• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Elw Play-In | Galatasaray Çağdaş Faktoring - Basket Landes

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Faul yapmazsan 3 lüğü yersin

Oblak'ta üst üste 2de1 attı o ayrı ama taktik faul yapılacağı esnada Williams neden oyunda ben onuda anlamıyorum.Williams'a top 1 kez geldi anında reaksiyon gösterip faulu yaptılar.Farkındalar çünkü.Ya bir koç dokunuşu hiç olmaz mı ? Sen koç olarak doğruyu yap Oblak ile Smalls'a kızalım kaçırdıklarında.

Erkek basketbolunda Yakup beyden kurtulana kadar neler çektik, yönetim sağolsun onu özlemeyelim diye şimdi de kadın basketbolunda başka bir versiyonunu sahaya sürdüler. Rakibin şişko koçu bile koç yani.

Şurada pota altından oyuna sokup Oblak'a zar zor topu çıkarıyoruz,ikili sıkıştırmada Williams dışında topu verebileceği kimse yok ve topu kaybedip üçlükleri kaçsın diye bekliyoruz.

Bu ikili sıkıştırmaları Fransa'da sürekli yaparlarsa ne yapacağız ? Elden top verip izleyecek miyiz ?

Uzatma öncesinde fark 2 ve Oblak ilk serbest atışı kaçırıyor.Hem Dorka hem Williams'ın serbest atış kaçabilir,ribaundu karıştırma amaçlı oyunda olması normal,sıkıntı yok.

Ulan 2.serbest atış giriyor,hemen masa hakemlerinin yanına koşacaksın değişiklik göstereceksin.Akıllı ve tecrübeli bir koç bunu yapar.Tamam 3 saniye kala tam sahadan 3'lük yemek zor iş ama sen doğruyu yap arkadaş.2 uzunla tam sahada ne işin var ? Musa çok rahat uzun pası yolluyor,zor üçlükle maç uzuyor.

Geri