Engelsiz Aslanlar 2022-2023

GELENLER;
Başar KOÇ - Pendik Bel.
Serhat ÖZBUDAK - Yalova OSK
Cem GEZİNCİ - Beşiktaş
Özgür GÜRBULAK - Gazişehir G.Antep


GİDENLER;
Deniz ACAR - Beşiktaş
Zafer GÜLTEKİN - Beşiktaş
Mustafa Muhittinoğlu - Gazişehir G.Antep
 
Galatasaray Tunç Holding yeni sezona hazır! 💪
#EngelsizAslanlar 🦁💛❤️ @tuncholding

Galatasaray Tunç Holding, sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayarak 1 Ekim Cumartesi günü oynayacağı ligin ilk maçı olan Bağcılar Belediyesi müsabakasını beklemeye başladı. Bahçelievler Engelliler Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 12.00’de başlayacak.

Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılan tadilat bittiğinde takımımız iç saha maçlarını bu salonda oynayacak.

Beş sporcu ile kadrosunu takviye eden Galatasaray Tunç Holding, Cem Gezinci, Özgür Gürbulak, Serhat Özbudak, Başar Koç ve Buğra Ergün’ü sezon öncesi A Takım kadrosuna kattı.

Galatasaray’ın 2013 ve 2014’te Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanan kadrosunun parçası olan Cem Gezinci ve Özgür Gürbulak takıma geri dönerken, genç oyuncumuz Buğra Ergün ve Mücahit Aydın Türkiye U23 Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı’nda Dünya Şampiyonası’nda final oynayan kadroda yer aldı.

📝 Galatasaray Tunç Holding’in bu sezonki kadrosu şu şekilde:

1.Cem Gezinci
2. Özgür Gürbulak
3. Mücahit Günaydın
4. Enes Bulut
5. Hüseyin Dalman
6. Serhat Özbudak
7. Başar Koç
8. Fikri Gündogdu
9. Buğra Ergün
10. Maşide Çakır
 
Galatasaray Tunç Holding Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nin sekizinci haftasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye ile deplasmanda karşılaştı. Engelsiz Aslanlar, karşılaşmadan 61-72 üstün ayrılarak ligdeki sekizinci galibiyetini elde etti.
 
Süper Lig ile birlikte heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş ili Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan Merkezli 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmişti.
Depremden 11 ilimiz direkt olarak etkilenmişti.Deprem bölgesinde olup,liglere katılım katılmayacakları sorulan takımlardan bazıları liglerden çekildi.
Bu takımlarının hakları saklı kalmak şartıyla,2023-2024 sezonunda bulundukları liglerde mücadelerİne devam edecekleri açıklandı.
Liglerden çekilen takım sayısı 7 olmuştu.
5 Şubat 2023 tarihinden itibaren liglere ara verilirken ligler için ilk karar Süper Lig için verildi.
Yalova’da Fanus sistemiyle kalan maçlar 2 etap üzerinden oynanması kararı çıktı.
İlk etap maçları 13 Nisan-20 Nisan tarihleri arasında;
2.etap maçları ise 4 Mayıs-8 Mayıs tarihleri arasında oynanacak.



http://www.engelsizbasket.net/ligler-yeniden-start-aliyor/
 
Engelsiz Aslanlar Yalova'da parkeye çıkacak

Galatasaray Tunç Holding ise etap maçları öncesinde 14. hafta erteleme mücadelesinde Bağcılar Belediyesi ile karşılaşacak.
Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka 13 Nisan 2023 Perşembe günü saat 13.00'te başlayacak ve Galatasaray Televizyonu'ndan canlı olarak yayınlanacak.
Galatasaray Tunç Holding, ligde son olarak 13. haftada Gazişehir Gaziantep ile karşılaştı.
Bahçelievler Engelliler Spor Salonu'nda oynanan mücadeleden Engelsiz Aslanlar, 83 -55 galip ayrıldı. Engelsiz Aslanlar’ın ligde 13 maçta 12 galibiyeti bulunuyor.
Galatasaray Tunç Holding ülkemizi bu sezon Avrupa'da da temsil ediyor. Şampiyonlar Kupası A Grubu'nda mücadele eden takımımız, 4 maçta 3 galibiyet elde ederek grup ikincisi olarak Çeyrek Final etabına yükseldi. Bu turda takımımız, 3 maçta 1 galibiyet alarak grubunu üçüncü sırada bitirdi ve EuroCup 1 Final etabında mücadele etmeye hak kazandı.
Süper Lig'de 7. sırada bulunan 14. hafta erteleme maçındaki rakibimiz Bağcılar Belediyesi ise 13 maçta 8 galibiyet ve 5 mağlubiyet aldı. Galatasaray Tunç Holding, Bağcılar Belediyesi ile ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı 88-76'lık skorla kazanmıştı.

https://www.galatasaray.org/haber/b...elsiz-aslanlar-yalovada-parkeye-cikacak/53055
 

Üst