Epiphanny Prince

Türkiye'de bu oyuncuların 5'i de aynı anda kadroda olamıyor mu? Bir de Euroleauge şampiyonluğu falan denmiş ama Avrupalı uzun olmadan çok zor diyorum.
 
Bu sezon gelen yıldız transferler beni çok umutlandırdı. Hem lig hem de EL için son derece iddaalı bir konuma geldik. Umarım alt yapı konusunda da gerekli özen gösteriliyordur. Taşıma suyla değirmen dönmez demiş atalarımız, bu oyuncu akışını 2 senede 1 oyuncu olsa dahi altyapı ile destekleyebilirsek asıl o zaman gelecek için daha umutlu konuşabiliriz.
 
Hayırlı olsun, mükemmel bir transfer oldu.
Belki de Avrupa'nın en potansiyelli 2 genci kadromuzda. Işıl, Alba, Gülşah ve Bahar ile birlikte Yenilmez Armada'nın temelini oluşturacaklar.
 
Türkiye'de kural 3+1, malasef biri tribünbde olacak.
Euroleague için çok yararlı bir transfer oldu. Işıl Euroleague maçlarında benche gidebilir, gitmese de çift guarda döneriz. Birsel ile beraber oynayınca Işıl'ın ne kadar etkili olduğunu iki gündür görüyoruz, yine bir çift guard kombinasyonu ile bu sene başarı elde edebiliriz.
TKBL final serisinde de artık form, ihtiyaç durumlarına göre Ceyhun hocaya çok iş düşüyor kadro seçiminde.
Açıkçası beni çok heyecanlandıran bir transfer oldu hayırlı olması dileğiyle.
 
Bu yıl Euroleague in başlıca favorilerinden biri olduk artık.Elimizde ki tüm yabancılar dünya yıldızı,Ceyhun hoca artık kendi isteği takımı da kurdu;bu şansı hem kendisi için hem kulüp için kaçırmaz umarım.Lig de Sylvia takıma katılınca büyük ihtimal Prince maç kadrosunda olmayacak bu durumda yıllardır klasikleşen guard sorunsalımız ortaya çıkarabilir.Ben yinede lig için Gizem Yavuz gibi Işıl'ı nefeslendirecek bir yerli guard alınmasından yanayım.Bu yıl Taurasi ve Alba nın olması da Işıl'ın yükünü azaltacak.Şuan itibariyle de fb den daha iyi bir ekibiz kağıt üstünde.Babkina ve Tamane hedefledikleri F4 için doğru transferler değil.Yunan koçun işi Ceyhun hocadan çok daha zor.
 
bir zamanlar oyuncu alamıyoruz diye sıkıntı yasarken şimdi alınabilecek en iyi yıldız oyuncuları aldık rotasyona hangisi giricek diye konusuyoruz..hangisi daha zor anlamıs deilim..ceyhun hocanın işi gerçekten çok zor.
 
Sence bu iyi bir durum mu? Bence değil.

En azından kötü bir durum değil. :) İyi mi onu netice gösterecek.
Yani sonuçta o dört isimden ikisi pota altı oyuncumuz, skorer olmalarında bir sakınca olduğunu düşünmüyorum , Taurasi desen zaten orada olması beklenen bir isim. Prince ise burada 5. sırada ama asist sıralamasında da üst sıralarda, onu da es geçmemek lazım.
Bence en büyük sıkıntı arkadaşların da dediği gibi avrupada 2 kıta dışı oyuncu kuralı sonucu ikiz kulelerden birinin olmayacak olması, ligte ise yabancılardan birinin kadro dışında kalacak olması. Tina yada Prince'den kim kesik yerse yesin o bölgede eksik kalacağız. Muhtemelen o isim daha çok Prince olur, o durumda da artık temennimiz Alba ve Taurasi'nin Işıl'ın yükünü hafifletmesi.
Neyse neticede kağıt üzerinde birkaç nokta hariç çok iyi bir kadro kuruldu, inşallah bunu parke üzerinde de gösterebiliriz.
 
Bir takımda ne kadar yıldız oyuncu varsa o takım o kadar iyidir demek değildir,bir takım ne kadar doğru parçalardan oluşmuşsa o takım o kadar iyidir demektir.Ceyhun Hoca kendi geleceğini hem yıldız getirtip,başarı beklentisini çok yukarılara çıkartarak,hem de bu yıldızlardan bir takım havası yaratabilmenin zorluğu konusunda tehlikeye atıyor.
 
Çok iyi bir kadro kuruldu. Sakatlık vs. olmazsa Euroleague için F4 kadrosu denebilir rahatça. (Aslında şampiyonluk kadrosu bile denebilir) Ancak tabii ki takım olmak, hocanın oyuna müdahalesi vb. belirleyecektir sezon içi performansımızı. Kadronun kalitesi ayrı, bütün bunlara ek olarak savaşçı bir kadro var. Yani oyuncuların hırsı vb. göz önüne alındığında da çok iyi bir kadro. Şimdi bir an önce liglerin başlamasını bekleyelim.
 
Prince iyi bir oyuncu mevkisinde. Ama EL mel olayında hala değiliz. GS'ın bu sene EL'i ve Türkiye ligini direk alabilmesi için bir hamle yeterli olacaktır. O hamlede Sophia dan safiyeye giden yoldur. Ne yazık ki ikna edilemiyor. Ros Casares'in kurduğu kadroya da dikkatinizi çekmek isterim EL olayı epey taşlı bir yol bu sene.
 
Şu anda kamuoyunun bir kısmında öyle bir tablo çizildi ki, sanki Epiphanny her topu potaya fırlatan, bencil, işe yaramaz bir oyuncuymuş gibi. Net şekilde hatırlıyorum Bird yokken 1 numara da nefis katkı verdiğini. 2 İstanbul takımıyla oynadığı maçlarda denize dökmüştü 2 maçta da. Hele Caferağa'daki Fenerbahçe maçında 20 sayıyla geridelerken, geri dönüşün mimarı olmuş, Fener'i kendi seyircisi önünde pişman etmişti. Ha ben de Sue Bird'i isterim bu ayrı konu fakat böyle bir tercih yapıldı Avrupa pasaportundan ötürü. Alınabilecek daha iyi bir isim var mıydı? Sanmıyorum.

Hem Diana ve Alba'nın olduğu takımın oyun aklı konusunda sıkıntı çekeceğini düşünmek çok mantıklı gelmiyor. Ben bu transfere çok olumlu bakıyorum. Ama bir etkisi de var ki bu transferin, artık final dışında her sonuç başarısızlık.

Her şey yolunda gidecek umarım.
 
Prince,Diana,Fowles,Alba,Tina kendileri takim olur zaten.Bu takim hocasiz oynayabilecek tecrubede ve yeterlilikte.O yuzden icim rahat.Sadece Avrupada oynayacak bir uzunlada anlasilabilir.Eksigimiz o gozukuyor.
 

Üst