Engelsiz Aslanlar'ın Final Grubu Belli Oldu.

Sedat Hoca Lahn'ın grupta bi sürprizle karşılaşabileceğini söylemişti bakalım hayırlısı ile başlasın bi şamiyona netleşir ilk gün.

Şamil açıkçası Lahn-Dill'in grubu bizim gruba kıyasla biraz zayıf kalıyor. Yine de L. Elecom Roma ve FGN Valladolid iyi takımlar. Tabii ki sporun içerisinde süprizler olacaktır ancak ben büyük ihtimalle Alman ekibin o grubu yenilgisiz tamamlayacağını düşünüyorum. Hatta İsveç temsilcisi de yine bir süpriz yaşanmazsa sonuncu olacaktır.

Bizim grupta ise özellikle Santa Lucia'ya dikkat etmek lazım. İtalya Ligi'ni yenilgisiz bitirdiler. Hafızam yanıltmıyorsa elemelerde de yenilgi almamışlardı. O yüzden dikkat etmek gerekir. Bizim grupta Fundosa diğer 3 takıma kıyasla zayıf kalıyor olabilir. Onlar bile bir tehlike aslında. Zwickau'nun da ev sahibi olmak gibi bir avantajı var.

Grupları şöyle irdeleyelim.

A Grubu'nda Almanya ikincisi, İtalya birincisi, İspanya ikincisi

B Grubu'nda Almanya birincisi, İtalya ikincisi, İspanya birincisi

bulunmakta. Burada denge bozan takım biziz. O yüzden bizim grup 'Ölüm Grubu' benzetmesine oldukça uyuyor.

Zwickau'da Luszynski, Balcerowski, Bandura, Doody gibi isimler var.
Fundosa'da Chambers, Pollock gibi isimler var.
Santa Lucia'da Pellegrini, Rossi, Counts gibi isimler var. Ayrıca duygusal eşleşme derken bu takımı kastediyordum zira internette okuduğum bazı kaynaklar eski oyuncularımız Eveson ve Haidari'nin bu takımda olduğunu söylüyor. Henüz doğrulatabilmiş değilim.

Blog için hazırladığımız yazıyı dileyen okuyabilir. Takım kadroları falan da var. http://simasjasaitis.blogspot.com/2011/05/engelsiz-aslanlarimiz-3-sampiyonluk.html

B grubu için de bir yazı hazırlarım gece. O zaman neden Lahn-Dill'in süpriz yaşamaktan uzak olduğunu biraz daha detaylı anlatırım.

Bu arada turnuvayı canlı yayınlayabilecek kaynaklar olabilir. Saatler ilerledikçe bilgileri güncellemeye çalışırım.
 
Ernoyan hoca Valladoid'de ki genç oyuncuların sürpriz yapabileceğinden bahsetmişti ama tabi dediğin gibi Lahn güçlü takım.

Şu saat itibari ile takım hazırlıklarını tamamladı ve ilk maçını bekliyor, inanılmaz bi hırs varmış takımda İsmail'in elindeki sorun düzelmiş her hangi bi sıkıntı yokmuş kimsede. Allah yardımcıları olsun.
 
Filipski'nin bir rahatsızlığı vardı.
Zwickau maçında tam performans verebilmesi için hazırlanılıyordu.

Geçtiğimiz sezonki turnuvada organizasyon internet üzerinden maçları izlememizi sağlamıştı. Maç saatine doğru benzer bir uygulama yapabileceklerini sanıyorum.
 
Zwickau gecen seneki gucunde degil. En buyuk rakibimiz Santa Lucia olacaktir.

Finale kadar Lahn ile karsilasmazsak, finalde onlari illa ki alt ederiz.

Butun maclarin yakin gecmesini bekliyorum, cogu mac dorduncu periyoda kalacaktir. Bogucu savunma sonucu kapacagimiz toplar ve fast break sayilari cok onemli.

Sedat Hoca rakiplerin hucum ritmini bozmak icin bazen 1-3-1 tam saha deneyecektir. Boyle bir diziliste onde Ozgur, arkada Tucek gercekten gecilmesi zor bir hat olusturuyoruz, ama Ismail-Matt ve Fikri'nin yapacaklari savunma cok onemli olacak. Tabii bu savunma devamli olmayacaktir, zira bu seviyedeki takimlar bu tarz savunmalari cok daha rahat asabiliyorlar.

Basarilar aslanlar!
 
veliyigit Veli Yigit
'Gelemezler belki burası uzak' diye düşünürken maça 10 dakika kala 'Galatasaray' sesleriyle inlemeye başladı Zwickau :) ultraslan burada

Taraftarlarımızda yerini almış,haydi bir şampiyonluk daha aslanlar
 

Üst