• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Elw Play-In | Galatasaray Çağdaş Faktoring - Basket Landes

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Fb Breanna Stewart transferini açıklamış. Bu sene tekrar hem erkeklerde hem kadınlarda Avrupa şampiyonu olarak 3leme yapacaklar ligleri zaten süpürecekler. Kadın voleybolda cl f4 için 3 sene içinde en az 1 kez şampiyon olmaları çok muhtemel. Erkek voleybolda seneye yine iddialı olacaklar. Futbolda şampiyon oldukları an işi tamamen bitirecekler. Peki biz? Yazık bize ya

Johannes, milli takımda, wnba'de ve kulüp takımlarında yardımcı skorer olarak fark yaratmış bir oyuncu. Biz kızı getirip ana oyuncu rolüne soktuk. Bir tane üst seviye ABD'li oyuncunun yanına yan parça olarak koysak Fener'le ciddi başa baş oynardık.

Elizabeth Williams, Juhasz gibi seviye atlatmayacak uzunlarla bütçeyi şişireceğine mesela Sırbistan'da istatistikleri parçalayan 2.05'lik Jelena Mitrovic'i 5'te 1 fiyatına getir ve yıldız kısa oyuncu için de kaynak oluştur.

Valla Meessaman'a rağmen FB'yi yenilmez görmüyordum. Özellikle F4 gibi tek maçlık turnuvalarda... Geçen sene örneği var zaten. Bu sene de hem Basket Landes'r hem de Galatasaray' karşı ciddi zorlandıkları bir çok maç oldu. Yine olabilirdi hatta kaybedebilirlerdi. Ama Breanna Stewart transferi FB nin şampiyonluğunu %60 lardan %99 a falan getirdi.

Tek maçlık finallerde hiç maçın garantisi olmaz. Final Four'un espiriside budur ve süpriz şampiyon çıkmasına olanak tanır. O sebeple Fenerbahçe'yi şimdiden şampiyon ilan etmek yersiz olur. Lakin Türkiye Ligi için konuşursak orada playoff final serisinde yenilmeleri pek mümkün olmaz tabi.

Tek maçlık finallerde hiç maçın garantisi olmaz. Final Four'un espiriside budur ve süpriz şampiyon çıkmasına olanak tanır. O sebeple Fenerbahçe'yi şimdiden şampiyon ilan etmek yersiz olur. Lakin Türkiye Ligi için konuşursak orada playoff final serisinde yenilmeleri pek mümkün olmaz tabi.
stewart'lı takımın şampiyonluğu vermesi için karşısında aja wilson gibi oyuncuların olması lazım. Emma, Stewart, macbride, gabby willams, rupert gibi yıldızların olduğu kadro tek maçlık finalde ilk periyottan maçı koparır

Diğer takımları bilmem de biz f4 fb ile oynarsak zaten kaybedeceğiz kafasıyla sahaya çıkacağımız için nasıl kadın voleybolda yenildiysek aynı tipte bir maçla yeniliriz

Bu takımın sezonu Fenerbahçe'ye 102-68'le Euroleague finali kaybetmeye, Galatasaray'ı amatör branşlarda çırak çıkarmaya doğru koşar adım gidiyor. 2014'ten sonra umursayan hiç görmedim, varsa diye vurgulu şekilde uyarıyorum.

Geri