Engin Kennerman Taraftarımıza küfür etti.

  • Konbuyu başlatan Emin Doğanca
  • Başlangıç tarihi
Meramımı daha net anlatmaya çalışayım.

Malum, bu yıl maçların çoğunda Kartal ya da Kennerman başhakemdi. Ben Kartal'dan çok daha korkarım.

Her iki maçımızdan birinin hakemi Kartal oluyor zaten. İsmail Aydın-Erşan Kartal-Can Atsüren bana göre çok kötü yönetilen Olin maçının hakem üçlüsüydü. Atsüren-Kartal ise bizim Şahenk'teke Fenerbahçe'ye kaybettiğimiz 07-08 final serisinde gösterdikleri müthiş performansla gözümde Dünya Kupaları'nda Yugoslavya maçı yöneten FIBA hakemleriyle eşit yere gelmişlerdir. Bugün de Erşan Kartal ve İsmail Aydın görevliydiler.

Erşan Kartal'ın normal bir şekilde maç yönettiğinde üst seviye bir hakem olduğu kanısındayım. Elbette, bu tarz performanslarını görmek pek mümkün olmuyor. Yanlış anlaşılmasın.

Bugün için de hiç şaşırmadım. Andric'in faulleri kendi hatasıydı daha çok; ama Ermal'e çalınan faul çok garipti.
 
Dalga geçer gibi nerdeyse her maçımıza veriliyor. Başka hakem yok sanki. E tabi adam gibi yönetimin olmayınca gayet normal. Oyuncak olursun böyle işte!
 
Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, toplanarak kendisine ulaşan hakem ve gözlemci raporlarını inceledı. Kurul, Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Türk Telekom arasında yapılan maçta, taraftarlarının müsabaka sırasında küfürlü tezahüratlarda bulunmaları ve neticesinde müsabakanın durdurularak 1 kez anons yapılması nedeniyle Galatasaray'a 5 bin lira ceza verdi.

Bu adam hakem olarak maçlarımıza verilirse daha çok küfür yer...
 
Can, olaya bir de diğer pencereden bakalım...

Bu hakem müsvettesi için kulübün kasasından değil 5.000 TL 5 kuruş bile çıkmasına gönlüm razı olmaz. Bir de çıkan para Basketbol Federasyonu´na gidecekken.

Annesini bile sevmeyen bir hakem, Kennerman!
 
Anons yaptırtmaya gerek yok küfüre salonlarımızda asla izin vermemeliyiz. Bence Kennerman'la yapılan tek kişi olarak aramızdan birinin sataşması onun geri vites yapmasını sağlıyo. Devamında maçı ADAM gibi yönetebiliyo.

Yönetimin bu kadar güçsüz olduğunu hiç düşünmezdim adam nerdeyse İpekçi'ye kombine alcak! Yazık..
 

Üst