Engelsiz Aslanlar 2009-2010 Sezonu

Buradan bilgi öğrenmek için bu konuyu açtım yeni sezonda kadroda kimler var maçlar ne zaman başlayacak takım şuanda napıyor hiçbirşeyden haberimiz yok bilen birisi varsa ben öğrenmek istiyorum buradan konuşabilirz bu konuyu ( yeni sezonda iç saha maçlarımız canlı yayınla GS TV ekranlarında olacakmış . )
 
Güzel bir sezon olacak.Çimento oturdu.Biraz değişiklik olacak ama bunlar resmi bir dille açıklanmadıktan sonra geçmiyeceğim buraya kritik durumlar var biraz.

Ancak içiniz rahatlasın diye şunu söyliyeyim.Troy dışındaki yabancılarla anlaşıldı.Hatta Matt ve Peter şu anda İstanbulda idman yapıyorlar.
 
zaten bence troya gerek yok şuanki kadroda çok sevindim hiç haber yoktu merak edip bu konuyu açtım sevindim gerçekten birde yeni sezon ne zaman açılıyor ?
 
birde arda rica etsem yerliler hakkında ufak bilgi verebilir misin ? ve en önemli sorum benim bu yıl herhangi bir sponsor bulundu mu maddi destek var mı son bilgiler neler acaba ?
 
Sponsor konusunda bir bilgim yok.

Genç oyuncular gelecek isimler belli.Kimsenin yamımadığı oyuncular ama benim kefil olacağım çok temiz çocuklar.

Gidecek oyuncularda hala netlik yok.Fikstür bu aralar çekilir yakında..

Lig başlaması biraz değil epey zaman alacak.Şuan 1 hata sonra Avrupa şampiyonası oynayacak milli takım.Sonrasında biz gidip kıtalar arası oynayacağız.
Biraz beklemek gerekecek.Haber oldukça geçerim buraya.Avrupa şampiyonası boyunca takımla beraberim.
 
Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Salon yine Ahmet Cömert mi olacak ? Birde formalar geçen senekiyle aynı mı ? Açıkçası geçen formalar rezaletti bir adidas forma yapılamaz mı ?
benim bildiğim kadarıyla salon ahmet cömert formalarıda gs store üstlendi diye biliyorum ?
 
Samsun'dan Murat ve Ramazan ile anlaştık.Bu sene Galatasaray forması giyecek bu iki oyuncu.

Geçen sene Avrupa şampiyonasında 2. bu sene dünya şampiyonasında 5. olan genç milli takımımızda forma giyen genç ve potansiyelli oyuncular bunlar.

Bu sene kadroya katılacak birde dünya yıldızı var.İsrail milli takımında da forma giyen oyuncunun transferi netleşince buralara yazarız.

Bunun dışında Volkan Aydeniz'de Saran ile yeniden sözleşme imzalayacak.
 
Troy'un yerine Israilli oyuncu gelecek sanırım.

Justin'in durumu nedir onunla da anlaşma sağlandı mı? Bir de, yerli oyunculardan giden var mı?
 
birde kaç yabancı hakkımız var bizim ? matt peter justin hüseyin haidari ve birde israilli bir isimden bahsediliyor son durum ne kafam karıştı gerçekten ?
 
Justin ile devam ediyoruz.
5 Tane yabancı hakkımız var ve İsrailli oyuncu Troy'un yerine forma giyecek.
Yerli oyunculardan ayrılanlar olacak.

İsrailli oyuncu Adanadaki şampiyonada forma giyecek.Konuşup ilk yorumlarını aktaracam buraya.
 
Ne olursa olsun Troy tekerlekli sandalye basketbolunun önde gelen yıldızlarından biriydi. Onu da bu forma altında izlemiş olmak Galatasaray'ımızın vizyonunun nasıl genişlediğinin en basit örneği. Yolu açık olsun.
 
Bu arada İsrailli oyuncu Dotan.
Bugün sabah kendisini İstanbulla bizzat ellerimle yolladım Haidari ile beraber.Tüm şampiyona boyunca Haidari'den tavla dersi aldı ama oldukça başarısızdı bu konuda :)
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Bu arada İsrailli oyuncu Dotan.
Bugün sabah kendisini İstanbulla bizzat ellerimle yolladım Haidari ile beraber.Tüm şampiyona boyunca Haidari'den tavla dersi aldı ama oldukça başarısızdı bu konuda :)
biraz bilgi verir misin kaç numara oynuyor nasıl bir isim sahada kaç maç puanı ile oynuyor ?
 

Üst