Erkekler Türkiye Kupası

Bu arada MPTrabzon'a kötü takım diyordum ki öyleler bence,Bornova'yı böyle bir skorla yenmelerine bir anlam veremedim...Maçta olağanüstü şeylermi oldu acaba?
 
Keske Andric yerine su BJK de oynayan Ogilvy'yi alsaydik. adam her yerden skor üretiyor. pota alti, orta mesafe hatta üclük. Telekom'un yabancilarini pek begenmedim. Wesson istatistikleri iyi olsada coguk daginik bir görüntü cizdi.
 
Vay be %61 ile 3'lük attılar demek,hakikaten olağanüstü birşeyler olmuş maçta...Neyseki çizgiler geriye çekilmiş yoksa nolurdu kim bilir...
 
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Bu arada MPTrabzon'a kötü takım diyordum ki öyleler bence,Bornova'yı böyle bir skorla yenmelerine bir anlam veremedim...Maçta olağanüstü şeylermi oldu acaba?
Bornova'nın yabancıları yetenekli görünüyor ama takımda müthiş bir sistemsizlik ve savrukluk var görebildiğim kadarıyla.
 
Bornava nispeten daha iyi bir takımmış gibi geldi bana ancak onlardada dediğiniz gibi sorunlar var...Hani yakın bir maç olur diye düşünmüştüm ancak Trabzon'un fark atması süpriz oldu benim için...

Bu arada daha iyi takım cümlesini kadro mühendisliği anlamında söylüyorum...
 
Erdemir'i zyaıf halka olarak görüyordum ama 2 yabancı ile oynamalarına rağmen Mersin önünde maç boyu öndeler.
 
Jerome Randle ve Aubrey Coleman ile Aliağa tehlikeli bir takım olmuş diyebiliriz. Adamlar hiç güvenilir değil ama formda olduklarında çok tehlikeli olabilir. Tam da Halil Üner'in istediği tarzda adamlar :)
 
Mersin 6 kişiyle oynuyor hemen hemen, bunların 4'ü de Reese - Asım Pars - Nedim Yücel - Stimaj gibi 30+ yaşında adamlar..Pilleri bitti resmen bugün, yürüdüler sahada. Erdemir'in kadrosu mütevazı tabii ki, takım olmayı başarmış gibiler ama. Lamar Johnson da geldikten sonra içerde alacakları maçlar önemli onlar için.

Aliağa ise bildiğimiz gibi. Coleman - Randle sapıtıp 30+ falan yapar sezon içinde, alırlar o maçları. Gerisi kayıp..Düşme sınırında gezinmeye devam yani..=)
 
T.Kupası eleme turu tam istedigim gibi geçti. Shumpert ve Shipp gibi iki as oyuncumuzun yokluğu benim açımdan bir dezavantajdan çok, diğer oyuncular bir fırsattı. Skorun görece daha az önemli olduğu bu maçları guzel değerlendirdik. Ara ara zorlandık ki bu sayede eksiklikler daha iyi görüldü ve aynı zamanda kısıtlı role sahip oyunculara daha fazla sure ve sorumluluk verebildik, ne yapabileceklerini gördük. Turu geçeçek kadar da oynadık, gerekli skorları aldık.

Yoksa tam kadro çıkıp, oyak ve telekom maçlarını daha farklı kazanmanın, belki bir derbi galibiyetiyle, taraftara verecegi haz dısında, elimize ne gececekti ki? Shipp, Shumpert, Tutku, Ermal gibi zaten ne yapacaklarını bildigimiz oyuncuları daha fazla seyretmenin bir espirisi yok, test edecek halimiz de.
 
8'li final maçları Kayseri'de
Basketbol Erkekler Türkiye Kupası 8'li final karşılaşmalarının Kayseri'de yapılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre daha önce de uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi, bu kez de Türkiye Kupası Erkekler 8'li finallerine sahne olacak.

Geçen yıl, Dünya Basketbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi, 10-13 Şubat tarihlerinde Türkiye'nin en iyi 8 erkek basketbol takımının mücadelesine ev sahipliği yapacak.

Spor Toto Türkiye Kupası 8'li finallerine, eleme gruplarında ilk iki sırayı alan Galatasaray Cafe Crown, Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen ve Beşiktaş Cola Turka'nın yanı sıra Aliağa Petkim, Banvit, Pınar Karşıyaka ve Medical Park Trabzonspor takımları katılacak.

Maraton.com.tr

Hadi artık bu sene gelsin bu kupa......
 
Bu sene statü de değişecek. Kuralar bir kere çekilecek ve yarı final-final arasında 1 gün ara olacak. F.Bahçe Ülker ve Efes Pilsen gibi geniş rotasyonlu takımlara nispeten dar bir rotasyonla mücadele eden bizim için önemli bir haber bu.
 

Üst