Epiphanny Prince

böyle bir kadro kurmusken her türlü fedakarlik yapilmali. eger sadece EL de oynatilacak bir avrupali gerekiyorsa, alinmali. bu firsat bir daha kolay kolay gelmez.
 
Havalar da bir türlü ısınmadı ya. Dolar'da düşüş dikkat çekiyor... Prince başlığında bunları hep konuşalım, başlıkla ilgili olmasına gerek yok konuşulanların.
 
wnba de 5 maçta asist ortalaması 4.8 miş SueBird'unki 5, fena sayılmaz hani:) top çalmada lider 3.2, muazzam rakam. üstelik bunları direk sayıya dönüştürüyor gidiyor boş turnike atıyor, ön alanda havuza düşen topu rebound alırsa çok hızlı bir şekilde katedip yüksek yüzdeyle bitiriyor. geçen sene asisti 2.7 topçalması 1.6 ymış, reboundu 2 den 3.2 ye çekmiş. sadece 5 maç istatistiği de olsa 1 senede asist topçalma rebound ve savunma olarak çok gelişmiş gibi görünüyor. 5 maçta efficiency puan ortalaması en yüksek guard kendisi, zaten efficiency olarak üstündeki 7 kişi ya 4 yada 5 numara.
 
Baskılı savunma yaptığımızda her yerde onun eli vardı, rakip uzun topu alıyor arkadan biri geliyor o topa da müdahale ediyor, rakip guard top sürüyor onu da rahatsız eden aynı kişi. Hücumda yaptıklarını söylemiyorum bile ama böyle bir savunma bilgisi ve performansı çok değerli olacak Euroleague'de.
 
Bir şey daha eklemek istiyorum, gördüğüm nadir Avrupa performansı WNBA performansından iyi olan oyunculardan biri. 2-3'tür böyle oyuncusu sayısı. Bunu sadece şu üç maçına dayanarak söylemiyorum tabii ki.
 
Hoca Işıl ile birlikte denemeli,hazırlık maçlarında pek yapmadı,yada ben rastlamadım.Maçın bazı anlarında 2 numarada Prince,3 numarada Dee ile oynamalıyız mutlaka.
 
bence ışıl oyunu yavaşlatıyor.son rus hazırlık maçında son periyot ta oyuna alınmadı 24 civarı sayı kapatıp öne geçtik.bu arada herkese slm.bu forumdaki ilk yazımdı.tşk.ler.
 
Işıl bomba gibi dönüyor dediler ama bekleyelim bakalım.Belki bu sefer tutar.İzlediğim maçlarda aynı hamam aynı tastı maalesef.Oyunu yavaşlattığı ve takımı yönlendiremediği konusunda kesinlikle haklısınız.Kendine güveni bir türlü gelmedi yaşadığı sakatlıklardan sonra.Şut atarkende tedirgin,pas verirkende tedirkin,turnikeye girerkende tedirgin,genel olarak tedirgin.Oyun kurucu içinde en büyük eksi bu olsa gerek.

Kendisi bu kadar sevilmeseydi ki buna bende dahilim,pekte tahammül edilmezdi düşünceme göre.Neyse belki bu yıl döner geri.
 
Prince için ne kadar para verilip alındıysa sonuna kadar helal olsun. Gerçekten çok değerli bir oyuncu kendini çok geliştirmiş. Çok beğendim.
 

Üst