• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Erkek Voleybol: Fenerbahçe Grundig 1-3 Galatasaray

ve maç sayısı

3-1 aldık maçı

25-22 ! 3-1 kazandık!

23-25 aldık. deplasmanda seyircimizin olmadığı bir maçta 3 puanla ayrılmak güzel oldu. tebrikler aslanlar

aslan ekşi, bizzat seni ben Galatasaray adına ÖPÜYORUM!

oh be.

geçen maç yenilince bilmem kaç maç yenemiyorduk filan...
deplasmanda, adamların önünde kazanılan bir maç...

kudurun...

Yönetim! Henry bell'i isteriz! Seni sevenleri kırma!

Sporcularımızın soyunma odasına giderken güvenlik önlemi alınmaması ilginç. Taraftarla direk diyalog hali var.

Burada yaptığımız isyan takımı şaha kaldırmış, belli ki!

Voleybol branşı,bu sene taraftarın göz bebeği olacak anlaşılan... :)

Bayramın mübarek olsun, Aslan Ekşi, anlarsınya

Gerçekten hepsini kutlamak lazım,gerçekçi olup önceki maçlarımıza bakarsak çoğumuzun yenileceğimizi düşündüğü bir maçta 3 puanı aldık.Nesic anlaşılan o mücadeleci takımı kurmuş bile

Öncelikle Voleybol Erkek Takımımızı, Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda ayrıca her zamanki gibi çirkef taraftarların her türlü pisliğine karşı aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum. Aslan gibi mücadele ettiler!

Ama tekrar tekrar hatırlatmakta fayda var. Erkek takımımıza 1 yabancı daha takviye etme hakkımız var. Bu hakkımızı kullanmalıyız. Henry Bell olmasa bile Avrupa'da alınacak çok iyi smaçör oyuncular var. İnşallah güzel bir takviye yaparak takımımızı en iyi seviyeye getiririz. Lider bir oyuncu lazım takıma.

Maç bittikten sonra, yabancı maddelerin bir tanesi Murathan'ın başına isabet etmiş..

Varsa yoksa NİKOLOV ! Hücumda Erhan, Tomi ve Nikolov en önemli yıldızlarımız.. Özellikle Nikolov resmen tecavüz etti bugün !

Geri