Epiphanny Prince

Sayı atan bir oyuncuya mı ihtiyacımız varmıydı sorı işareti. Asist özelliği ortaya çıkarsa herkes için daha hayırlısı olur. Emel'in paylaştığıda zaten atıcıya ihtiyacımız olmadığını gösteriyor. Ceyhun Hoca Prince'ı bu hale getirebilir umarım.

Taurasi ve Albanın asist ortalamaları çoğu oyun kurucudan fazla.O ikili ve Prince asist anlamında gerekeni yapacaktır
 
Sayı atan bir oyuncuya mı ihtiyacımız varmıydı sorı işareti. Asist özelliği ortaya çıkarsa herkes için daha hayırlısı olur. Emel'in paylaştığıda zaten atıcıya ihtiyacımız olmadığını gösteriyor. Ceyhun Hoca Prince'ı bu hale getirebilir umarım.

evet ilkbaşta bir saf PG lazım gibi görünüyordu. ama torrens de taurasi de oyun kuran oyuncular. taurasiden başka şutu olan biri daha lazımdı. ışıl ın sahada olmadığı dakikalarda oyun kuruculuk paylaşılır
 
Taurasi ve Albanın asist ortalamaları çoğu oyun kurucudan fazla.O ikili ve Prince asist anlamında gerekeni yapacaktır

Asist için dediklerin mantıklı ama birde oyun kurma yönü var işin Onur. Prince sayı yükünü çeksin Taurası Alba sayıyı az düşünsün vb. rol paylaşımları iyi yapılırsa zaten sorun çok az olur. Hem bu rol paylaşım ne kadar yapılacak hemde Işıl'ın üstündeki yük ne kadar azalacak. Oyun kurma yönü derken Işıl'ıda düşündüm biraz. Işıl'ın üstündeki yükü azaltınca milli takımda ne kadar etkili olduğunu gördük. Kendi açımdan cuk oturdu diyeceğim bir oyuncu değil ama gelmesinde üzülmedim tabiki. Bana biraz Solomon varken alınan Greer gibi geldi bu. Ceyhun Hoca'nın elinde artık herşey. Bu senede başarı gelmezse hem baya kelle uçar hemde şube çok kötü yollara girer.
 
Hayırlı olsun.

Prince'in en önemli artısı avrupada statüsünde oynamasıdır.

Prince'in gelmesiyle Işıl'dan daha çok verim alacağız gibime geliyor.
 
İyi oyuncu, yetenek olarak kimse tartışamaz ama çok yanlış tercih.

Yıllardır Işıl'ın yanına saf bir guardımız yok diyoruz, yine gidiyor 1-2 oynayan oyuncu alıyoruz. Böyle giderse Işıl'ın ayağına daha çok kramplar girer, Allah korusun ona bir şey olursa yine ortada kalırız.
 
Hayırlı olsun.

1a7ea6f3.png


Sophia da Safiyemiz olsaydı ilk beş sırada beş Galatasaray oyuncusu olacaktı, ne yapalım bu da yeter. :)

Sence bu iyi bir durum mu? Bence değil.
 
Hayırlı olsun.

1a7ea6f3.png


Sophia da Safiyemiz olsaydı ilk beş sırada beş Galatasaray oyuncusu olacaktı, ne yapalım bu da yeter. :)

Öncelikle hayırlı olsun, iyi bir transfer yapmışız. Ben bayan basketbolu konusunda çok aşırı detaylı bilgi sahibi biri değilim ama şu tabloya bakınca bir sürü sayı opsiyonumuz olmuş gibi görünüyor. Umarım sezon içinde birbirlerinizi yemezler top paylaşımı konusunda..

Ayrıca Ceyhun hoca bu kadroyla Türkiye'de şampiyon olamazsa denebilecek birşey yok. Avrupa'da bi zahmet iyi birşeyler yapsın. Umarım yıldız dolu bu kadroyu iyi yönetebilir
 
Taurasi'nin tavrı önemli. Taurasi'nin kontrolünü kaybetmeyip bencilce oynamadığı bir takımda diğer oyuncular buna yeltenemez bile. Ceyhun Hoca'nın Taurasi'yi Taurasi'nin de takımı yönlendirmesi avrupa kupasını bile getirebilir bu kadroyla. İyi yönetildiği zaman çok skorerin olduğu kadroyu, skorersiz 1-2 kişinin eline bakan takıma tercih ederim. Çünkü oyunun sıkıştığı anlarda 1'den fazla şut tehtidi olacak. Ayrıca hepsi aynı anda sahada olmayacak herkeze göre setler çizilecektir. Bu takıma da hayır demeyelim bence aynı kalitede erkek takım kurulsa hangimiz istemez. Tadını çıkaralım bence.
 
Sadece ve sadece Birsel olsaydı zaten heryerde şampiyon olurduk.Açıkçası bu transferle ilgili korkularım var.Çok fazla yıldız oldu ve hala hücumda sorumluluğu alacak ve savunmayı da paylaşacak bir Birsel'i tercih ederdim.
 
Birsel hayatında Euroleague Final Four'u görmüş mü?
Prince final oynadı. Alba ile Diana (ve Sylvia) şampiyonluk da gördü, MVP de oldular.

Hatta Prince o Birsel'in üzerinden 41 sayı yolladı Fenerbahçe potalarına 2 maçta, F4'e girme yolunda. Caferağa'daki geri dönüşte hızlanan oyunda başrol oyuncusu oldu. Bu sene final oynanayamazlar denen Spartak'ın en skorer oyuncusu oldu, 3.0 asist ortalamalı Bird'in arkasından (2.9) en çok asist yapan 2. oyuncu oldu.

Öküz altında buzağı aramak yerine, durumun keyfini çıkarmaya çalışsak?
 
Abi benim için iki şampiyonluk da önemli. O serilerini kırmak lazım artık. Yoksa biz EL Şampiyonu olsak, onlar ligi alsalar ne diyeceklerini iyi biliyoruz.

Sadece Prince transferi üstünden değil benim eleştirim, yabancı tercihleri yanlış bölgelere yapıldı.

Sue Bird-Taurasi-Torrens-Stepanova-Tina 5'lisini tercih ederdim mesela bu 5'liye. Ligde, Sue Bird-Taurasi-Torrens-Tina, Avrupa'da Sue Bird-Taurasi-Torrens-Stepanova iki kupayı da getirirdi bize. Şimdi ikisi için de çok emin değilim, özellikle ligde yine zorlanacağız.
 
prince oturamaz, ya tina ya sylvia oturur. ama ben tina nın ocakta gideceğini düşünüyorum. Ummc de öyle yapmıştı Cparker gelince langhorne gitmişti.
 
tina ocakta gitmez bence çünkü Hakan Üstünberk bir röportajda ikiz kuleleri diktik demişti. sylvia nın ocakta geleceğini düşünürsek sanırım aynı anda oynayacaklar ki böyle söyledi.
 
her ne kadar yabancı kadromuz çok iyi olsada yerli rotasyonumuzun hala yetersiz olduğu görüşündeyim inşallah bu görüşlerim haklı çıkmazda onların ligdeki serilerine son verip avrupada da en az bir f4 oynarız.
 
Alba'nin 1-4 her pozisyonda verim alinabilecegini unutmayalim. 1.94'lük bir oyuncudan bahsediyoruz. duruma göre final serisinde 1 numara'da Isil'i yedekler.
 

Üst