Erkekler TK | Galatasaray DS 79-85 Türk Telekom

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol takımımız, Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Türk Telekom ile karşılaşacak. 13 Şubat 17:00'de başlayacak karşılaşma Ankara Spor Salonu'nda oynanacak.

Maçın galibi Bahçeşehir-Fenerbahçe eşleşmesinin galibi ile Yarı Fınal mücadelesi verecek.
 
Türk Telekom karşısında takımımıza başarılar diliyorum. Umarım Fener'le karşılaşmamak için yöneticimiz takımı durdurmaz :) Olmayan şey değil çünkü. Dışarıda kalacak yabancıyı şimdiden merak ediyorum.
 
Bu sezon alınabilecek tek kupa bu. Bu kupayı almak mı yoksa ligde final oynamak mı derseniz ben kupanın alınması taraftarıyım. Ligde final oynamak somut bir şey kazandırmıyor. Son yıllarda alamadığımız tek kupa Türkiye Kupası. Fb zaten bu tür kupalarda pek kasmıyor. O yüzden bu kupadan erken elenebilir. Kupanın favorisi bence geçen sezonun şampiyonu Efes.

Takıma başarılar diliyorum. Bu maçta sahada olamayacağım bilet fiyatları nedeniyle ama Tv karşısında takımımızı destekleyeceğiz.
 
41-38 önde kapattık ilk yarıyı . Nigel 'in takımı sırtlayan yapısı , ve mücadelemizle ilk yarıyı önde kapattık . Çok boş 3 sayılık kaçırdık , TT 13 top kaybı yaptı ilk yarı süresince . Landesberg her maç bir oyuncuyla trash-talk yapmasa olmaz zaten . Bir sporcuda görmekten en çok nefret ettiğim durum sanırım bu ya . Campazzo ve Vesely kadar itici bir oyuncu göründü gözüme .
 
Fener yarı finalde bize elenecek, hadi bizi geçtiler finalde efese verecekler kupayı. Bugün bahçeşehir elenmeleri onlar için daha hayırlı olur. Daha az üzülürler.
 
Senin pota altı pivotun var ve ne vereceğinden de eminsin, en azından savunmada dinamizm verir ancak sen git beyaz solağı kadroya al!
Bu adamla ve ona destek olan Göksenin ile kaybedilen kaçıncı maç oldu?! Koç hala akıllanmadı...
 
Hoca maalesef çoğu zaman takımda kontrolü tutamıyor. Göksenin iso deniyor, Auguste ribaundu alıp rakip çembere koşuyor. Tamamen düzensiz bir ortam var. Oyunu yarı sahada tutacak biri olmayınca Harrison'la yaşayıp, Harrison'la ölüyoruz maalesef. O boş üçlüğü soksaydı kazanacağımız maçı kaybettik sağlık olsun. Ama Telekom staffını ve sözde efsanelerimizi kenara yazalım. Yarın öbür gün salonumuza geldiklerinde onlara söyleyecek 3-5 sözümüz olduğunu da bilsinler.
 

Üst