Ağır Abi Ayakları???
Bunu biraz açarsan sevinirim...
Bu sözü ister istemez üzerime aldım...
Sanırım kastettiğin kişide benim,bu tartışmanın çok uzadığını düşünüyorum.İllaki isteyen istediği düşünceleri savunabilir zaten bende bunun karşısında değilim,tek itirazım başkalarının üzeri çiğnelirek başkaları burada prim yapmamalı ama gördüğüm kadarıyla böyle yapılıyor. Bu konuda haklı haksız tartışması yapılmıyor ve fikir farklılıkları her zaman farklı düşünce ve alternatifleri ortaya koyar ve bunun herzaman savunucusu olmuşumdur olmaya da devam edeceğim...
Ancak bu fiklir ayrılıkları konuşulurken konunun nereye gideceğinin önceden kestirilip ona göre kelimelerin ve adı geçen şahısların isimlerinin özenle seçilmesi gerekmektedir diye düşünüyorum.
Beğenilse de beğenilmese de Erman Kunter bu takımı 3. yapmış bir insandır.
Ve buraya tekrar yazıyorum,basketbol dünyanın en bilimse sporudur çünkü herşey istatistiklerle açıklanır ve yoruma açık değildir,yani basketbolda ya iyisindir,ya kötüsündür,ya istikrarlısındır ya da istiktrarsızsındır.Sanırım sayılara bakılırsa herşey çok net ortaya çıkacaktır. Kaldı ki biz Halil Hocayla da ilk kez Efes,Ülker,Telekom ve Karşıyaka dörtlüsünden birini yendik yani geçen sezonda bu takımlar ile yaptığımız 8 maçıda kaybettik,play off lara kalamadık,bu sezon uzun yıllar sonra ilk kez final four a kalamadık,başarılı olamasakta uzun yıllar sonra hatta belki de ilk kez küme düşme tehlikesi yaşadık,play off lara kalamadık.
Şimdi ben de diyorumki Erman Kunteri eleştirip son 2 yılda yapılan 29 lig maçından sadece 9 unu kazandığımız bir takım ve teknik heyeti övüyorsak ortada büyük bir yanlış,hatta büyük bir saçmalık vardır!!!