Engelsiz Aslanlar 3.Kez Dünya Şampiyonu

Teşekkürler Engelsiz Aslanlar 3. şampiyonlar ligi kupasından sonra 3. kıtalararası kupasını da kaldırdınız sizinle gurur duyuyoruz sağolun varolun
 
Ben merak ediyorum bu kadar kupadan sıkılmıyorlarmı engelsiz aslanlar :)
Hepsine helal olsun.Belki gerektiği kadar ilgi gösteremiyoruz onlara ama hepsini gönlümüzde yeri başkadır kimseni şüphesi olmasın.
 
Gurur kelimesi Engelsiz Aslanların karşılığı olmalı. 3.kez dünyanın en büyüğü.

Ankara yolunda aldık şampiyonluk haberini, söylenecek pek söz yok. WE ARE THE BEST GALATASARAY!
 
Arkadaslar butun bu sevgi gosterisini yarin havaalaninda da gosterelim olur mu?

Aslanlar yarin sabah 6'da geliyorlar. Az biraz gecikme olabilir, dogaldir.
 
Hakikaten, öyle başarılar tattırdı ki takım bizlere, şu kupa bile artık bana çocuk oyuncağı geliyor. Halbuki bu kupayı 3 defa üst üste alan yok, namağlup alan takım var mı onu da bilmiyorum.

Takıma hangi iltifat dolu sözcüklerin söyleneceğine karar veremiyorum. Hepsini söylesek bile, bir çok şeyin eksik kalacağı çok açık.

Son söz; dayanamıyoruz artık sezon başlasın ve takımı bağrımıza basalım, ziyadesiyle çok ama çok özledik.

Tebrikler bütün takıma, her şeyin en iyisine layıklar.
 
Oncelikle birkac yanlisi duzeltelim.

Birincisi 3 kez ust uste kazanamadik malesef. 2010 yilini herkes unutmak istiyor sanirim. :) Sampiyonlar Ligi'nde 5. oldugumuz icin turnuvaya gidememistik.

Soyle duzeltme yapalim, birden fazla kez turnuvaya katilan takimlar icerisinde katildigi butun turnuvalari kazanan tek ekibiz. (2008, 2009, 2011)

Bu turnuvayi en cok kazanan takim da Galatasaray. Zaten 9. kez duzenleniyor, her 3 kupadan birini almis durumdayiz. :) Son 4 senede 3. sampiyonluk.

Bunun disinda en basit ornekle gecen sene Lahn Dill namaglup olarak turnuvayi kazanmisti.

Duzeltmeleri bir kenara koyarsak, kocun soylediklerine katiliyorum. Ahmet Comert'e gidildiginde simalar ayni olacak, uzaktan takip etmeye calisacak 3-5 kisi gibi... Zaten ufacik salonda oynuyoruz ve gecen sene gorduk ki Besiktas macinda bile o salonu dolduramiyoruz. Bu basariya alismak degildir, ilgisizliktir. Bizler cok fazla kisi olmasa da havaalaninda onlari karsilamaya gittikten sonra ne kadar mutlu, gururlu olduklarini gormussunuzdur. Muhtemelen bircogu gelirken havaalanindaki o manzarayi hayal ediyordur.

Bu cocuklar ilgiyi hakkediyor. Arastirin arkadaslar, Haziran 2006 - Kasim 2011 tarihleri arasinda takimimiz kadar basari orani yuksek bir takim var mi? Butun branslari arastirin.

Dunya uzerindeki en dominant takima sahibiz ancak gerektigi kadar deger vermiyoruz.
 
3 kez ust uste kazandik yanlisini forumda bizler yapabilirizde bu hatayi bizim yoneticilerimizde yapiyor onu anlamiyorum.
Asil vurgulamak istedigim Basin bu basariyi gostermemek icin neredeyse sozlesmis gibi davraniyor.Fenerbahce medyasi Cumhurbaskanligi kupasini kucuk puntolarla verir yada basketbolda Euroleague e katilmamizi es gecmeye calisir bir nebze taraftarlik hislerinden dolayi anliyorum ama Engelsiz aslanlarada ayni muameleyi yapmalarinin hicbir yakisir yani yok.Rengi ne olursa olsun herkesin bu takima gereken saygi ve sevgiyi gostermesi gerekir.Bir takimdan ote bir durum var ortada.
 

Üst