Ermal Kuqo

Evren yüzsüz mü ?

Abicim sevmiyorsunuz tamamda abartmayın lütfen ya.

Bir işyerinde çalışırken, diğer başka biryer sizi çağırıyor gidiyorsunuz arkanıza bakmadan haber dahi vermeden. Pazarlığa oturmadan (!) fırsatı bulmuşken kaçırmamak için. Sonra maaşınız yatmıyor yada geç yatıyor hemen geri gelip beni alın diye yalvarıyorsunuz!

Yüzsüzlük değil midir bu?
 
Nerden biliyorsun kardesim sen bunları ya sağdan soldan duyduğunuz herşeye inanmayın.

Arabadan biri cıkıp gel seni babana götürücem ben babanın arkadaşıyım deseler gideceksiniz he.
 
Tartışmada taraf olmadığımı,iki tarafı da anladığımı belirterek bir soru sormak istiyorum.Galatasaray basketbol şubesini 'şirket' örneğiyle açıklamak iyimser olmuyor mu?:)
 
Nerden biliyorsun kardesim sen bunları ya sağdan soldan duyduğunuz herşeye inanmayın.

Arabadan biri cıkıp gel seni babana götürücem ben babanın arkadaşıyım deseler gideceksiniz he.

Bilmiyorsan bunları o zamanlar takip etmemişin demektir olayları. Bunları bilmek için sağdan soldan duymaya gerek yok. Trabzon MP'nin maddi imkansızlıkta zorlandığını herkes biliyordu, ilk maaşların ödenmediğini de her haber sitesi yazmıştı. O sırada Evren feshetti takım aramaya başladı.

Ayrıca bizi nasıl bırakıp gittiyse, Trabzondan ayrılışı da şık olmadı. Birilerinin bedduası belki de tuttu bu sene. Beli doğrulmaz artık Evren'in
 
her gidene teşekkür edeceksek işimiz yaş.

Geçtiğimiz sezonda kadroda olup giden kim olursa olsun teşekkür etmek boynmuzun borcudur. Elbet ki çektiği bir ribaund , attığı bir sayı yaptığı bir şey vardır. Şu yaşadığımız heyecanda en ufak katkısı olan herkese teşekkür etmek borcumuzdur. En azından ben böyle düşünüyorum.
 
Adam artık gitmiş. Teşekkür edin ya da etmeyin o kadar önemli değil. Eğer o salonda olan şanslı insanlardansanız ve takıma maç sonunda hakkı olan desteği verdiyseniz olay bitmiştir zaten. Gitmiş oyuncu iin birbirimizi kırmayalım. Bİ sürü adam gelcek oraya saklayalım kırma isteklerimizi :p
 
Ermal twitterdan bir şeyler söylemiş.Onu söylüyordur belki.

Ermal Kurtoglu twitter'da kendisine sitem eden taraftarlarımız için açıklama yaptı;

Yazdiginiz yorumlariniz icin tesekkur ederim, herkesin fikrine, dusuncesine saygim var. Hicbir zaman, "aman beni sevsinler, aman populer olayim" vs gibi dusuncelerim olmamistir. Kendi halimde, yaptigim isi en iyi sekilde yapmayi calisan biriyim…
Cogunuz tepkilisiniz, olabilir, bazilariniz hakaret de ediyorsunuz, ona da eyvallah..Kulubunuze sahip cikiyorsunuz, saygim var…
Ama benim de kendimi savunmaya hakkim var diye dusunuyorum.. Sizi dinledim, simdi siz beni dinleyin.. Kabul etmeyebilirsiniz, etmeyin da, ama once bilgi sahibi olun, sonra kufurlere devam edip saygisizlik yapabilirsiniz..

1.Para on planda olsaydi, Efes'ten hic ayrilmazdim, hic Galatasaray'a gitmezdim.
2. Gercek degerimin cok altinda oynadim. Oynadiktan sonra da zaten o degere donmus oldum.
3. Efes benin yuvam, beni ben yapan kuluptur, duygusal bir bagim var, kusura bakmayin. Ayrica da Fener'e gitmedim!
4. Gecen sene sakat da oynadim, hasta da oynadim, bunlari anlatmak istemiyordum, cunku sonucta isimi yaptim, ve kendim icin yaptim, ama zorladiniz beni hakaretlerinizle.
5. Ailemi on planda tuttugum icin kimseden ozur dilemiyecegim. Sonucta hepimizin istedigi cocugumuza, ailemize daha saglam bir gelecek yaratmaktir. Efes bu gelecege daha iyi sartlar sundu. Nokta.

Gelelim en onemli konuya..
Final oynayan takimin en skorer oyuncusuydum Preston'la beraber, ve butun playoff boyunca oynamamak icin gecerli sebeplerim olsa da her maca ciktim, oynadim, 0'umu verdim

Gecerli sebep de bu: Mayis basindan Haziran 5'e kadar esim hamileligin cok riskli ve asiri kanama'dan dolayi hastane'de yatti. O ay boyunca ortalama 4 saat uykuyla Besiktas serisiyle baslayip, Fenerbahce serisi ucuncu macina kadar oynadim. Haziran 5'te bebegi kaybettik, esim de asiri kan kaybindan dolayi yogun bakimdaydi. Bebegi saat 11'de kaybettik, ben saat 2'de Sinan Erdem'de toplantiya gittim. Sonra ki gun de maca ciktim. Bu arada, merak edenler icin, bebegimiz kiz'di.
Son sey olarak ta, Kerem Tunceri'den sonra Galatasaray basketbol takimindan bonservis bedeli odenerek ayrilan ilk oyuncu oldum, yanlis bilgiye sahip degilsem. Cok degil, 75 bin avro, ama yinede kulubun kasasina para girdi.
Twitter'den ayrilmamin sebebi de tepkilerden cekindigim icin degil, kafam dogru yerde olmadigi icindi.

Bilginize, Ermal Kuqo
 
Bu fedakarlıkları yapan bir oyuncudan teknik kadroyla istişare yapması,işleri emrivakiye getirmemesi beklenir.Ermal kendine göre haklı olduğunu açıklamış.Yalnız Galatasaray kenar yönetimi ve taraftar da haklı.Transfer-kulüp takımı-profesyonellik konularında tek bir doğru olmuyor.Yazısını okuduğumda ben de etkilendim zira kendisiyle bağ kurduğumuza inanıyorum.Tepkiler de bundan kaynaklandı zaten.
 
Olan olmuş giden gitmiş.Ayrılmasının üstünden aylar geçmiş ''gerekli veya gereksiz'' tepki gösterilmiş.Şu adamı ön tarafa taşımayın artık görmeyelim forumda.Bizle alakası olmayan bir başlıkla alakalı forumda huzursuzluk çıkarmayalım.
 
"Eskilerden Kim Kaldı" diğer bölümlere göre arka planda kalsa da bu başlık yanıyor. Biraz soğumaya bırakalım...
 

Üst