Erkekler Voleybol Ligi Play-Off Maçları (Çanakkale)

A GRUBU

1 Halkbank
4 Maliye Milli Piyango
5 Galatasaray
8 Torul Gençlerbirliği

B GRUBU

2 Fenerbahçe
3 Arkas
6 İstanbul BŞB
7 4 Eylül Bld.

Gruplarda 1'er maç oynanacak bayanlarda olduğu gibi. Sonra yarı finaller (iki grup arasında çapraz eşleşme ile) tek maç, final ise 3 maç üzerinden oynanacak.

Play-Off maçları Çanakkele Anafartalar Spor Salonu'nda oynanacak.

Saatler değişmezse;

16 Nisan Pazartesi 18:00
Galatasaray - M.Milli Piyango

17 Nisan Salı 18:00
Galatasaray - Halkbank

18 Nisan Çarşamba 13:00
Galatasaray - Torul Gençlerbirliği

Futbol maçıyla çakışacak belki ama futbol maçı kadar önemli bir maç Maliye MP maçı. Takımımıza güveniyorum ben, gruptan çıkıp finali kovalayacak mutlaka.

İlk maç bugün Maliye ile. Maliye'i 2 lig maçında yendik ama ikiside zor ve müthiş heyecanlı olmuştu hele 2.maçımız.
Ben takıma güveniyorum her şeye rağmen , mental olarak iyi hazırlanırsak en azından final oynarız. Grubumuz buna müsait , baldan tatlı bir gruba düştük bence. Eğer bugün yenersek , direk Halkbankası ile 1.lik 2.maçı oynayacağız.

Takımımıza başarılar!

Hidalgo bu kadar kötüyken Maliye'yi geçip ilk ikiye girersek iyi sonuç derim. Diğer gruptan ne Fener'i ne Arkas'ı eleyemeyiz. Fener şampiyon olsun da Avrupa kupalarına katılalım diye bekleriz.

Maç sonucu | Maliye 1 Galatasaray 3 setler (13-25 , 26-28 , 25-23, 19-25)

Yarın Halkbank maçımız var. Yenen grup lideri olur büyük ihtimal , çok önemli maç olacak o da.

Maça gelirsek ; Ulaş , Türkiye Kupası 4’lü finallerinde çok kötüydü , bu maçla beraber inanılmaz toparlanmış. Bugün Kervin’le beraber takımın en iyisiydi. Bu ikiliye Erhan çok iyi eşlik etti. İyi servis attığımız her maç , maçın büyük favorisiyiz yeter ki maça mental olarak iyi hazırlanalım.

Tebrikler takımımıza , darısı Halkbankası maçına.

Yarın liderlik maçına çıkıyoruz. Kazanırsak final için son bir maça çıkacağız. Allah yardımcımız olsun.

Maalesef 3-0 kaybettik. Rakip çok iyi oynadı. Celitans yine sakatlanmazsa Halkbankası hücumda ve savunmadaki performansı ile önemli bir takım.
İnişli çıkışlı bir oyunumuz vardı, zaman zaman top öldürmekte o kadar zorlandık ki Ulaş kendisi hücum etmek zorunda kaldı. Voleybol takımlarımızın daha ciddi transfer politikalarına ihtiyacı var.
Liderlik gitti, yarın kazanıp 2 oluruz artık diğer gruptan kim gelirse. Arkas veya Fener gelir gibi ama Fenerin işi de belli olmaz, bir bakmışsınız İBB bugün yenivermiş.

bende Celitans'ı bizde görmek isterdim,adam her takıma karşı iyi ama bizim bayan takımındaki Calderon gibi yalnız kalıyor,onun şanşızlığı platanek'le oynaması...

Beklenen sonuç olan 3-0'la (25-20, 25-19, 29-27) kazandık Torul maçını ve Halkbank'ın en azından bir set almasını bekleyeceğiz grup ikinciliği için.

Celitans'ı bu sefer yaşatmayız o senaryo gerçekleşirse.Dün maçı izleyemedim Fenerbahçe maçı sebebiyle.Şayet kazanmayı isteyip,kasıp 3-0 kaybettiysek çok kötü.Bu statüyü kullanmak lazım diyorum ama Işık hoca faktörünü hesaba katınca realist çizgiye dönüyorum.

arkas fb maçının galibi ile eşleşeceğiz büyük ihtimalle ... günümüzde olursak iki takımı da yenebiliriz aslında ama ekstra oyun oynamamız lazım

yedekleriyle ve çok kötü oynamasına rağmen Halkbank 3. seti kazanarak setlerde 2-1 öne geçti. Böylece diğer grubun birincisiyle (Arkas ya da Fenerbahçe) yarı final oynayacağız.

Aslında iyi gününde bir Arkas'ı yenmek Fener'i yenmekten belki daha zor ama bu sene daha önceki senelerin aksine sağlam duruyoruz Arkas kaşısında. O yüzden bende sanki Arkas'ı istiyorum ve muhtemelen de onlar olacaktır rakibimiz. Fener de çok çok iyi durumda değil. Türkiye kupası finalinde kaybetsek de bence o kaybı Fenerbahçe'nin iyi oynamasından ziyade kendi kötü oyunumuzdan kaybettik. Bu takımlar karşısında bizi maçta tutacak en önemli şey iyi servis ve son zamanlarda servisimiz çok düştü. Manşet konusu da yine çok can sıkıcı. Hidalgo, Caner, Kemal ile iyi manşet olmuyor, o yüzden Ulaş ortaları da fazla devreye sokamıyor. Köşelere sıkışıp kalıyoruz, zaten hücumda öyle aman aman smaçörlerimizde yok.

Celitans delikanlısını diğer rakiplere karşıda görmek isterim şahsen.

Valla diğer rakipleri bilemem ama Fener'e karşı hiç görmedim, göreceğimi de zannetmem. Bize karşı da hayatının maçını oynar gibi oynuyor. O yüzden gıcığım kendisine.

Tek maçlık yarı final-kazanırsak final yapmış oluruz. ŞL'ye katılma durumu nsl bu sene?
İsmail Cem yerine Can Ayvazoğlu bizde olsa birşeyler değişir miydi dersiniz? Can geçen sene de iyi oynadı. Halkbankası resmen Ziraat'in mirasına kondu.