlup Avenida deplasmanında 3 takımda 7-4 oluyor bu durumda.Kalan 3 maçımızı alırsak 2 yada 3.sırada olacağımızı düşünüyorum.