Selim'in dedigi gibi televizyondan bile seyredemeyiz bu durumda. Ben gerci Pazar olmasaydi bile gidemezdim Zonguldak'a cunku Cumartesi Amerika'dan annem ve abim geliyor dokuz gunlugune. En azindan televizyondan izlemek isterdim ama 15:00 sakat. 16:00-17:00 arasi biz Sami Yen'de gireriz iceri. Hep beraber Ankaraspor macina gidiyoruz.
Umarim bir sekilde kazanabiliriz bu maci. Ben acikcasi dun, hatta bu sabah kadar endiseli degilim erkeklerin kumede kalmasi konusunda. Oglen Federasyon'un sitesinde "play-out" kelimesini gordum de "acaba" dedim. Az evvel de Murat'in aktarmis oldugu bir yaziyi gordum ki acikliyor olayi ve umdugum gibiymis. 13. ve 14. bitiren takimlar direkt dusmuyor. Ikinci Ligi 3. ve 4. bitiren takimlar ile tek devreli lig usulu "play-out" maclari oynuyorlar. Artik umarim en kotu ihtimalle o maclardan kurtaririz olayi. Yoksa ben Pazar gunu televizyondan Tekel sonucunu ogrendigim andan itibaren panik halindeydim. Efes, Fener, Akatlar'da Besiktas, disarida Erdemir, Banvit ve Tuborg. Hepsini kaybedebiliriz.
Basarilar Galatasaray.
Doga