Ermal Kuqo

Ermal çok yanşış yaptı. Açıklamalarından bizi kullandığı çok belli. Kariyerinin sonunda benchte mutluluklar. Konuşmasaydın daha iyidi.
 
Her seye ragmen niye tesekkur ediyoruz anlamis degilim.Baslik iki yuzlu bir karakter Efesli duygusal Ermal olarak degistirilmeli.Ben tesekkur falan etmiyorum sahsen.
 
Ermal, ismini parlatıp, istediği paralara tekrardan ulaşıp gitti, yani para için Efes'i seçti, yuvama döndüm falan cümleleri sadece hikaye yani Efes yönetimine ve 249 adet Efes taraftarına şirin gözükme çabası.
 
Teşekkürler kısmı olmamış bence de.

O mantıkla Emre B.'ya şükranlarımızı hala iletmeleyiz. Türkiyenin ve Galatasarayın en büyük başarısındaki oyunculardan biriydi. Onun yaptığı da Ermal'in yaptığından farksız. Hatta Ermal resmen basamak olarak kullandım deme cürretine sahipken, Emre ben Fenerliyim ondan Fenere geldim diyor. Hangisinin yaptığı daha ayıp?

Ermal sırf bir başarıda oldu diye teşekkür edemem ben. Yaptığı davranış herşeyi götürüyor çünkü. Eğer bir oyuncu gelip başarılı olup, sonra para için satacaksa gelmesin bize. Geçen sene Evren yaptı bunu bu sene Ermal. Eminim gerekli tepkiler koyulsa hiç biri yapamaz böyle birşey. Bunları yapıyorlar herşey için teşekkür diyoruz adamın yanına kar kalıyor.

Ayrıca Erman çok yanlış bir karar vermiştir kendi için de. Seneye bu aralar gelmek için can atacaksın ama bu camia seni sildi artık.

Bir arkadaşın yukarıdaki sözü çok beğendim: Biz de profesyoneliz Ermal, yeri gelir bağrımıza basarız, yeri gelir söver, sayar ve sileriz
 
Şu ana dek buraya yazılan yorumlara bakarsak, başlığa eklenen "parantez" genel taraftar görüşünü ifade etmiyor..

Bence moderasyon bunu dikkate almalıdır.

Ermal bizi yuvasına dönmek için apaçık kullandı, teşekkür falan yok!
 
Sonuçta emekleri için teşekkür etmek bence asil bir davranış, yaptığı tavır paragözlük olsada emekleri için teşekkür edilmeli
 
Sonuçta emekleri için teşekkür etmek bence asil bir davranış, yaptığı tavır paragözlük olsada emekleri için teşekkür edilmeli

Emekleri için teşekkür ediliyorsa, yaptığı davranış için de tepkimiz dillendirilmeli başlıkta. Ayrıca illaki birşey yazmak zorunda değiliz. Ben emeğine teşekkür ederim ama yaptığı herşeye teşekkür etmem, bu davranışından dolayı Kaya Peker seviyesinde biri olmuştur benim için. Kaya para için her gittiği takımda şaklabanlık yapar, Ermal de taraftara şirin gözüküp iki gün sonra takımı satar.
 
Evren'i affetmediğim gibi Ermal'ı da affetmeyeceğim. bu kulüp her gelene gidene teşekkür edecek kadar küçülmedi. ne Ermal'lar geldi geçti ve geçecek.bırakalım varsın gitsin yuvasına kendisi kaybeder. GALATASARAY kimse için basamak DEĞİLDİR!!!!
 
ben dün ermal galatasarayı kullandı derken dalga geçenler tepki gösterenler olmuştu gerçekler açığa çıkıyor işte fazla söze gerek yok...
 
Umarim 3. yedek olarak sürünürsün. Efes zaten rezil olacakta, bireysel anlamda da basarisiz bir sezon diliyorum sana. Galatarasayi "kendine gelmek" icin kullanmak kimsenin haddine degildir. bir de utanmadan acikca söylemis bunu. Kaya Peker den farkin yokmus.
 
Bu kadar tepki verilmesini anlamıyorum. Adam kötü oynayıp gitseydi daha mı iyi olurdu. Efes her halikarda alacaktı Ermali. Elinden geleni yaptı her maç. Kendisini Efese yakın hissetmesi çok doğal yıllarca oynamış orda.
Hele Kaya ile karşılaştırmak haksızlık olur.
 
Bu kadar tepki verilmesini anlamıyorum. Adam kötü oynayıp gitseydi daha mı iyi olurdu. Efes her halikarda alacaktı Ermali. Elinden geleni yaptı her maç. Kendisini Efese yakın hissetmesi çok doğal yıllarca oynamış orda.
Hele Kaya ile karşılaştırmak haksızlık olur.

Ermal Kuqo: G.Saray’da yeniden doğmam gerekiyordu. Bunu başardım ve şimdi daha güçlü bir şekilde Efes’teyim.

Galatasaray'ın rehabilitasyon merkezi olarak görülmesi rahatsız etmiyor mu seni gerçekten? Ciddi misin?
 
Biz futboldaki tabirle Anadolu Takımı mıyız da yeniden doğup güçlü şekilde Efes'e döndün? Sana yazıklar olsun inşallah orda maç başı 1 dk süreyle sezonu tamamlarsın ve bir daha yollarımız kesişmez.
 
Adam resmen kufreder gibi aciklama yapmis hala tesekkur basligi duruyor.Lutfen baslik degistirilsin.Baslik Galatasaray taraftarinin gorusunu yansitmiyor.Ermal diye baslik olur altina dileyen tesekkur eder dileyen benim gibi bir daha yollarimiz asla seninle kesismesin der gider.
 
Ermalcığım bunu geçen sene bize imza atarken neden söylemedin. Taraftarlı takımda falan oynamak istiyorum artık falan demiştin hatırladığım kadarıyla. Oyunculuğuna lafım olamaz fakat adamlığından şüphe ediyorum.
 

Üst