Ben Erman Kunter'in öyle ahım şahım bir koç olduğuna inanmıyorum ama her halükarda Halil Üner'den iyidir.
kkayacan' Alıntı:Ben Erman Kunter'in öyle ahım şahım bir koç olduğuna inanmıyorum ama her halükarda Halil Üner'den iyidir.
Messina'yı Obradovic'i Repesa'yı getiremeyeceğimize göre kunter en iyi alternatiflerden biriydi.ayrıca üç senedir setsiz statik hücum izlemekten yakınıyorduk.motion offense'in temsilcisi olan bir coachun takımının taraftarları olarak bu özlemimiz de fazlasıyla giderilmiş olacak.Umarım üner de kulüpten tamamen ayrılır.aslında idareci olarak belki birşeyler yapabilirdi ama üç sene head coachluk yaptıktan sonra huzur bozabilir.kkayacan' Alıntı:Ben Erman Kunter'in öyle ahım şahım bir koç olduğuna inanmıyorum ama her halükarda Halil Üner'den iyidir.
Her gecenin bir sabahı vardır.Gerçi bizim gece 3 sene kadar uzun sürdü ama olsunkoch' Alıntı:Güzel günler göreceğiz güneşli günler...
Hatırlatma be abi.Onur' Alıntı:Her gecenin bir sabahı vardır.Gerçi bizim gece 3 sene kadar uzun sürdü ama olsunkoch' Alıntı:Güzel günler göreceğiz güneşli günler...