Erkekler Türkiye Kupası

Olin Edirne'yi merak ediyorum doğrusu orta seviyeli bütçeye sahip bir takım olarak farkı (ve benim sevdiğim) tarz bir takım oluşturdular.NCAA'den yeni mezun umut vaad eden yada orta sınıf atletik Amerikalar yerine 3 Avrupalı (ki ikisi Litvanyalı) 1 tane de beyaz Amerikalı tercihi yaptılar başarılı olmalarını istiyorum doğrusu.
 
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Shumpert kadro da yokmuş
İstanbul da kalmış tedbir amaçlı deniyor resmi sitede.....

Umarım sebep hafif sakatlıktır henüz yerli statüsüne geçememesi ile ilgili bir durum yoktur.

Eloğlu davud'u sürdü sahaya

Sertaç uzun süre sonra kadroda ...
 
Ben de şu an takip edemiyorum ama ilk maçı göstermişti, Efes maçını da uzun süre izledim. Gitmiş de olabilir tabi çünkü arada şifre giren bir kanal.
 
Kerem Seçer' Alıntı:
Ben de şu an takip edemiyorum ama ilk maçı göstermişti, Efes maçını da uzun süre izledim. Gitmiş de olabilir tabi çünkü arada şifre giren bir kanal.

İzlerken gitti ki eğer şifre girdi ise bizim maçta kesin girer :(
 
Lütfen bilmem kaç liraya D-Smart'a üye olup bilmem ne ayrıcalıklarından yararlanın diye bir cevap gelecektir muhtemelen...:D

Bu arada maçı izleyemesekte Olin iyi gidiyor,maçtan kopmadılar hala...
 
Olin Edirne iyi bir takım olmuş.Efese iyi direndiler bugün.Seibutis ve Samardzinski gerçekten Olin için çok iyi transferler.Diğer yabancı oyuncuları kötüydü bugün..Birde Can Akın son 2-3 dakika hariç iyi oynadı takımını iyi oynattı.Bizde oynadığından daha iyi oynadı.Ama yinede son dakikalarda yaptı yapacağını çok zorlama ve yanlış tercihler yaptı.

Efesin de uzun sıkıntısı hala sürüyor.Samardzinski iyi kullandı orayı.
 
Antalya B.B'nin 7 forma numaralı oyuncusu çok iyi, Timur ağabey veya bilen biri var mıdır bu elemanı? Furkan'a değinmeye gerek yok zaten : )
 
Zaten Tomic,Ukic,Vidmar,Kinsey ve Lavrinoviç 5 yabancı z Emir ile 6 olur Greer Fener'in emir hariç 6. Emir dahil 7. yabancısı..Yani Emir bugün yerli olarak oynamış

Tomic kim ya :) Marco Tomas yani ismi ic ile bitmeyen Hırvat mı olur demişim
 

Üst