Epiphanny Prince

Epiphanny Prince Galatasaray Medical Park'ta

Galatasaray Medical Park, 2010-11 sezonunda Rusya'nın Sparta&K MR Vidnoje takımı için oynayan Epiphanny Prince ile bir senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

WNBA'de Sylvia Fowles ile beraber Chicago Sky forması giyen 1.75 metre boyundaki Prince, bir ve iki numaralı pozisyonlarda görev yapabiliyor. Rusya vatandaşlığı da bulunan 23 yaşındaki guard, Kadınlar Avrupa Ligi'nde Epifaniya Prints adıyla oynuyordu.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
 
beklenilen bir gelişme idi,şahsen cok sevindim ben Fowles ilede takımdaş zaten çok iyi anlaşacaklar eminim...

hayırlı olsun.....
 
Hayırlı olsun Prince skorer bir oyuncu ve çokta kaliteli. Şimdi sırf eurolegue için bir uzun alınacak mı acaba onun merakı var bende.
 
Avrupalı statüsünde alınabilecek en iyi guardı aldık.Hayırlı olsun.Ayrıca Tina Charles2ın çocukluk arkadaşıymış.Fowles ile zaten Wnba'de aynı takımda oynuyorlar.Uyum sorunu yaşayacağını zannetmiyorum
 
Euroleaguede Tina olur kadro dışı oyuncumuz ligde kim olur bilmiyorum. Hepsi birbirinden iyi oyuncular
 
Hayırlı olsun.

1a7ea6f3.png


Sophia da Safiyemiz olsaydı ilk beş sırada beş Galatasaray oyuncusu olacaktı, ne yapalım bu da yeter. :)
 
Sayı atan bir oyuncuya mı ihtiyacımız varmıydı sorı işareti. Asist özelliği ortaya çıkarsa herkes için daha hayırlısı olur. Emel'in paylaştığıda zaten atıcıya ihtiyacımız olmadığını gösteriyor. Ceyhun Hoca Prince'ı bu hale getirebilir umarım.
 
Avrupa'da sadece 2 kıta dışı oynatabiliyoruz. Diana ya da Fowles'i kesemeyeceğimize göre Tina dışarda kalıyor. Fowles'i dinlendirebilecek bir uzunumuz yok. Gerçi Ceyhun Hoca onu 40 dk oynatmaya, Fowles da 40 dk oynamaya alışkın. Şuan en büyük eksiğimiz bu. Yasemin bile alınsa iyi. Bir de Melisa Can'ın kalması lazım.
 

Üst