Erdemir : 68 - Galatasaray : 90

Arda Ezer

ARdaQue
Haftaiçi sahasında oynadığı Büyük Kolej galibiyetiyle moral bulan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; haftasonu deplasmanda küme düşmeme mücadelesi veren Erdemirspor önüne çıkıyor.

Küme düşme potasındaki rakibi karşısında ağır basan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, karşılaşmadan galip ayrılacak güçte.

Karşılaşma 29 Nisan cumartesi günü saat 17.00' de başlayacak.
 
Erdemiride yenelim artık.Herkes Erdemir düşmemek için asılır maça diyebilr onların idddasıı var ama bizimde var malik+fatih iyi oynarsa cok kek maç olur.
 
öncelikle ilk msj hayırlı olsum herkese merhaba maça gelirsek erdemir düşmemek için son haftalarda çok iyi oynuyo tabiki yenebilecek güçteyiz başarılar aslanlarıma ;) ;)
 
İşte TBL'de haftanın programı
Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) 29. hafta maçlarının programı açıklandı. Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, tamamı 29 Nisan Cumartesi günü oynanacak maçların programı şöyle:

15.00 Efes Pilsen-Mersin Büyükşehir Belediyesi (Abdi İpekçi)
17.00 Büyük Kolej-Fenerbahçe (Ankara Atatürk)
17.00 Bandırma Banvitspor-Beşiktaş Cola Turka (Banvit Kara Ali Acar)
17.00 Erdemirspor-Galatasaray Cafe Crown (Erdemir)
17.00 Ülkerspor-Türk Telekomspor (Abdi İpekçi)
17.00 İTÜ-Beykoz (Ayazağa)
17.00 İstanbul Tekelspor-Tuborg Pilsener (Haldun Alagaş)
17.00 Pınar Karşıyaka-Darüşşafaka (Karşıyaka)
 
maçın kolay geçeceğini sanmıyorum.erdemir kalan maçlarından birini kazanmak iiyor.(beykozun itüyle maçı var).maça müthiş asılacaktır.ayrıca seyirci destekleri olacak.kısacası çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor.
 
takımızı çoşkuyla karşıladık, müge hanım bize çok yatfımcı oldu 1kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz.
umarım erdemir küme düşmez, ama play-off için kazanmalıyız..
uA KDZ.EREĞLİ
 
Önemli olan Erdemir´in kazanmayı ne kadar istediği değil Galatasaray´ın kazanmayı ne kadar istediği. Play off´a kalmak isteyen Galatasaray lütfedip Erdemir´i yensin. Gerçi Üner´le nice mucize (!) sonuçlara imza attı bu takım. Bir yenisini görürsek de süpriz olmamalı...
 
kazanırmıyız bilmem ama takımımızı yalnız bırakmayacağız!
:atki :atki
 
Kolay geçeceğini hiç zannetmiyorum.Erdemir'in belki de son şansı bu maç.Seyirci baskısı da fazlasıyla üstümüzde olacak.Kaybedersek şaşırmam.
 
Darüşşafaka da Galip 59-60 P.Karşıyakayı Deplasmanda yenmişler....

Şimdi Futbolda da Basketbolda da BJK Kaderimizi belirleyecek.
 
Dixon 30 Umut 13 Fatih 9 sayı attı. Çok daha rahat kazanabilirdik fakat oyuncuların akıllarının başka yerlerde olması farkı çok daha azaltabilirdi.Neyse ki kaptan Burak arkadaşlarını uyardı ve 22 sayılık fark oluştu.
 

Üst