• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Erkekler Türkiye Kupası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Orhan Korkmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:49
Kanala şifre girdi federasyonun sitesinde de yayın yok

Federasyonun sitesinden izliyorum Kutay.

Hakan Demir her maçta herşeye itiraz ediyor.Tavırları cidden rahatsız edici.

Jovo çok çok yavaş savunmada ciddi zaaf yaratıyor.

Ksk da Alper Saruhan Efeste Sinan Güler. Güzel maç oluyor.

Bir Ataman'ın takımındaki Rako'ya bak bir de şimdiki.

Ah Efes vah Efes...

Rako agırlıgını koysa yetiyor.

Furkanın ribaundlardaki allah vergisi yeteneği çok güzel ama hücum ribaundu alıp boş poziyonda sayı bulmak ve potaya yakın ve yüzü dönükken (ki çoğu zamanda boşken) pas alıp sayı atmak dışında hücumunda hala bir gelişme yok gibi ne alçak post oyunu ne orta mesafe şut tamam bir anda büyük bir gelişim beklenmiyor ama yavaş yavaş birşeyler olmalı.

Rakocevic nihayet büyük oyuncu oldugunu hatırlamış.

Karşıyaka'yı takım olarak seviyorum ama taraftarının basketbolu ben yarattım tavrından dolayı Efes'in almasını istiyorum.

Bu arada Hüseyin Beşok da 16 sayı 5 ribaund ile oynuyor Mersin BŞB önünde.

Cenk ipten aldı Efes'i,yalan oluyorlardı yoksa...

Bu Wisnievski ne iş yapar anlamadım.Efes için sıradan bir oyuncu bence.Neden almışlar acaba bu oyuncuyu çok merak ediyorum.

Rako da asist olarak iki maçtır takımın en iyisi.Dün 7 bugün 5 asist yaptı.

Furkan da 11 sayı 19 Ribaund yaptı.Keşke verseydi ksk Furkanı bize.

Simmons ve Graves'in dönüşü Banvit'e çok güç katmış anlaşılan. Savunmada, hücumda çok iyi başladılar.

Toplu maç sonuçlarını yazabilecek biri var mı ya da bakabileceğim yer? :)

Daha erken ama F.Bahçe, Efes'in onunde gozukuyor. Takımın uyumu, kalitesi acısından.

Timur Saglam' Alıntı:
Daha erken ama F.Bahçe, Efes'in onunde gozukuyor. Takımın uyumu, kalitesi acısından.

timur bey yazdığınıza katılıyorum ve eğer efes kısa bir süre içinde uzun oyuncu sorununa bir çözüm bulamazsa cumhurbaşkanlığı kupasında fenere yenilir.

bir yanda lavrinovic, oğuz, kaya , mirsad

diğer yanda roberts, ersin dağlı ve biraz da nachbar

Thornton'ı gönderip uzun almalı Efes.

Telekom'da Ümit Türkoğlu ve Rasim Başak kadroda görünmüyor. Ümit sanırım gidecek. Rasim'in sakatlığı falan mı var?

Geri