Engelsiz Aslanlar 3.Kez Dünya Şampiyonu

İmparator! İmparator Sedat hocaaaaaa, imparator, imparatoooooooooooooooooooooor, imparator Sedat hocaa!!! Yazarken gözlerim doldu yemin ederim, çok teşekkürler imparator ve aslanlarına!
 
Söyleyecek, onları takdir edecek bir kelime bulamıyorum artık. Son çeyreği izleyebildim ancak o maç sonu gördüğüm mutluluk tarifsiz... Helal olsun aslanlar, siz iyi bilirsiniz gerçi ama bu "helal olsun"un içi o kadar dolu ki...
 
Şükürler olsun, bu günleri de gördük 3.kez Dünya Şampiyonu Galatasaray'ım...

Emeği geçen herkese ama herkese, Sedat hocaya, engelsiz aslanlara, malzemecisine herkese teşekkürler. Galatasaray tarihine adınız altın harflerle yazıldı!
 
Yorgunluktan, uykusuzluktan vucudum bitik durumda ancak degdi be!

Helal olsun hepsine. Teker teker sarilip, kutlayacagim hepsini ilk firsatta. Kolay degil arkadaslar, 2005 yilinda kurulmussunuz ve 1 1. Lig, 5 Super Lig, 3 Sampiyonlar Ligi, 3 Kitalaraarasi Kupa kazanmissiniz. 6 senede toplam 8 kez bileginiz bukulebilmis. (Hafizam yaniltmiyorsa.) Dunya uzerinde herhangi bir spor takiminin boyle bir dominasyonu yok.

Simdi bu keyifle, uzerine kadinlarimizin Cumbaba kupasi, voleybol ve futbol galibiyetleri de ekli tabii, biraz dinlenme zamani.

3 gun boyunca kafanizi fazlaca sisirmis olabilirim, kusura bakmayin.

Hatam olduysa affola.

Sevgiler.

Engelsiz Aslanlar Dunya Sampiyonu
Galatasaray'in Gercek Ruhu!
 
Siz şube kurulduğundan beri kulübün yüzakısınız. Öyle bir mücadele koyuyorsunuz ki ortaya artık sözcükler yetersiz kalmaya başlıyor size teşekkür etmek için.

Teşekkürler Sedat Hocam. Gönülden teşekkürler Aslan Yürekli oyuncularımız ve emeği geçen herkese.

Yürüyedurun!..
 

Üst